Harkemase Boys's user profile page. Match highlights, posts and more on site!

“”

 Report User

Latest Posts

DOVO - Harkemase Boys ('17/'18)
DOVO - Harkemase Boys ('17/'18)

Samenvatting van DOVO - Harkemase Boys in de Derde Divisie.Henk Herder na 5-0-verlies bij Scheveningen
Henk Herder na 5-0-verlies bij Scheveningen

De reactie van Henk Herder na de 5-0-nederlaag van Harkemase Boys op bezoek bij Scheveningen.Herder: "Traind op ferdigenjende organisaasje"
Herder: "Traind op ferdigenjende organisaasje"

Henk Herder was blij met de start van Harkemase Boys na de winterstop, want zijn ploeg won met 1-3 bij ASWH.Harkemase Boys - ONS Sneek ('17/'18)
Harkemase Boys - ONS Sneek ('17/'18)

De eerste Friese derby van het seizoen was op 2 december op De Bosk. Harkemase Boys staat hoger, maar verloor een week eerder wel van Spijkenisse (3-0). ONS ging juist met vertrouwen naar De Bosk, na een ruime overwinning op ACV (4-1).Harkemase Boys - Scheveningen ('17/'18)
Harkemase Boys - Scheveningen ('17/'18)

Harkemase Boys speelde voor het eerst in drie weken weer thuis. Scheveningen was te gast op De Bosk. Lukt het Harkemase Boys voor de vierde keer op rij om te winnen?Jong SC Cambuur - Harkemase Boys ('17/'18)
Jong SC Cambuur - Harkemase Boys ('17/'18)

Samenvatting van het oefenduel tussen Jong SC Cambuur en Harkemase Boys.Quick Boys - Harkemase Boys ('17/'18)
Quick Boys - Harkemase Boys ('17/'18)

Harkemase Boys ging 14 oktober 2017 op bezoek bij Quick Boys, een mooi affiche in Katwijk.Harkemase Boys - ODIN '59 ('17/'18)
Harkemase Boys - ODIN '59 ('17/'18)

In de zesde speelronde van de Derde Divise 2017/2018 kreeg Harkemase Boys bezoek van ODIN '59 uit Heemskerk.Highlights

Jan-Piet Bosma: "We ha in grutte en goede groep"
Jan-Piet Bosma: "We ha in grutte en goede groep"

Trainer Jan-Piet Bosma van Harkemase Boys moest het in de bekerwedstrijd tegen Flevo Boys zonder een aantal vaste basisspelers stellen. Niet vanwege ...Harkemase Boys - Flevo Boys
Harkemase Boys - Flevo Boys

We zijn door in de beker! Na een moeizame start wint Harkemaes Boys uiteindelijk ruim van Flevo Boys. Daarmee plaatst de ploeg zich opnieuw voor het ...Jari Slort: "Lekker om weer te spelen"
Jari Slort: "Lekker om weer te spelen"

Jari Slort was dinsdag belangrijk voor Harkemase Boys in de bekerzege op Flevo Boys (5-2). De laatste wedstrijd van Harkemase Boys was een poosje ...Jan-Piet Bosma: "It fielt in bytsje as ferlies"
Jan-Piet Bosma: "It fielt in bytsje as ferlies"

Harkemase Boys verliet zaterdag Noordwijkerhout met een punt: het werd 1-1 tegen VVSB. De ploeg van Jan-Piet Bosma kwam na rust op voorsprong, had ...VVSB - Harkemase Boys
VVSB - Harkemase Boys

Na twee zeges in de derde divisie moest Harkemase Boys op 19 september op bezoek bij VVSB uit Noordwijkerhout. Vorig seizoen wonnen de Harkieten twee ...Harkemase Boys - DOVO
Harkemase Boys - DOVO

Na een mooi begin aan de competitie vorig week stond nu de eerste thuiswedstrijd op het programa. DOVO uit Veenendaal is de tegenstander.Jan-Piet Bosma: "Het was opportunisme, maar niet gevaarlijk"
Jan-Piet Bosma: "Het was opportunisme, maar niet gevaarlijk"

Harkemase Boys begon zaterdag de competitie met een overwinning op bezoek bij VVOG. De ploeg van Jan-Piet Bosma won met 1-0 in Harderwijk. Door het ...Gerald Postma: "Wat is Bommel in held, potferdikke"
Gerald Postma: "Wat is Bommel in held, potferdikke"

Het bleef lang spannend bij VVOG - Harkemase Boys (0-1). Met een redding in de laatste seconde hield Erick Jansema de voorsprong vast. "Een baas", zegt ...
Next »


User Detail Page

You can find user latest posts and related content on the page. Friends, comments for events / matches are also available on the page. Even you can find users who are same pleasure with current user.

#Travel, #SupportYourTeam, #AllAboutSports