Pinkii Productions's user profile page. Match highlights, posts and more on site!

“”

Report User

Highlights

Herning Fremad 3-3 Skive IK (JS, 2017)

Vanvittig vigtigt overtidsscoring af U19 spilleren Jonas P, sikrede at første pladsen stadig er vores :)

Skive IK 1-4 Herning Fremad (JS, 2017)

Jyllandsserien er stadig ubesejret denne sæson efter en super flot 4-1 sejr ude mod Skive IK ! Specielt 2. halvleg var uden tvivl noget af det flotteste klubbens 1. hold har spillet i lang tid !! Se alle highlights her og smid dit like til gutterne :D

Herning Fremad 4-2 Ikast FS (JS, 2017)

Jyllandsserien kom planmæssigt fra start med en 4-2 sejr over Ikast FS​. Mange positive aspekter at tage med fra åbningskampen men allerede i morgen venter der et stort slag, når JS drage til Skive IK​ !! FORZA FREMAD

Herning Fremad 4-1 Kjellerup IF (Serie 1, 2017)

Hvilken start på Serie 1 !! 4 hamrende flotte mål og et Kjellerup hold der skabte meget men ikke kunne score ! Fremad knægtende gav ALT hvad de havde og satte "overliggeren" højt for resten af sæsonen !! FORZA FREMAD !!

Herning Fremad 1-5 Aulum IF (Hodsager Cup 2017)

Aulum IF gjorde det onde ved Herning Fremad i dagens opgør ved Hodsager Cup. Fremad spillerne havde ellers et 'fornuftigt' resultat bagud 0-2, men 15 minutters blackout i anden halvleg kostede 3 hurtige mål. David Bech scorede kampens sidste mål med 5 minutter igen. Sidste kamp ved Cuppen er på tirsdag mod Jyllandsserie holdet fra Mejrup GU Fodbold :)

RKG 1-2 Herning Fremad (JS2, 2017)

Selvom der ikke var den store tvivl så sikrede Fremad, med 1-2 sejren over RKG, sig endnu en sæson i Jyllandsserien! Spillet på banen var dog langt fra godkendt, men sejren kom i hus. Tillykke boys :) Se alle mål og highlights her, og husk at smide et LIKE !

Herning Fremad 4-3 Brædstrup IF (Trænins. 2017)

Så er vi i gang. Årets første træningskamp for Jyllandsserien endte med sejr. Godkendt første 60-65 minutter hvorefter der (for begge hold) gik "træningskamp" i den ;) Mange Fremad debutanter gjorde go' figur! Se alle mål og highlights her: Næste kampe: 24/2 kl 19:00 -- Serie 2 ude mod KFA Fodbold 24/2 kl 19:00 -- JS hjemme mod Mejrup GU Fodbold