“”

Report User

Highlights

VIK-TV: Segerjubel efter Västervik-Almtuna 6-3 plus intervjuer Öhman och Nowick

VIK-TV var med när VIK:arna jublade med de rödblåa fansen efter 6-3-segern mot Almtuna, plus fick en pratstund med poänggörarna Victor Öhman (1+2) och Darren Nowick (2+1) från den stekheta förstakedjan med Rob Bordson som tredje länk efter matchen. Matchfakta Västerviks IK - Almtuna IS 6-3 (1-1, 1-1, 4-1) 0-1, 10:19: Tobias Åhström (PS) 1-1, 16:06: Darren Nowick, ass Victor Öhman 1-2, 25:06: Villiam Haag, ass Tony Mårtensson & Filip Hasa (PP1) 2-2, 30:09: Victor Öhman, ass Emil Alba & Rob Bordson (PP1) 3-2, 42:55: Peter Krieger, ass Adam Plant & Erik Ullman (PP1) 4-2, 44:28: Rob Bordson, ass Victor Öhman & Darren Nowick 5-2, 47:36: Darren Nowick, ass Emil Alba & Rob Bordson (PP1) 5-3, 48:53: Tobias Liljendahl, ass Tony Mårtensson & Teodor Nyström 6-3, 57:51: Jacob Bjerselius utan ass (BP1 och ENG) Skott: 34-28 (9-11, 11-8, 14-9) Publik: 1245 åskådare Utvisningar Västerviks IK: 6 minuter (3 x 2 min) Almtuna IS: 6 minuter (3 x 2 min) Individuell spelarstatistik Darren Nowick, 3 poäng (2 mål + 1 ass) Victor Öhman, 3 poäng (1 mål + 2 ass) Rob Bordson, 3 poäng (1 mål + 2 ass) Emil Alba, 2 poäng (2 ass) Peter Krieger, 1 poäng (1 mål) Jacob Bjerselius, 1 poäng (1 mål) Adam Plant, 1 poäng (1 ass) Erik Ullman, 1 poäng (1 ass) Samuel Ward, 25 räddningar, 89,29 % SVS, 3 insläppta mål

VIK-TV: Highlights från Västervik-Almtuna 6-3 från C More

Se VIK:s förstakedja med Darren Nowick, Victor Öhman och Rob Bordson anföra de rödblåa VIK-trupperna mot Almtuna i den imponerande 6-3-segern i Plivit Arena på fredagskvällen här. VIK:s mål: Darren Nowick 2, Victor Öhman, Peter Krieger, Rob Bordson och Jacob Bjerselius. Från sändningen på Cmore.se. Matchfakta Västerviks IK - Almtuna IS 6-3 (1-1, 1-1, 4-1) 0-1, 10:19: Tobias Åhström (PS) 1-1, 16:06: Darren Nowick, ass Victor Öhman 1-2, 25:06: Villiam Haag, ass Tony Mårtensson & Filip Hasa (PP1) 2-2, 30:09: Victor Öhman, ass Emil Alba & Rob Bordson (PP1) 3-2, 42:55: Peter Krieger, ass Adam Plant & Erik Ullman (PP1) 4-2, 44:28: Rob Bordson, ass Victor Öhman & Darren Nowick 5-2, 47:36: Darren Nowick, ass Emil Alba & Rob Bordson (PP1) 5-3, 48:53: Tobias Liljendahl, ass Tony Mårtensson & Teodor Nyström 6-3, 57:51: Jacob Bjerselius utan ass (BP1 och ENG) Skott: 34-28 (9-11, 11-8, 14-9) Publik: 1245 åskådare Utvisningar Västerviks IK: 6 minuter (3 x 2 min) Almtuna IS: 6 minuter (3 x 2 min) Individuell spelarstatistik Darren Nowick, 3 poäng (2 mål + 1 ass) Victor Öhman, 3 poäng (1 mål + 2 ass) Rob Bordson, 3 poäng (1 mål + 2 ass) Emil Alba, 2 poäng (2 ass) Peter Krieger, 1 poäng (1 mål) Jacob Bjerselius, 1 poäng (1 mål) Adam Plant, 1 poäng (1 ass) Erik Ullman, 1 poäng (1 ass) Samuel Ward, 25 räddningar, 89,29 % SVS, 3 insläppta mål

VIK-TV: VIK-MODO 4-5-highlights från C More

Västervik spelade hemma mot MODO Hockey på söndagen och lyckades få igång målskyttet denna gång, men MODO:s segertåg gick ändå inte att stoppa eftersom pålitliga målskyttar som Henrik Björklund och Patrik Karlkvist hos nya serietvåan också producerade. Erik Ullman, Erik Nyström, Jacob Bjerselius och Victor Öhman gjorde VIK:s mål. Här ser du highlights från matchen från C More. Matchfakta Västerviks IK - MODO Hockey 4-5 (2-1, 2-3, 0-1) 1-0, 05:20: Erik Ullman, ass Oskar Pettersson & Lukas Wernblom 1-1, 13:55: Kim Rosdahl, ass Fredrik Olofsson & Tobias Enström 2-1, 14:33: Erik Nyström, ass Marcus Westfält 3-1, 20:40: Jacob Bjerselius, utan ass (SH1) 3-2, 24:34: Kim Rosdahl, ass Victor Berglund & Mattias Norlinder (PP1) 4-2, 25:05: Victor Öhman, ass Peter Krieger & Kim Johansson 4-3, 31:02: Mathias From, ass Fredrik Olofsson & Mattias Norlinder 4-4, 35:03: Henrik Björklund, ass Kalle Jellvert & Victor Berglund 4-5, 47:26: Patrik Karlkvist, ass Tom Hedberg & Jonathan Johnsson (PP2) Skott: 27-33 (10-9, 8-15, 9-9) Publik: 1230 åskådare Utvisningar Västerviks IK: 14 minuter (7 x 2 min) MODO Hockey: 12 minuter (6 x 2 min) Individuell spelarstatistik Erik Ullman, 1 poäng (1 mål) Erik Nyström, 1 poäng (1 mål) Jacob Bjerselius, 1 poäng (1 mål) Victor Öhman, 1 poäng (1 mål) Oskar Pettersson, 1 poäng (1 ass) Lukas Wernblom, 1 poäng (1 ass) Marcus Westfält, 1 poäng (1 ass) Peter Krieger, 1 poäng (1 ass) Kim Johansson, 1 poäng (1 ass) Ádám Vay, 28 räddningar, 84,85 % SVS, 5 insläppta mål

VIK-TV: Intervju Victor Öhman efter VIK-Mora 2-3 PS, 23 okt 2019

VIK-TV: Västervik spelade hemmamatch mot Mora IK på onsdagskvällen och lyckades knipa med sig en poäng trots stort spelövertag. VIK:s mål gjordes av Rob Bordson och Victor Öhman. Samuel Ward stod för många kvalificerade räddningar, men det räckte inte. Här ser du intervju med Victor Öhman efter matchen. Matchfakta Västerviks IK - Mora IK 2-3 PS (0-1, 1-1, 0-1, 0-0, 0-1) 0-1, 01:37: Anton Schagerberg, ass Niki Petti & Måns Carlsson 1-1, 28:24: Rob Bordson, ass Peter Krieger & Adam Plant 1-2, 33:30: Emil Bejmo, ass Johan Persson & Daniel Ljunggren 2-2, 48:15: Victor Öhman, ass Erik Nyström 2-3, 65:00: Emil Bejmo (GWPS) Skott 37-22 (13-9, 9-7, 15-4, 0-1, 0-1) Publik: 1125 åskådare Utvisningar Västerviks IK: 10 minuter (5 x 2 min) Mora IK: 12 minuter (6 x 2 min)

VIK-TV: Intervju i C More med Lukas Wernblom inför VIK-AIK

Västerviks IK har säsongslånat 19-årige forwarden Lukas Wernblom från MODO Hockey för resten av säsongen 2019-20. Lukas anlände till Västerviks IK på fredagen och på onsdagskvällen gjorde han hemmadebut med VIK i Plivit Arena. Se en intervju med Lukas Wernblom från C More från före nedsläpp matchen VIK-AIK här.

VIK-TV: Highlights från slutspelsmatchen Leksand-Västervik 4-1 på CMORE

Västerviks IK förlorade slutspelsserien Fristads Hockey Challenges tredje match, mot Leksands IF borta i Tegera Arena, med 4-1. Västervik är därmed definitivt borta från chanserna till vidare SHL-kval. VIK:s mål gjordes av Kim Johansson i inledningen av tredje perioden och VIK:s debuterande målvakt Adam Ohre tog mer än 91% av LIF:s 36 skott. Här ser du målen från sändningen på CMORE på lördagksvällen, kommentator Lars Lindberg. Matchfakta Leksands IF - Västerviks IK 4-1 (2-0, 1-0, 1-1) 1-0, 08:08: Linus Persson, ass August Berg & Mattias Nilsson 2-0, 15:10: Mattias Karlsson, ass Daniel Gunnarsson & Marcus Karlberg 3-0, 28:20: Anton Karlsson, ass Daniel Gunnarsson & David Rundqvist (PP1) 3-1, 40:26: Kim Johansson, ass Jacob Bjerselius 4-1, 59:23: David Rundqvist, ass Filip Johansson (ENG) Skott: 36-20 (18-5, 10-4, 8-11) Publik: 5428 åskådare Individuell statistik VIK-spelare Kim Johansson, 1 mål Jacob Bjerselius, 1 pass Adam Ohre, 32 räddningar, 91,43 % SVS, 3 insläppta mål

VIK-TV: Highlights från slutspelsmatchen Västervik-Västerås 1-2 i CMORE

VIK-TV: Västerviks IK förlorade andra matchen i Fristads Hockey Challenge, hemma mot Västerås IK. Resultatet skrevs 1-2 och Västerviks mål gjordes av Jacob Bjerselius i spel i numerärt underläge i första perioden. Rödblåa VIK:s målvakt Emil Kruse tog 91,3% av Västerås skott, motståndarmålvakten Samuel Ersson tog 95%. Se highlights från sändningen i CMORE här. Matchfakta Västerviks IK - Västerås IK 1-2 (1-1, 0-0, 0-1) 0-1, 01:24: Kalle Östman, ass Marcus Bergman & Lukas Zetterberg 1-1, 15:27: Jacob Bjerselius, ass Philip Rondahl (SH1) 1-2, 42:32: Anthon Eriksson, ass Johan Skinnars Skott: 20-23 (5-11, 7-5, 8-7) Publik: 1045 åskådare Individuell statistik VIK-spelare Jacob Bjerselius, 1 mål Philip Rondahl, 1 pass Emil Kruse, 21 räddningar, 91,30 % SVS, 2 insläppta mål

VIK-TV: Highlights från slutspelsmatchen Karlskrona-VIK i CMORE 3-2 PS

Se målen när VIK föll efter straffläggning i Karlskrona med 3-2 på tisdagskvällen när slutspelsserien Fristads Hockey Challenge startade. VIK:s mål Ken Jäger och Erik Ullman, Ken Jäger gjorde även mål i straffläggningen men det räckte inte för där gjorde Karlskrona två straffmål. Matchfakta Karlskrona HK - Västerviks IK 3-2 PS (1-1, 1-0, 0-1, 0-0, 1-0) 1-0, 05:54: Viktor Liljegren, ass André Nordstrand & Kalle Miketinac 1-1, 12:00: Ken Jäger, ass Filip Suchý & Kim Johansson 2-1, 22:58: Marcus Paulsson, ass Niklas Johansson & Hannes Johansson 2-2, 48:42: Erik Ullman, ass Victor Öhman & Jens Holmström 3-2, 65:00: Axel Sundberg (GWPS) Skott: 33-24 (14-7, 6-8, 10-7, 2-2, 1-0) Publik: 2120 åskådare NKT Arena Ken Jäger 1 mål Erik Ullman 1 mål Filip Suchý 1 pass Kim Johansson 1 pass Victor Öhman 1 pass Jens Holmström 1 pass Emil Kruse 30 räddningar, 90,91 % SVS, 3 insläppta mål