Pinkii Productions's user profile page. Match highlights, posts and more on site!

“”

Report User

Highlights

Tjørring IF vs Holstebro B (Trænings. 2019)

Se highlights fra anden halvleg mellem Tjørring Fodbold og Holstebro Boldklub. En kamp som gæsterne fra Danmarksserien vandt.

Vorup FB 3-2 Herning Fremad (Jyllandsserien, 2018)

Det ville være synd at sige vores Jyllandsserie havde skarpheden i søndagens udekamp mod Vorup FB ;) Hjemmeholdet havde da husket at fylde benzin på Thomas Bonde og hans hattrick sænkede Fremad ! En rids i lakken, men alligevel lørdag er vi klar igen til kamp mod Skive IK på hjemmebane kl 14:00 :D FORZA FREMAD

Herning Fremad 2-2 Ringkøbing IF (U19, Liga 1, 2018)

Fredagens U19 kamp endte 2-2 efter indledende Ringkøbing IF dominans. Men Fremad kæmpede sig tilbage og få minutter før tid kom 2-2 udligningen ! Se alle mål og highlights her: FORZA FREMAD

Herning Fremad 0-1 Randers Freja (JS, 2018)

Det var Randers Freja på bolden i de første 45 minutter, men chancerne, dem havde vi. Måske det også vises her på filmen fra JS holdets første turneringskamp. Vi må videre, trods nederlaget. Næste kamp er fredag ude mod Kjellerup IF !! FORZA FREMAD

Aalborg Freja 0-2 Herning Fremad (JS1, 2018)

Ikke en specielt flot kamp og ikke specielt mange highlgiths. Dog var der flotte præstationer af Jonas P og Sebastian P fra U19, Ole spillede sin sidste JS kamp, Junior klappede 2 basser ind og Seb tog straffe !! Se det hele her: Tak for forråssæonen 2018 FORZA FREMAD !!

Herning Fremad 2-4 Jammerbugt FC (U19, 2018)

U19 kunne ikke omsætte egne chancer til mål, i hvert fald ikke i en grad så de kunne vinde over Jammerbugt FC. I stedet gjorde udeholdet det godt i omstillingerne og vandt med 2-4. Se alle mål og highlights her:

Mejrup GU 1-5 Herning Fremad (JS, Træningskamp 2018)

Der blev brændt mange store chancer, men det fjerner ikke fokus fra det faktisk at Fremads unge knægte dominerede fra start til slut i træningskampen mod Mejrup GU Fodbold. Se alle highlights her: Flot indsats af de unge fra U19 Jonas Lidegaard Rasmus Hahne Hakan Yildirim Mathias Holm Morgenstern

Herning Fremad 2-1 Thisted FC (JS, 2017)

3-dots-h Årets sidste Jyllandsserie kamp endte med Fremad sejr på 2-1 over Thisted FC - Fanside !! Men udeholdet bed fra sig og selvom sejren var fortjent, så blev den først sikret sent i anden halvleg ! Se alle highlights her: Senior går på "ferie" nu, men i får lige et par vigtige datoer her: Tirsdag d. 14/11: Sidste udendørs træning (Hygge turnering for alle Senior) Torsdag d. 16/11: Vi starter indedørs i Holing (Hver Torsdag fra 21-22) Onsdag d. 9/12: Andebold for U19, Senior og Oldboys (Pris 30 kr, Tid: 18-21) Søndag d. 31/12: Nytårsbold (Old Boy’s fra 12.00-13.00 // U19 og Senior fra 13.00 – 14.00) Begivenheder bliver oprettet på et senere tidspunkt :) Vi glæder os :D Vis mindre