De Treffers Barendrecht 2e kw KNVB Beker by @BVV Barendrecht - Post Details

De Treffers Barendrecht 2e kw KNVB Beker

(Beschrijving video) Zaterdagse Topklasse BVV Barendrecht. Op dit kanaal word zoveel mogelijk besteed aan de club en worden er samenvatting geplaatst van het eerste elftal.

Samenvatting Staphorst - Barendrecht (29 oktober 2022)

Samenvatting van het duel tussen Staphorst en Barendrecht (2-3) op zaterdag 29 oktober. Het geluid ontbreekt.

Sfeerreportage | Ajax - BVV Barendrecht (KNVB-beker)

BVV Barendrecht ging in de tweede ronde van de TOTO KNVB-beker op woensdag 15 december op bezoek bij titelhouder AFC ...

Ajax - BVV Barendrecht (KNVB-beker)

Barendrecht heeft woensdagavond afscheid genomen van het toernooi om de 'grote' KNVB-beker. De rood/witten verloren in ...

Ter Leede _ BVV Barendrecht

['19/'20] Barendrecht wint verdiend in Hoek

Barendrecht is in het nieuwe kalenderjaar nog altijd ongeslagen. De rood/witten wonnen zaterdag knap met 2-1 bij Hoek, en zijn daarmee al zes duels op rij niet geklopt. In het puntje van Zeeland kende Barendrecht een uitstekende start: centrale verdediger Stanley Husen mocht uit een corner van Danny Monster vrij inkoppen, en zette de rood/witten daarmee al na zes minuten op 1-0. Barendrecht kreeg daarna kansen op meer, maar Hoek kwam tien minuten voor rust terug in de wedstrijd. Ook de thuisploeg scoorde uit een corner; Reguillio Vandepitte mocht twee keer afdrukken en vuurde raak 1-1. Barendrecht leek genoegen te moeten nemen met een gelijke ruststand, maar in blessuretijd kregen de rood/witten een strafschop. Ramy Salem werd gevloerd en penaltyspecialist Tim Eekman maakte vanaf elf meter geen fout: 2-1 bij rust. Hoek begon na de onderbreking gevaarlijk, maar gaandeweg de tweede helft nam Barendrecht de regie weer over. De rood/witten verzuimden het duel voortijdig te beslissen. Met name Marouane Bakour kreeg drie goede mogelijkheden op een derde treffer, maar wist het net niet te vinden. Doelpuntenmaker Stanley Husen kreeg uit een corner nog een nieuwe scoringskans, maar kopte ditmaal naast. Ook invaller Bas Mourits verzuimde vlak voor tijd om Barendrecht in veilige haven te schieten. Desondanks trok Barendrecht de 2-1 voorsprong over de streep. Door de overwinning passeerde Barendrecht de thuisploeg op de ranglijst en ging het ook Jong Almere City voorbij. De rood/witten staan na twintig duels op de zesde plaats in de Derde Divisie. Zaterdagse Derde Divisionist BVV Barendrecht. Op dit kanaal word zoveel mogelijk besteed aan de club en worden er samenvatting geplaatst van het eerste elftal.

['19/'20] Barendrecht krijgt DOVO niet op de knieën

Barendrecht is er zaterdag niet in geslaagd te winnen van DOVO. Op sportpark De Bongerd werd het 2-2 tegen de ploeg uit Veenendaal. DOVO kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Quincy Ahrens was bij een voorzet eerder bij de bal dan Barendrecht-keeper Nick van der Ploeg en tikte de 0-1 binnen. Barendrecht ging op zoek naar de gelijkmaker, maar wist het veldoverwicht niet om te zetten in een treffer. Vlak na rust lukte dat wel; Ramy Salem gaf voor en zag zijn inzet ineens in de verre hoek verdwijnen (1-1). Direct daarna kreeg de aanvaller de kans op 2-1, maar ditmaal was hij minder fortuinlijk. Bij de eerste de beste mogelijkheid sloeg DOVO wel direct toe; drie minuten na de gelijkmaker keek Barendrecht weer tegen een achterstand aan, toen Simon van Zeelst uit een vrije trap de 1-2 binnen kopte. Barendrecht moest opnieuw in de achtervolging, maar had wel een snel antwoord klaar. Marouane Bakour wurmde zich langs zijn tegenstander en schoof rond het uur de 2-2 binnen. Daarna gingen de rood/witten op zoek naar de volle buit. Barendrecht bleef de bovenliggende partij en kreeg de beste kansen, maar kreeg DOVO in het restant van de wedstrijd niet meer op de knieën. Het duel eindigde daardoor in 2-2, waardoor Barendrecht genoegen moest nemen met een gelijkspel. Zaterdagse Derde Divisionist BVV Barendrecht. Op dit kanaal word zoveel mogelijk besteed aan de club en worden er samenvatting geplaatst van het eerste elftal.

['19/'20] Barendrecht simpel langs Ter Leede

Barendrecht blijft bezig aan een goede serie in de Derde Divisie. Na de knappe winst op koploper Sparta Nijkerk vorige week, werd zaterdag Ter Leede geklopt. In Sassenheim werd het 0-3 in een duel waarin de rood-witten eigenlijk nauwelijks in de problemen kwamen. Barendrecht-trainer Jack van den Berg kon in de Bollenstreek geen beroep doen op de niet fitte Tim Eekman en de geschorste Yarick Dorst. Emilio Samseij begon als rechtsachter, Bas Mourits als derde middenvelder. De eerste kans was voor Ter Leede, maar Joey van den Berg wist Barendrecht-keeper Nick van der Ploeg niet te passeren. Daarop kreeg Mourane Bakour twee mogelijkheden, maar ook hij kon het net niet vinden. Zijn maatje voorin, Ramy Salem, probeerde het ook maar hij mikte over het doel. De verdiende voorsprong kwam er toch vlak voor rust. Bakour wist poging drie wel te verzilveren, hij knalde hard raak, 0-1. Ook na de onderbreking bleef Barendrecht de bovenliggende partij. Bas Mourits was dicht bij succes, maar stuitte op doelman Prins. Na tien minuten knikte Peter de Lange een vrije trap van Danny Monster wel binnen, 0-2. Daarmee was het duel wel beslist. Er kwamen meer kansen op de definitieve nekslag voor Ter Leede, maar Bakour en Salem wisten het niet af te maken. In de slotfase bracht Van den Berg alsnog Tim Eekman en ook Qjell Krolis in het veld, voor Salem en Bakour. Vlak voor tijd werd het toch nog 0-3. Emilio Samseij, niet bepaald een vaste doelpuntenmaker bij Barendrecht, mikte na een uitval knap raak. Niet lang daarna floot arbiter De Brito Roque af en had Barendrecht weer drie punten in de pocket. Ter Leede – Barendrecht 0-3 (0-1) 41. 0-1 Bakour, 55. 0-2 De Lange, 85. 0-3 Samseij. Scheidsrechter De Brito Roque. Opstelling Ter Leede: Prins, Boelee, Hoekstra (75. Echabouni), Van der Lans, Mouchih, Robertson, Van Otterloo, Limon, Zwetsloot, Darrazi en Van den Berg. Opstelling Barendrecht: Van der Ploeg; Samseij, Husen, Van Dijk, De Bruin; Vorthoren, Mourits, Monster; Salem (68. Eekman), De Lange en Bakour (75. Krolis). Zesde Barendrecht klimt langzaam omhoog in de Derde Divisie. Met 29 punten uit 18 wedstrijden zijn de rood-witten nu zesde. Koploper Sparta Nijkerk heeft 46 punten, gevolgd door DVS’33 met 38, ODIN’59 met 37 en Harkemase Boys met 36 punten. Het bijzondere is dat nummer zes Barendrecht van alle vier bovenste ploegen heeft gewonnen, drie keer zelfs op vreemde bodem. DOVO Barendrecht speelt komende zaterdag weer thuis, dan komt DOVO op bezoek. De ploeg uit Veenendaal verloor zaterdag op eigen veld met 0-4 van ODIN’59 en staat vijftiende. De aftrap op De Bongerd is om 14.30 uur. Zaterdagse Derde Divisionist BVV Barendrecht. Op dit kanaal word zoveel mogelijk besteed aan de club en worden er samenvatting geplaatst van het eerste elftal.