Hudiksvalls FF - Anundsjö IF

På lördagseftermiddagen drabbades Hudiksvalls FF och Anundsjö IF samman på Grynesvallen. Det blev en målrik match, där Anundsjö IF vann med 3-4 efter ett sent avgörande mål av anfallaren Tobias Stenberg. Anundsjö IF tog kommandot direkt från start. I den 13:e matchminuten tog bortalaget ledningen genom Simon Gustafsson på hörna. Tre minuter senare kvitterade Hudiksvalls FF genom Mehmed Hafizovic. I slutet på den första halvleken gjorde Anundsjö IF två mål på mindre än en minut. Ahmad Khreis tog tillvara på en stolpretur efter ett skott av Tobias Stenberg. Sedan hittade Tobias Stenberg fram till Christoffer Milde som placerade in bollen iskallt i bortre burgaveln. Hudiksvalls FF öppnade den andra halvleken start och var det spelförande laget. Hemmalaget reducerade 2-3 genom Per Löf, för senare kvittera till 3-3 genom Mehmed Hafizovic. När det återstod fem minuter kvar av matchen avgjorde Tobias Stenberg för Anundsjö IF. Martin Åberg spelade fram Tobias Stenberg i straffområdet, där han enkelt kunde göra 3-4. Matchfakta: Hudiksvalls FF - Anundsjö IF 3-4 (1-3) 0-1 (13') Simon Gustafsson. 1-1 (16') Mehmed Hafizovic. 1-2 (39') Ahmad Khreis 1-3 (40') Christoffer Milde 2-3 (64') Per Löf 3-3 (75') Mehmed Hafizovic. 3-4 (85) Tobias Stenberg Skott: Hudiksvalls FF: 15 Anundsjö IF: 14 Skott på mål: Hudiksvalls FF: 7 Anundsjö IF: 8 Hörnor: Hudiksvalls FF: 2 Anundsjö IF: 8 Varningar: Hudiksvalls FF: Sixten Kasmir Anundsjö IF: Martin Åberg, Simon Gustafsson. Publiksiffra: 198. Anundsjö IF:s startelva: Dimoski, Ward, Saine, Dahlbäck, Westbergh, Gustafsson, Milde, Davis, Åberg, Khreis, Stenberg. Avbytare: Groza, Mellbin, Lindmark, Norberg, Wallin.