Μ.Αλέξανδρος Κιλκίς - Ασπίδα Ξάνθης 3-0 (Φάσεις & Γκολ) by @ORASI TV - Post Details

Μ.Αλέξανδρος Κιλκίς - Ασπίδα Ξάνθης 3-0 (Φάσεις & Γκολ)

Similar Posts!

Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή 5-2 (Ολόκληρος ο αγώνας)
Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή 5-2 (Ολόκληρος ο αγώνας)

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 15:00 τον αγώνα νοκ-άουτ της 5ης φάσης του ...



Μακεδονικός - Αγροτικός Αστέρας 2-1 (Συνέντευξη Τύπου)
Μακεδονικός - Αγροτικός Αστέρας 2-1 (Συνέντευξη Τύπου)

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, τυ Λεωνίδα Μπίλλη Μακεδονικός) και του Ανέστη Τσιτενίδη (Αγροτικός Αστέρας) αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όπου νικητής ήταν ο Μακεδονικός με σκορ 2-1



Μακεδονικός - Αγροτικός Αστέρας 2-1 (Φάσεις & Γκολ)
Μακεδονικός - Αγροτικός Αστέρας 2-1 (Φάσεις & Γκολ)

Απαλλαγμένες από το άγχος της συλλογής βαθμών οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης προσέφεραν πολύ καλό θέαμα και ωραία γκολ στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ευκαρπίας. Ο Μακεδονικός σημείωσε δύο πολύ ωραία γκολ με τους Καρλόπουλο (6’) και Τσουκάνη (67’) και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Αγροτικός Αστέρας με χτυπητά προβλήματα στην άμυνά του είχε ισοφαρίσει στο 63’ με τον Αμαραντίδη.



Μακεδονικός - ΑΣ Γιαννιτσά 1-0 (Ολόκληρος ο αγώνας)
Μακεδονικός - ΑΣ Γιαννιτσά 1-0 (Ολόκληρος ο αγώνας)

Μακεδονικός (Μπίλης): Γουμάγιας, Πολιανίδης (46′ Δούμας), Τριανταφυλλίδης (59′ Γεωργιάδης), Λαβιδάς, Τσιαμπάζης, Ζαφειρίδης, Μούσα, Γαρύφαλλος, Αγγελούδης (14′ Τσουκάνης), Καρλόπουλος (92′ Καρακώστας), Χατζηκωνσταντίνου. ΑΣ Γιαννιτσά (Καβακάς): Κύρου, Σέρα, Παπασυμεών (89′ Αθανασιάδης), Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Μπάμπαλης, Ζαρογιάννης (74′ Κοτσαρίδης), Μουρίκι, Παντελίδης, Ζούρκος, Χουσεΐνογλου [40′ Ευθυμιάδης (81′ Μπιγκάνος)]. Διαιτησία: Τζουμαλάκης (ΕΠΣ Σερρών) [Κρυωνάς (ΕΠΣ Σερρών) – Κωτούλας (ΕΠΣ Κιλκίς)]



ΑΣ Γιαννιτσά - ΠΑΟ Κουφαλίων 1-0 (Φάσεις & Γκολ)
ΑΣ Γιαννιτσά - ΠΑΟ Κουφαλίων 1-0 (Φάσεις & Γκολ)

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Κύρου, Σέρα, Παντεκίδης, Ζαρογιάννης, Ιορδανίδης, Μουρίκι (92´ Αθανασιάδης), Ευθυμιάδης (84´ Χουσεϊνογλου), Πέλκας, Καραγιάννης, Ζούρκος, Παντελίδης. ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: Κανδηλάπτης, Τσεβρεντζής (81´ Παπαοικονόμου), Μαργαρίτης, Λιόντας, Κοντσίδης, Ανδρέου, Υψηλός, Γολιδόπουλος (70´ Κωνσταντινίδης), Αβραμίδης, Γιαννουπλάκης, Μπάλιος.



Μακεδονικός - Αιγινιακός 3-2 (Ολόκληρος ο αγώνας)
Μακεδονικός - Αιγινιακός 3-2 (Ολόκληρος ο αγώνας)

Αγώνας προετοιμασίας. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση Μακεδονικός (Γ' Εθνικη) κέρδισε σε αγώνα προετοιμασία την ομάδα του Αιγινιακού (Β' Εθνική) με σκορ 3-2. Ο αγώνας ήταν ωραίος με πολλές φάσεις και έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες. Ο Αιγινιακός μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με γκολ του Λάσκαρη με κοντινή κεφαλιά στο 18'. Η συνέχεις δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα της Πιερίας με αποτέλεσμα ο Μακεδονικός να ισοαφαρίσει ένα λεπτό μετά (19') με τον Ρένο, οποίος διπλασίασε τα ατομικά και ομαδικά τέρματα στο 41'. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπανρτούσι έκανε με κοντινό πλασέ το 3-1 όπυο ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου. Το 2ο ημίχρονο λόγω των πολλών αλλαγών δεν ήταν ανάλογο. Ο Αιγινιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 78' με πέναλτι του Δούμτσιου σε 3-2 όπου ήταν και το τελικό σκορ. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ.Αγγελάκη.