['17/'18] Barendrecht in kraker langs GVVV + Reactie Poldervaart & Mourits

BVV Barendrecht heeft zaterdag een uitstekende zege geboekt op GVVV. De rood/witten wonnen de kraker met 4-2. GVVV begon sterk op sportpark De Bongerd en kwam snel op 0-1 via De Graaf. De Veenendalers bleven de bovenliggende partij, maar vlak voor rust sloeg Barendrecht toe: Bas Mourits onderschepte een terugspeelbal en maakte gelijk (1-1). Vijf minuten later was het zomaar 2-1 voor Barendrecht, toen Mourits knap zijn tweede treffer binnen schoot. Na rust kon Barendrecht opnieuw snel juichen: nu scoorde Donny Navajas Sanches met een lobje (3-1). GVVV gaf zich niet gewonnen en De Graaf scoorde rond het uur de aansluitingstreffer (3-2). GVVV ging op zoek naar de gelijkmaker, maar tien minuten voor tijd maakte invaller Yorik van Deelen bij de tweede paal 4-2. Barendrecht liep op zijn laatste benen, maar sleepte de overwinning uit het vuur. Daarmee staan de rood/witten stevig op de vierde plaats in de Tweede Divisie, met nog maar een punt achterstand op GVVV. Zaterdagse Topklasse BVV Barendrecht. Op dit kanaal word zoveel mogelijk besteed aan de club en worden er samenvatting geplaatst van het eerste elftal.