“”

Report User

Latest Posts

UE Valls CE Europa (0-1)

La UE Valls perd al Vilar davant del líder del subgrup A de Tercera Divisió en un partit marcat pel gol d'Albert Martí als primers minuts de partit. El Valls, que ho ha intentat, i s'ha mostrat, en molts moments de l'encontre, superior a l'Europa, ha vist com se li ha anul·lat un gol per fora de joc a la primera part. www.eltravesser.cat #futbolcat #3div5 #TerceraDivisio

UE Valls Vilafranca (0-1)

La UE Valls perd per la mínima davant del Vilafranca amb un gol que les càmeres d'El Travesser confirmen que era en fora de joc. Els vallencs, amb problemes de gol, queien davant dels penedesencs i segueixen sense guanyar en lliga. Tots els detalls a la web. www.elvallenc.cat

La UE Valls paga car l'efectivitat del Santfeliuenc (0-3)

La UE Valls cau derrotat al VIlar davant del Santfeliuenc en un partit marcat per 3 gols en 30 minuts pels visitants que cada cop que s'aproximaven a l'àrea rival veien com superaven a Alejo. Més detalls de la crònica del partit, a la web. www.eltravesser.cat

UE Valls   Terrassa FC (0-3). Primera jornada Tercera Divisió
UE Valls Terrassa FC (0-3). Primera jornada Tercera Divisió

La UE Valls perdia en el seu debut a Tercera Divisió. Derrota per 0-3 davant del Terrassa FC que aprofitava, a la primera part dues pèrdues de pilota vallenca per situar el 0-2 al marcador. Al fil del descans un gol en pròpia tancava el partit. Podeu trobar la crònica del partit a la web, entrant al següent enllaç- https://www.eltravesser.cat/noticia/124763/la-ue-valls-sestrena-a-tercera-amb-derrota-davant-dun-dels-favorits

Highlights

La UE Valls empata davant del Peralada

La UE Valls suma un punt al Vilar davant del Peralada gràcies a un gol al minut 89 de partit de Cesc Martínez que els permet retallar un punt de la zona de ...