Content removal request!

25/10-2018: U15 grp 1: Highlights: Arlanda Wings - Sollentuna HC: 2 - 3

18/11: Serien klar och Sollentuna kom 3:a.... om inte vi hade vänt matchen under dom sista 2minuterna så hade Sollentuna inte kommit till A-slutspel utan hamnat på 7-8:e plats.... och Wings klarat sig.... ..................................................... 25/10: Vinst mot serieledarna på deras hemma plan! Match där SHC hade iniativet i början men efter några utvisningar så tog Wings över med mer distinkt spel. SHC kämpade på men inget flyt med bra skott, t o m vid öppen bur och oattackerade. 2-1 till Wings efter hög klubba, domar misstag men sånt händer väl....trots 3st som hade överläggning i 2min... men man såg fel... Sista perioden: trots utvisning för SHC med 2minuter kvar så lyckades SHS vända till vinst vid full tid med kvittering short hand pga en tråkig målvaktsmiss för Wings och när 18 sek kvar kom Samuel Claesson fri och gjorde inget misstag. Max Ekström Goalie i SHC klassade denna match som en av hans bästa för han fick mycket svåra skott mot sig från Wings duktiga spelare. Första målet var en elegant styrning 1/2m framför honom där en Wings märkligt nog fick stå ensam och andra skulle inte godkänts pga hög klubba.