A brief glimpse into the past

Adrian Newey do Ferrari...!? | EisKing ŠPECIÁL
Adrian Newey do Ferrari...!? | EisKing ŠPECIÁL

Po jazdeckom prestupe storočia je na spadnutie aj ten inžiniersky. Adrian Newey opustí Red Bull Racing po 19-tich rokoch a Silly season sa otriasa v základoch. Otázok je stále viac ako odpovedí. Vitajte pri EisKingu ŠPECIÁL na linke Bratislava - Mugello. Aký je vlastne Adrian Newey človek? Čo alebo kto stál za jeho koncom? Prečo je nereálne, že pôjde do dôchodku? Ferrari, Mercedes alebo Aston Martin - kto má najväčšie šance získať Neweyho? Opustí Red Bull aj Max Verstappen? Príjemné sledovanie želá Števo & Pepa :) Chceš vedieť o všetkom prvý/prvá? Chceš mať predkupné právo na ďalšie výnimočné EisKing TOUR? A štartovací balíček s naším merchom k tomu. Staň sa PILOTOM nášho EisKing TEAM. Viac info na: eisking.tv



LEGENDS 34 Sports Podcast "Clutch James Harden?"  #jamesharden  #rockets #krino
LEGENDS 34 Sports Podcast "Clutch James Harden?" #jamesharden #rockets #krino

LEGENDS 34 Sports Podcast. Now James Harden is CLUTCH? With hosts K-Rino and DJ Wrekk.



K. Love, N. Jović, H. Highsmith Postgame Interview | Boston Celtics vs Miami HEAT | May 1, 2024
K. Love, N. Jović, H. Highsmith Postgame Interview | Boston Celtics vs Miami HEAT | May 1, 2024

Haywood Highsmith, Nikola Jović, and Kevin Love speak to the media following Wednesday night's game vs. the Boston Celtics.



🚨REPORT: Bulls Trading Zach LaVine Is The Top Priority For Front Office This Offseason
🚨REPORT: Bulls Trading Zach LaVine Is The Top Priority For Front Office This Offseason

Chicago Bulls rumors and news are gaining steam following the newest report from insider K.C. Johnson. Zach LaVine highlights ...



LIGA MÍŘÍ DO FINÁLE! | KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #176
LIGA MÍŘÍ DO FINÁLE! | KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #176

39. díl sezóny 2023/2024 💚 Tradiční vysílání nejenom na fotbalové témata ... 🟢 ZAJÍCE najdeš už i na HERO.HERO 👉 https://herohero.co/kudybezizajic/ Pořiďte si jedniný magazín, který k EURU potřebujete. S námi budete vědět, kudy na Mistrovství Evropy poběží Zajíc. Rozhovory, analýzy, názorové střety a mnohem víc. https://eshop.nextpagemedia.cz/produkt/zajic-na-euro 🎙 | HONZA "PODRY" PODROUŽEK https://twitter.com/janpodrouzek 🎙 | JAN VACEK https://twitter.com/VacekJan 🎙 | ZDENĚK FOLPRECHT https://twitter.com/ZdenekFolprecht 🇨🇿 | ONDŘEJ NOVOTNÝ https://www.instagram.com/ondrejnovotny/ https://www.facebook.com/ondrej.novotny.12 https://twitter.com/o_novotny 💙 | TIKTOK https://www.tiktok.com/@_yess.tv 🟣 | DALŠÍ SOCIÁLNÍ SÍTĚ https://discord.com/invite/U36kderQQk https://twitter.com/kbz_official https://www.instagram.com/kudybezizajic_official/ https://www.threads.net/@kudybezizajic_official ⚡️ | PARTNEŘI TIPSPORT: https://www.tipsport.cz/ "18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost #kudybezizajic



SESTŘIH 7. finále 2. ligy: AZ Havířov vs Piráti Chomutov 2:3
SESTŘIH 7. finále 2. ligy: AZ Havířov vs Piráti Chomutov 2:3

K poslednímu utkání letošního ročníku druhé ligy zajížděli Piráti opět na led Havířova. Sedmý zápas nabídl snad vše, co mohl.



P.K. Subban reacts to Maple Leafs vs. Bruins Game 5: Is Boston afraid of the moment? | NHL on ESPN
P.K. Subban reacts to Maple Leafs vs. Bruins Game 5: Is Boston afraid of the moment? | NHL on ESPN

John Buccigross and P.K. Subban react to the Boston Bruins losing 2-1 in overtime to the Toronto Maple Leafs in Game 5 of their ...



Attila Végh přichází o další sponzory | Termín dalšího zápasu Jiřího Procházky? |#29
Attila Végh přichází o další sponzory | Termín dalšího zápasu Jiřího Procházky? |#29

Naši tvorbu můžete podpořit zde: 🌐 herohero: https://herohero.co/willycao Připravte se na vzrušující zprávy přímo ze světa bojových sportů!📈 V našem nejnovějším videu se podíváme na potenciální start Jiřího Procházky na turnaji UFC 304 v Manchesteru a jakou má šanci se zde utkat s nynějším šampionem, Alexem Pereirou.👀 Sponzoři dávají ruce pryč od Attily Végha!‼️ Sledujte, jak se rozplývají sponzorské smlouvy kvůli politickým názorům Attily Végha.📉 Rozborem této peripetie vás udržíme v obraze. Zjistíte, jak se toto kontroverzní rozhodnutí promítá do budoucnosti slovenské legendy a jeho přípravy na odvetu století.💯 Conor McGregor nás opět překvapuje🤯Tentokrát se zapojil do světa bare-knuckle boxu jako spoluvlastník organizace BKFC.🥊 Co to znamená pro jeho kariéru v bojových sportech a jaký vliv to má na tuto rostoucí odvětví?🤔To a mnohem více v našem novém videu! Připojte se k nám a nechte se vtáhnout do vzrušujícího světa bojových umění! 🥊💥 📷 : https://www.instagram.com/willy.cao/ 💃 TikTok: https://www.tiktok.com/@willy.cao 🌐 herohero: https://herohero.co/willycao



Team, Place & City Details

Bertus Enklaar
Bertus Enklaar

Bertus Enklaar was a Dutch chess International Master (1973).

Potapovka culture
Potapovka culture

Potapovka culture was a Bronze Age culture which flourished on the middle Volga in 2500—2000 BC. The Potapovka culture emerged out of the Poltavka culture, and had close relations with the Sintashta culture in the east, with whom it shares many similarities. Like the Sintashta culture, its people are believed to have spoken a form of Proto-Indo-Iranian.

Potapov

Potapov or Potapova (feminine, Russian: Потапова) is a Russian surname.

Potapovka
Potapovka

Potapovka is a rural locality (a village) in Duvansky District, Bashkortostan, Russia. The population was 48 as of 2010.

Bergensk

Bergensk or Bergen dialect is a dialect of Norwegian used in Bergen, Norway. It is easy for Norwegians to recognise, as it is more distinguishable from other dialects in Hordaland than, for example, the Stavanger dialect from the dialects of Rogaland, and the Trondheim dialect from Trøndelag dialects.

Bergen Steamship Company
Bergen Steamship Company

The Bergen Steamship Company (BDS), was founded in 1851 by Michael Krohn to operate a shipping service between the Norwegian ports of Bergen, Stavanger, and Kristiansand and the German port of Hamburg with the paddle steamer Bergen. The company funnel was black with three widely spaced narrow white bands.

Bergens Kreditbank
Bergens Kreditbank

Bergens Kreditbank was a Norwegian commercial bank based in Bergen. It was established in 1928 with its main offices in Vågsallmenningen.

Bergen Greenland Company

The Bergen Greenland Company or Bergen Company (Bergenkompagniet) was a Dano-Norwegian private corporation charged with founding and administering Danish-Norwegian colonies and trade in Greenland, as well as searching for any survivors from the former Norse settlements on the island. It operated from 1721 until its bankruptcy in 1727.

Bertens

Bertens is a surname.

Berte Skeel
Berte Skeel

Berte Skeel was a Danish noble, philanthropist and estate owner. She was the owner of Selsø Manor and co-founder of the Roskilde Adelige Jomfrukloster at Roskilde Kloster.

Rebecca Betensky

Rebecca A. Betensky is a professor of biostatistics in the Harvard T.H. Chan School of Public Health, where she directs the biostatistics program for the Harvard Clinical and Translational Science Center. She is also a biostatistician for Massachusetts General Hospital, where she directs the biostatistics core of the Alzheimer’s Disease Research Center.