['19/'20] Barendrecht krijgt DOVO niet op de knieën

Barendrecht is er zaterdag niet in geslaagd te winnen van DOVO. Op sportpark De Bongerd werd het 2-2 tegen de ploeg uit Veenendaal. DOVO kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Quincy Ahrens was bij een voorzet eerder bij de bal dan Barendrecht-keeper Nick van der Ploeg en tikte de 0-1 binnen. Barendrecht ging op zoek naar de gelijkmaker, maar wist het veldoverwicht niet om te zetten in een treffer. Vlak na rust lukte dat wel; Ramy Salem gaf voor en zag zijn inzet ineens in de verre hoek verdwijnen (1-1). Direct daarna kreeg de aanvaller de kans op 2-1, maar ditmaal was hij minder fortuinlijk. Bij de eerste de beste mogelijkheid sloeg DOVO wel direct toe; drie minuten na de gelijkmaker keek Barendrecht weer tegen een achterstand aan, toen Simon van Zeelst uit een vrije trap de 1-2 binnen kopte. Barendrecht moest opnieuw in de achtervolging, maar had wel een snel antwoord klaar. Marouane Bakour wurmde zich langs zijn tegenstander en schoof rond het uur de 2-2 binnen. Daarna gingen de rood/witten op zoek naar de volle buit. Barendrecht bleef de bovenliggende partij en kreeg de beste kansen, maar kreeg DOVO in het restant van de wedstrijd niet meer op de knieën. Het duel eindigde daardoor in 2-2, waardoor Barendrecht genoegen moest nemen met een gelijkspel. Zaterdagse Derde Divisionist BVV Barendrecht. Op dit kanaal word zoveel mogelijk besteed aan de club en worden er samenvatting geplaatst van het eerste elftal.