VVSB overtuigend langs HHC Hardenberg

NOORDWIJKERHOUT - Onder leiding van interim-trainer Jack Honsbeek heeft VVSB de tweede zege op rij geboekt.De 'tussenpaus' zag zijn ploeg zaterdagavond thuis op overtuigende wijze winnen van HHC Hardenberg: 4-2.Daarmee heeft de formatie uit Noordwijkerhout voorlopig afstand genomen van de degradatiezone.Met assistent-coach Honsbeek als (tijdelijke) opvolger van de ontslagen hoofdtrainer Mark Schenning maakte VVSB het verschil al voordat de rust was bereikt.Sven Verlaan, Mo el Osrouti en Frans van Niel zorgden voor een 3-0 voorsprong halverwege de wedstrijd.In de tweede helft was het lang wachten op een doelpunt van HHC Hardenberg.Die kwam uiteindelijk op naam van Koos Werkman.Met zijn tweede treffer maakte El Osrouti het feest compleet voor VVSB, dat het slotakkoord namens de bezoekers nog wel moest laten aan Rob van der Leij.