A brief glimpse into the past

Machr Koubek ztrestal neukotvenou Slavii. Kuchta tápe, co má Hapal proti Kvásovi? | Liga naruby
Machr Koubek ztrestal neukotvenou Slavii. Kuchta tápe, co má Hapal proti Kvásovi? | Liga naruby

Eden v šoku: Plzeň po nečekané výhře odsunula červenobílé na druhou příčku tabulky a velkou zásluhu na tom má velezkušený kouč Viktorie. „Opravdu mistrovská taktická práce Miroslava Koubka ve stavbě základní sestavy i při střídáních, do kterých se na rozdíl od Jindřicha Trpišovského trefil,“ prohlásil v novém dílu podcastu Liga naruby redaktor deníku Sport a webu iSport.cz Radek Špryňar. „Je to trenérský machr,“ souhlasí Jiří Fejgl: „Je to jeho výhra. On to postavil, on to vymyslel. A Slavia? Doplácí na neukotvený útok. Ty kluci se tam pořád točí, každý z nich je typově jiný, takže útok hraje pokaždé jinak – a spoluhráči už by si na ně potřebovali zvyknout,“ myslí si Fejgl. Michal Kvasnica se kvůli Lize naruby dostal do sporu s koučem Baníku Pavlem Hapalem, speciálním hostem nového dílu je nepostradatelný jablonecký univerzál Jakub Martinec. Co kouč Látal zakázal v kabině a ztratil Miroslav Pelta po vynesení rozsudku (zatím nepravomocného) svůj pověstný humor? 0:00 Úvod 0:30 Omluva Koubkovi, zaskočený Trpišovský 7:20 Co by měla Slavia v příštích zápasech změnit? 14:45 Zafeiris: kdy to KONEČNĚ přijde? 20:45 Kvasnica vs. Hapal: co se kouči Baníku nelíbí? 28:30 Novák v Sigmě: který člen sestavy to odnese? 33:40 Slovenský speciál pro Michala Kvasnicu 38:40 Mobily a šipky: co zakázal v kabině Jablonce Látal 43:10 Jablonečák a fandí Liberci? V hokeji povoleno… 46:30 Co je, sakra, s Ladislavem Krejčím? 57:30 Sparťanská střídačka začíná být ostřejší a ostřejší… 1:04:00 Stlačí Zlín na poslední místo České Budějovice? Pravidelný pondělní podcast s detailním zaměřením na dění ve FORTUNA:LIZE? Startuje Liga naruby, v níž se budou střídat jednotliví fotbaloví redaktoři deníku Sport a webu iSport.cz. Ligu naruby sledujte a poslouchejte každé pondělí v 18.00 iSport.cz, na YouTube a ve všech podcastových aplikacích.



Jozef Weber hodnotí remízu na půdě plzeňské Viktorie
Jozef Weber hodnotí remízu na půdě plzeňské Viktorie

Hradec remizoval s Viktorií na její půdě 1:1. Výsledek 2. kola FORTUNA:LIGY komentuje trenér Jozef Weber.



Team, Place & City Details

Chloramphenicol
Chloramphenicol

Chloramphenicol is an antibiotic useful for the treatment of a number of bacterial infections. This includes use as an eye ointment to treat conjunctivitis.

Chu Minyi
Chu Minyi

Chu Minyi; was a leading figure in the Chinese republican movement and early Nationalist government, later noted for his role as Minister of Foreign Affairs in the collaborationist Wang Jingwei Government during World War II.

Châu Minh

Châu Minh is a commune and village in Hiệp Hòa District, Bắc Giang Province, in northeastern Vietnam.

Chlumín
Chlumín

Chlumín is a village and municipality in Mělník District in the Central Bohemian Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 6.39 square kilometres and as of 2006 it had a population of 449.

Chlum Svaté Maří
Chlum Svaté Maří

Chlum Svaté Maří, 1960-1990 Chlum nad Ohří is a village and municipality in Sokolov District in the Karlovy Vary Region of the Czech Republic.

Chlumany
Chlumany

Chlumany is a village and municipality in Prachatice District in the South Bohemian Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 5.55 square kilometres (2.14 sq mi), and has a population of 315 (as at 31 December 2007).

Jiuming Qiyuan

Jiuming Qiyuan is a murder mystery novel by Wu Jianren (Wu Woyao). The book, as of 1982, is not available in English.

Cheol-min

Cheol-min, also spelled Chol-min or Chul-min, is a Korean masculine given name. Its meaning differs based on the hanja used to write each syllable of the name.

Chu Ming Silveira

Chu Ming Silveira was a Chinese-Brazilian architect and designer, creator of the Orelhão telephone booth.

Chu Ming

Chu Ming is a Hong Kong athlete. He competed in the men's long jump and the men's triple jump at the 1964 Summer Olympics.