🦁 Pakt Jong Oranje cruciale punten in EK-kwalificatie? | Samenvatting Jong Oranje - Jong Bulgarije

De samenvatting van Jong Oranje - Jong Bulgarije, een wedstrijd in de EK-kwalificatie, gespeeld op vrijdag 12 november 2021. Abonneer hier als je nieuw bent: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=eredivisielive VOLG ESPN OOK OP: Instagram: http://www.instagram.com/espnnl Facebook: http://www.facebook.com/espnnl Twitter: http://www.twitter.com/espnnl En nog meer video’s en nieuws: http://www.espn.nl. Of via de ESPN-app: espn.com/app Like deze video en abonneer op ons kanaal! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=eredivisielive Live Eredivisie kijken? Vind hier alle info: https://espnnl.zendesk.com/hc/nl-nl Jong Oranje heeft in Almere de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Bulgarije met 3-1 gewonnen. Twee spookdoelpunten van Joshua Zirkzee maakten het verschil in de tweede helft na een 1-1 ruststand. De Bulgaren kwamen op voorsprong na een blunder van jewelste van doelman Kjell Scherpen. Ian Maatsen maakte 5 minuten voor rust gelijk. Jong Oranje staat tweede in de groep, achter de Zwitsers, maar die speelden een wedstrijd meer. #Samenvatting #JongOranje #EKKwalificatie