Kale & Kokkie tevreden over Ajax, maar boos op Kramer

Zakelijk en simpel won Ajax zondag op bezoek bij RKC (0-5). Na twee doelpuntloze gelijke spelen hadden de Amsterdammers wat goed te maken. De Ajacieden kwamen op bezoek in Waalwijk amper in de problemen. Kale en Kokkie waren dan ook tevreden over Ajax. Maar de mannen hebben zich wel mateloos geïrriteerd over Michiel Kramer de spits van RKC. Ajax kon inmiddels rustig aan het doelsaldo werken, want RKC was moegestreden. Na rust dacht Ajax al snel verder weg te lopen bij de Waalwijkers. Antony werd weggestoken en leek de 0-3 op het scorebord te zetten, maar de VAR keurde het doelpunt af vanwege buitenspel. Vier minuten later schoot Berghuis alsnog de 0-3 binnen. Na een schot van Haller was het voor de middenvelder een koud kunstje om de bal binnen te werken. Dat deed het een kwartier voor tijd via Jurriën Timber, die rustig bleef in een druk strafschopgebied en vervolgens de 0-4 binnen schoot. Haller werd vijf minuten voor tijd bediend door invaller David Neres en zette de eindstand van 0-5 op het scorebord. ❌ ❌ ❌ AT5 - Echt Amsterdams Nieuws Abonneer hier op ons youtubekanaal: https://www.youtube.com/AT5 Tips of opmerkingen? Whatsapp: 06 511 909 38 Telefoon: 020 555 1155 Volg AT5: www.at5.nl Instagram: instagram.com/at5.nl Facebook: facebook.com/at5nl Twitter: twitter.com/at5