A brief glimpse into the past

Piteå IF FF - Anundsjö 2-2

Division 2 Norrland omgång 5 Piteå IF FF - Anundsjö 2-2 Målskyttar Gustav Nord Axel Uddström Serghei Mocanu Patricio Quinonez Gomez Kommentatorer: Daniel Lidström & Johan Norberg

Highlights: HuFF - Kramfors-Alliansen - 6 juli 2018

Höjdpunkter från matchen mellan Hudiksvalls FF och Kramfors-Alliansen i Division 2 Norrland. 6 juli 2018. Glysis Sparbanken Arena. Målskyttar för HuFF: Cihan Sener Patrik Ruzicka, Pelle Lööf. Målskyttar för Kramfors-Alliansen: Adrian Borostean 2.

MATCHENS LIRARE: "SKA KÖRA PÅ I NÄSTA MATCH" - Kim Lundmark, Team TG FF

3 juni 2015. Intervju med MATCHENS LIRARE Kim Lundmark, anfallare i Team TG FF, efter Team Thorengruppens hemmamatch mot Anundsjö IF: "VI SKA KÖRA PÅ I NÄSTA MATCH". Song by K-391, check him out here: http://www.youtube.com/user/TheK391 https://www.facebook.com/TheK391 https://soundcloud.com/k-391

Sandvikens IF - Anundsjö IF

På lördagseftermiddagen avslutade Anundsjö IF säsongen när de spelade mot Sandvikens IF. Matchen slutade oavgjort, 3-3, på Jernvallen. Redan efter 15 minuter tog Anundsjö IF ledningen genom anfallaren Tobias Stenberg. Hemmalaget Sandvikens IF kvitterade åtta minuter senare genom Rafael York med en chipp över målvakten Leo Groza. Anundsjö IF replikerade snabbt och tog ledningen i den 27:e matchminuten. Än en gång var det anfallaren Tobias Stenberg som gjorde målet. Tidigt i den andra halvleken utökade Anundsjö IF sin ledning till 1-3. Mittfältaren Rasmus Bergström placerade in bollen efter en retur från målvakten. Därefter spelade Sandvikens IF upp sig och pressade tillbaka Anundsjö IF. Hemmalaget gjorde 2-3 i den 74:e matchminuten genom Hjalmar Öhagen. I slutminuterna av matchen kvitterade Sandvikens IF och det genom ett olyckligt självmål av Oskar Westbergh. Highlights från matchen. Sandvikens IF - Anundsjö IF 3-3 (1-2) 0-1 (15') Tobias Stenberg (Oskar Westbergh) 1-1 (23') Raphael York 1-2 (27') Tobias Stenberg (Martin Åberg) 1-3 (52') Rasmus Bergström 2-3 (74') Hjalmar Öhagen 3-3 (86') Självmål Skott: Sandvikens IF: 16 Anundsjö IF: 12 Skott på mål: Sandvikens IF: 9 Anundsjö IF: 10 Hörnor: Sandvikens IF: 12 Anundsjö IF: 6 Varningar: Sandvikens IF: Anundsjö IF: Davis Publiksiffra: 304 Anundsjö IF:s startelva: Groza, Ward, Vasquez, Dahlbäck, Westbergh, Gustafsson, Davis, Bergström (Mellbin 80'), Lindmark (Norberg 69'), Stenberg, Åberg. Lundgren, Norberg, Genlund, Mellbin, D. Nilsson

Hudiksvalls FF - Anundsjö IF

På lördagseftermiddagen drabbades Hudiksvalls FF och Anundsjö IF samman på Grynesvallen. Det blev en målrik match, där Anundsjö IF vann med 3-4 efter ett sent avgörande mål av anfallaren Tobias Stenberg. Anundsjö IF tog kommandot direkt från start. I den 13:e matchminuten tog bortalaget ledningen genom Simon Gustafsson på hörna. Tre minuter senare kvitterade Hudiksvalls FF genom Mehmed Hafizovic. I slutet på den första halvleken gjorde Anundsjö IF två mål på mindre än en minut. Ahmad Khreis tog tillvara på en stolpretur efter ett skott av Tobias Stenberg. Sedan hittade Tobias Stenberg fram till Christoffer Milde som placerade in bollen iskallt i bortre burgaveln. Hudiksvalls FF öppnade den andra halvleken start och var det spelförande laget. Hemmalaget reducerade 2-3 genom Per Löf, för senare kvittera till 3-3 genom Mehmed Hafizovic. När det återstod fem minuter kvar av matchen avgjorde Tobias Stenberg för Anundsjö IF. Martin Åberg spelade fram Tobias Stenberg i straffområdet, där han enkelt kunde göra 3-4. Matchfakta: Hudiksvalls FF - Anundsjö IF 3-4 (1-3) 0-1 (13') Simon Gustafsson. 1-1 (16') Mehmed Hafizovic. 1-2 (39') Ahmad Khreis 1-3 (40') Christoffer Milde 2-3 (64') Per Löf 3-3 (75') Mehmed Hafizovic. 3-4 (85) Tobias Stenberg Skott: Hudiksvalls FF: 15 Anundsjö IF: 14 Skott på mål: Hudiksvalls FF: 7 Anundsjö IF: 8 Hörnor: Hudiksvalls FF: 2 Anundsjö IF: 8 Varningar: Hudiksvalls FF: Sixten Kasmir Anundsjö IF: Martin Åberg, Simon Gustafsson. Publiksiffra: 198. Anundsjö IF:s startelva: Dimoski, Ward, Saine, Dahlbäck, Westbergh, Gustafsson, Milde, Davis, Åberg, Khreis, Stenberg. Avbytare: Groza, Mellbin, Lindmark, Norberg, Wallin.