Content removal request!

Kale & Kokkie en Ajax staat in de fik

Ajax zit in een zware crisis, maar gisteren tijdens de Klassieker is er een nieuw dieptepunt bijgekomen. Nadat Ajax op 0-3 achterstand stond gooiden supporters vanuit de F-Side voor de tweede keer vuurwerk op het veld. De wedstrijd werd definitief beëindigd. Kale en Kokkie zijn inmiddels wel wat gewend, maar 0-3 achterstaan tegen Feyenoord went nooit. Samenvatting Ajax - Feyenoord De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord is zojuist definitief gestaakt. Voor de tweede keer belandde er vuurwerk op het veld. Dat gebeurde ditmaal in de 55e minuut. Voor rust ging het ook al een keer mis toen er fakkels op de grasmat werden gegooid. In de eerste helft, na de 0-2 ging het voor de eerste keer mis, toen er een bekertje op het veld belandde. De spelers bleven op het veld, terwijl ondertussen de dader werd aangehouden. Daardoor kon er na een minuut of acht verder worden gespeeld. Het ging enkele minuten later opnieuw mis. Ditmaal werd er vuurwerk op het veld gegooid en gingen de spelers naar de kleedkamer. Na deze onderbreking ging de wedstrijd door, maar de sfeer was verre van ideaal. Het was na rust, bij een 0-3 stand, wachten totdat het nogmaals mis zou gaan. Dat gebeurde in de 55e minuut. Weer werden er fakkels op het veld gegooid. Volgens de regels van de KNVB zou de wedstrijd daarmee definitief zijn gestaakt. Na overleg met burgemeester Halsema en de politie is besloten om alsnog definitief te staken. Er zijn al jaren geen Feyenoord-supporters aanwezig in de Johan Cruijff Arena, nadat het meermaals misging tussen beide supportersgroepen. Dat geldt ook voor deze editie van De Klassieker. #ajax #afcajax #klassieker #kale #kokkie #feyenoord ❌ ❌ ❌ AT5 - Echt Amsterdams Nieuws Abonneer hier op ons youtubekanaal: https://www.youtube.com/AT5 Tips of opmerkingen? Whatsapp: 06 511 909 38 Telefoon: 020 555 1155 Volg AT5: www.at5.nl Instagram: instagram.com/at5.nl Facebook: facebook.com/at5nl Twitter: twitter.com/at5