“”

Report User

Highlights

Maalikooste: Peliitat - JHT 16.3.2018

Ja siitä ensimmäinen voitto kotiin JHT:sta! Ensimmäisen erän jälkeen vastustaja nappasi Peliitat vielä kiinni, mutta viimeisessä erässä ottelun isäntä laittoi luukun kiinni maaliluvuin 4-2.

Maalikooste: Peliitat - Hermes 23.2.2018

Hermes ryöstää isomman pistepotin Peliitoilta kotihallissa. Ottelu käytiin niinsanotusti pitkän kaavan kautta eli ottelu ratkaistiin vasta rangaistuslaukauskilpaulussa.

Maalikooste: Peliitat - Kiekko Vantaa 16.2.2018

Ja nyt iloiteltiin! Peliitat järjesti toinen toistaan komeampaa maalia ja passitti vierasjoukkueen takaisin Vantaanjokea pitkin kotiin lukemilla 7 - 2.

Maalikooste: Peliitat - Jokipojat 10.2.2018

Lauantai illan ottelussa ei selostajakaan meinannut pysyä housuissaan kun Peliitat ja Jokipojat ottivat yhteen! Ansaittu 3 - 2 voitto Peliitoille ratkesi viimeisellä minuutilla Samuel Salosen komealla kudilla.

Maalikooste: Peliitat - Ketterä 30.12.2017

Peliitat taipui Ketterälle kotona 1-3 lauantai-illan ottelussa, jota oli seuraamassa tuhatpäinen heinolalaisyleisö.

Lehdistötilaisuus: Heinolan Peliitat - Joensuun Jokipojat 22.2.2017

Päävalmentajien kommentit Peliittojen 5-1 voittoon päättyneestä ottelusta.

Peliitat - RoKi Maalikooste 19.02.2016

Versowood Areena, Heinola. 19.02.2016 Jääkiekon Mestisottelu Peliitat - RoKi. Ottelun lopputulos 3-2(JA) Peliitoille. "Rovaniemen Kiekko osasi olla jälleen Heinolan Peliitoille äärimmäisen hankala vastus. RoKin kahden maalin johto ei tänään pitänyt loppuun asti, mutta pisteen vieraat onnistuivat ryöväämään. Lopputulos Heinolassa jatkoajan jälkeen 3-2 (1-2, 1-0, 0-0, 1-0)." Ottelun selosti Nuutti Vihtilä. Kommentaattorina toimi Juha Tammi. Ottelun kuvaus ja koosteen editointi Niklas Malinen. Otteluraportti: http://www.jatkoaika.com/mestis/Otteluraportti/peliitat-roki/elim%C3%A4ki-l%C3%A4m%C3%A4si-peliitat-voittoon/176581

Peliitat - KeuPaHT maalikooste 9.12.2015

Versowood Areena, Heinola. 9.12.2015 Jääkiekon Mestisottelu Peliitat - KeuPaHT. Mestiksen illan kierrokselle sarjataulukon sijoilta seitsemän ja kymmenen lähteneet Peliitat ja KeuPa iskivät yhteen keskiviikkona Heinolassa. Joukkueiden kauden toinen kohtaaminen päättyi lopulta ensimmäisen keskinäisen tapaan Peliittojen juhliin 3-2-numeroin. Ottelun selosti Nuutti Vihtilä. Ottelun kuvaus ja maalikoosteen editointi Niklas Malinen. Otteluraportti: http://www.jatkoaika.com/mestis/Otteluraportti/peliitat-keupa-ht/tulikuuma-roine-kyykytti-keupaa/174214