Content removal request!

Highlights // Hubo Limburg United - BetFIRST Liège Basket // 07-12-2017

Hubo Limburg United staat met één been in de halve finale van de beker van België. In de heenwedstrijd van de kwartfinales was het in eigen huis met 108-86 te sterk voor Luik. De terugwedstrijd wordt zondag gespeeld. Aanvallend speelde United een heel sterke eerste helft, maar de verdediging liet het soms afweten. Hierdoor hield Luik het verschil op tien punten. Topscoorder Unruh zorgde met enkele bommen in het laatste kwart dat de Limburgers met een veilige voorsprong de terugmatch mogen aanvatten. Eindstand 108-86. Quarters: 33-21, 22-20, 18-19, 35-26. Topschutters Hubo Limburg United: Unruh 23 punten, Heath 17, Delalieux 17. Topschutters BetFIRST Liège Basket: Larson 19 punten, Bojovic 15, Deroover 11, Cebasek 11. Hubo Limburg United, first devision basketbalteam in the Belgian Euromillions League. "Basketball with a big heart for Limburg"