Força Lleida's user profile page. Match highlights, posts and more on site!

“”

Report User

Latest Posts

Partit Trofeu ORUM CENTRE - Ciutat de Lleida: ICG Força Lleida 96 - 82 Levitec Huesca

El trofeu ORUM CENTER- Ciutat de Lleida es queda a casa aquest 2020 després del triomf més convincent del que va de pretemporada. Els de Gustavo Aranzana s’han imposat al Peñas Huesca en un duel dominat des de l’inici. Més informació a la nostra web: https://flleida.cat/el-trofeu-de-casa-es-queda-a-casa/

ICG Força Lleida 84 - 42 CB Benicarló

El primer test de pretemporada ha servit per veure en acció a alguns dels nous fitxatges, per començar a crear mecanismes de joc i per posar en pràctica algunes de les idees i sistemes que desenvoluparà el conjunt durant el curs. Tot i les lògiques imprecisions, alts i baixos i falta de ritme característics d’un primer partit de preparació, l’equip ha mostrat una bona cara i ha donat detalls interessants del que pot ser el joc durant el curs; intensitat en defensa i rebot, agressivitat en les línies de passi, i rapidesa en atac. El conjunt lleidatà ha estat netament superior pel que fa al marcador durant la primera meitat, arribant a obtenir diferències màximes de 20 punts al segon quart. El resultat al descans era de 39 a 27. La segona part, que ha començat més equilibrada, ha mantingut les rendes lleidatanes per sobre dels deu punts amb un Benicarló que no li perdia la cara al partit durant el tercer quart (52-40). Però una arrencada fulgurant dels de negre en l’últim quart, amb una alta intensitat física que no ha pogut seguir el Benicarló, ha servit per signar un parcial de sortida de 14 a 0 que sentenciava el duel. El jugador més destacat del partit, amb 21 punts -inclòs un triple- ha estat Lucas Nguessan. Val a dir que ni Michael Buchanan ni Kaspars Vecvagars han participat, tots dos per unes lleugeres molèsties al genoll i als isquiotibials, respectivament. Qui sí que ha jugat és el capità Miki Feliu, ja reincorporat a la dinàmica de grup després del permís del club.

Partit J24 | ICG Força Lleida 78 - 67 Carramimbre CBC Valladolid

Partit de la 24a Jornada de la lliga Leb Or en el que el ICG Força Lleida juga la tornada a casa contra el líder Carramimbre CBC Valladolid, amb la actuació al descans del Club Gimnàstic Lleida

Post Partit J24 | ICG Força Lleida 78 - 67 Carramimbre CBC Valladolid

Roda de premsa de Gustavo Aranzana del post partit de la 24a jornada de la lliga Leb Or on el ICG Força Lleida ha guanyat al líder a Barris Nord

Partit J23 | HLA Alicante 67 - 55 ICG Força Lleida

Partit de la 23a Jornada de la lliga Leb Or on el ICG Força Lleida visita el HLA Alicante

Post Partit J23 | HLA Alicante 67 - 55 ICG Força Lleida

Roda de premsa del post partit de la 23 jornada de la lliga leb oro amb Gustavo Aranzana

Post Partit J22 | ICG Força Lleida 74 - 90 Chocolates Trapa Palencia

Roda de premsa de Gustavo Aranzana revisant el partit de la 22a Jornada de la lliga leb or entre el ICG Força Lleida i el Chocolates Trapa Palencia