Content removal request!

El Mallorca tanca la pretemporada amb una victòria per 0-1 davant el Lugo

Era la darrera prova de foc del Mallorca abans de començar la lliga i l’equip ha resolt el partit amb bona nota. Els homes de Luis García Plaza han estat efectius en defensa i han creat ocasions de gol. La primera ha arribat al minut 24 de les botes d’Stoickhov. Més clara l’ha tenguda l’andalús al minut 34, després d’una treta de córner. La posa dins l’àrea Dani Rodríguez, la toca de cap Baba i Stoichkov envia l’esfèric per damunt del travesser. I quan es complien els primers 45 minuts del primer temps, Ivan Bravo ha enganxat un xut des de fora de l’àrea, i amb l’ajuda d’un defensa del Lugo, la pilota ha acabat dins la porteria de Cantero. Primer gol del futbolista del filial mallorquinista amb el primer equip. El juvenil ha demostrat al tècnic madrileny que pot confiar amb ell per a la posició de lateral esquerre. A la segona meitat, Dani Rodríguez ha pogut fer el 0 a 2 al 57 després d’una centrada de Febas. La rematada ha sortit massa alta. El Lugo també ha tengut les seves oportunitats per fer gol. La primera en aquesta rematada que treu la defensa mallorquinista i la segona en una doble ocasió que desbarata Manolo Reina. Luka Romero ha tengut la seva al 90, però la perla mallorquinista ha xutat massa forçat. El lateral dret Alberto Redondo també ha fregat al gol després d’un bon xut que ha passat a prop del pal. Al final, zero a un. Tercer partit consecutiu amb la porteria a zero i victòria contra els tres equips de Segona Divisió a qui s’ha enfrontat aquesta pretemporada. Diumenge que ve arriba l’hora de la veritat. Primera jornada de lliga contra el Rayo Vallecano.