17.03.26 UE Castelldefels Pre Benjamín B vs FUE Cornellà D

Partido celebrado el 26/03/17 entre la UE Castelldefels Pre Benjamín B vs la Fundació UE Cornellà, con empate a 1-1. "PRE BENJAMÍ B - FUNDACIÓ UE CORNELLÀ: 1-1 (Nacho). Sisè empat de la temporada del Pre Benjamí B, que avui, tot i que n'ha fet mèrits, no ha pogut sumar una nova victòria en la visita del Cornellà als Canyars. Els de Frank Grau han dominat el partit pràcticament en tot moment davant d'un Cornellà ordenat, i així, després de molts minuts d'insistència, al tram inicial del tercer quart ha arribat l'1-0. Aquest resultat no ha fet variar gens ni mica el guió del duel, i malgrat que els grocs han disposat d'algunes opcions per augmentar la diferència, no ho han fet i a l'inici de l'últim quart han encaixat l'empat a 1, tempteig que ja no s'ha mogut. Bon partit castelldefelenc en línies generals sense el premi del triomf."