Report User

Highlights

Borås HC vs Nittorps IK  2 - 4  Div1F 131002
Borås HC vs Nittorps IK 2 - 4 Div1F 131002

Borås HC utnyttjande inte sina tillfällen till PowerPlay, det gjorde dock Nittorps IK på ett bra sätt och utnyttjade Borås HC misstag på ett bra sätt. Nittorps IK vann matchen rättvist, avslutade med sista målet i tom Borås kasse.

Kristianstad IK vs Tingsryds AIF 1 - 5 Div1F 20130929

Det blev en överraskande enkel seger för Tingsryd, Kristianstad hade inte alls den farten och intensiteten som vi sett KIK kunna prestera under de första seriematcherna denna säsong.

Kristianstad IK vs Halmstad HF 8 - 4 Div1F 130918

En målrik match där Kristianstad IK var det bästa laget.

Norrby IF vs Hammarby  Svenska Cupen  0 - 2  130905
Norrby IF vs Hammarby Svenska Cupen 0 - 2 130905

Matchen på Borås arena slutade 0 - 2 till Hammarby som därmed gick vidare till omgång tre i cupen. Hammarbys mål kom sent i matchen. Norrby hade ett skott i stolpen och var bra med i matchen.

Borås HC vs Nittorps IK  2 - 4  130327
Borås HC vs Nittorps IK 2 - 4 130327

Lyckan var fullständig vid slutsignalen, båda lagen spelar Div1 Hockey nästa säsong.

Kiruna IF vs Enköping SK  6 - 3  130228
Kiruna IF vs Enköping SK 6 - 3 130228

Det blev en bra PlayOff match där Kiruna chockstartade med 4-0 redan i första perioden. Enkköping vann andra perioden med 0 - 2. Kiruna kom tillbaka i tredje och kunde till slut vinna med 6 - 3 sista målet i tom kasse.

Kristianstad IK vs Skövde IK  5 - 4  130106
Kristianstad IK vs Skövde IK 5 - 4 130106

Det blev en mycket underhållande match, Kristianstad började bra men Skövde kom tillbaka och såg länge ut som match vinnare. När det återstod endast sekunder av matchen så kunde Kristianstad kvittera och sedan vinna med uddamålet i "sudden".