Lokerenboy1990's user profile page. Match highlights, posts and more on site!

“”

Report User

Latest Posts

5de ronde Beker v. België; SC Lokeren-Temse - KVC Jong Lede: Het laatste fluitsignaal + viering!

SC Lokeren-Temse wint in de 5de ronde van de Beker v. België met 2 - 0 van KVC Jong Lede 💪🏻🔥🏆⚽️! In de volgende ronde (1/16 finale) zullen we het opnemen tegen een eersteklasser. Iedereen van SC Lokeren-Temse hoopt natuurlijk dat we zo ver mogelijk geraken. Forza Lokeren-Temse 💪🏻! ⚪️🟡⚫️ ❤️

5de ronde Beker v. België; SC Lokeren-Temse - KVC Jong Lede: Doelpunt Cabumi 2-0!

SC Lokeren-Temse staat 2-0 voor dankzij een goal van Cabumi ⚪️🟡⚫️

5de ronde Beker v. België; SC Lokeren-Temse - KVC Jong Lede: Penaltygoal De Oliveira 1-0!

SC Lokeren-Temse komt op 1-0 voor dankzij een penaltygoal van De Oliveira ⚪️🟡⚫️

2de ronde Beker v. België; SC Lokeren-Temse - HRS Haasdonk: Viering na de match

SC Lokeren-Temse wint met 3-1 van HRS Haasdonk en stoot zo door naar de volgende ronde van de Beker v. België. Alle doelpunten zijn de 1ste helft gevallen. Sorry dat ik daar geen beelden van heb :). Van Moerzeke, De Man & Ben Omar scoorden voor SC Lokeren-Temse. Forza Lokeren-Temse!

2de ronde Beker v. België; SC Lokeren-Temse - HRS Haasdonk: Kansen 2de helft

De 1ste helft waar de 4 doelpunten (3-1) in vallen heb ik jammer genoeg niet gefilmd van op verre afstand. De 2 de helft wou ik (voor degene die er niet konden bij zijn) toch laten zien hoe onze ploeg het er van af bracht. Enjoy it 😉!

Highlights

2e Afdeling VV A ⚽️; KSC Lokeren-Temse ⚔️ K. Olsa Brakel: Kampioenenmatch ⏳🏆🔥! ⚪️⚫️🟡❤️

Als KSC Lokeren-Temse vanavond thuis wint of gelijkspeeld tegen K. Olsa Brakel dan is het kampioen in 2e nationale !

2e Afdeling VV A ⚽️; KSV Oudenaarde ⚔️ KSC Lokeren-Temse: 0 - 0 🥵 ⚪️⚫️🟡❤️

KSC Lokeren-Temse speelt 0-0 gelijk op het veld van Oudenaarde na een felbevochten en bewogen wedstrijd. Ook al ...