Highlights

Örgryte IS vs BK Forward TR-match inför säsongen 2014

Örgryte IS ser väldigt starka ut inför säsongen 2014, men räcker det för avancemang till SuperEttan. Div1 Södra ser väldigt starkt ut i år.

Kristianstad IK vs Piteå HC 1 - 6 PlayOff3 1:a matchen

Piteå HC avgjorde matchen i andra perioden med tre mål av Johannes Tornborg, Piteå HC har nu två hemma matcher att kunna avgöra PlayOff3 uppgörelsen med Kristianstad IK.

Kristianstad IK vs Hudiksvall HC  1 - 0 PlayOff2 Första matchen
Kristianstad IK vs Hudiksvall HC 1 - 0 PlayOff2 Första matchen

Kristianstad IK vann i "sudden death" mot Hudviksvall HC, en match som var jämn med fördel Kristianstad, Målvakten i Hudviksvall HC Johan Larsson hade en svettig afton. Målet gjordes av Axel Rönning.

Kristianstad IK vs Nybro Vikings  4 - 3 Div1F 131218
Kristianstad IK vs Nybro Vikings 4 - 3 Div1F 131218

Kristianstad IK missar Allettan på målskillnad, i en oerhörd dramatisk avslutning på Div1F så innebär slutresultatet i matchen Mörrum vs Helsingborg att Kristianstad IK får spela i fortsättnings serien efter årskiftet.

Borås HC vs Halmstad HF  3 - 6  Div1F  131124
Borås HC vs Halmstad HF 3 - 6 Div1F 131124

Borås HC kollapsade i andra perioden och sedan var det ingen tvekan om hur matchen skulle sluta. Halmstad har fortfarande möjlighet att kriga om Allettan platsen.

LGSPORTSTV inför matchen Borås HC vs Halmstad HF 131124

Från LGSPORTSTV studio inför Div1F 24 omg. utav 33 i Div1F och speciellt inför matchen Borås HC vs Halmstad HF.

Kristianstads IK nya målvakt Simon Nordh 131120

Simon Nordh som blev snabb inkallad från Kiruna IF, presenterade sig med besked i matchen mot Helsingborgs HC. Se hans eminenta räddning

Borås HC vs Mörrum GoIS IK 1 - 3 Div1F  131110
Borås HC vs Mörrum GoIS IK 1 - 3 Div1F 131110

Borås bjöd på ett ordentligt motstånd under hela matchen, Mörrum fick verkligen arbeta för segern. Jens Svensson avgjorde matchen med ett helt underbart pass som innebar att Mörrum kunde göra 1- 2 och sedan avsluta med 1 - 3 i tom kasse.