A brief glimpse into the past

Highlights: Llapi - Prishtina (1:3)
Highlights: Llapi - Prishtina (1:3)

Ndeshja Llapi - Prishtina (1:3), java e 32-të e Superligës. www.ffk-kosova.com.Licensohen klubet për gara europiane

Komisioni i Shkallës së Parë për Licencimin e Klubeve për garat e UEFA-së në bazë të kritereve të plotësuara ka marrë vendim për licencimin e këtyre klubeve të Superligës:
FC Drita
FC Ballkani
FC Prishtina
SC Gjilani
KF Llapi
KF Trepça '89

Licensohen klubet për gara europiane Komisioni i Shkallës së Parë për Licencimin e Klubeve për garat e UEFA-së në bazë të kritereve të plotësuara ka marrë vendim për licencimin e këtyre klubeve të Superligës: FC Drita FC Ballkani FC Prishtina SC Gjilani KF Llapi KF Trepça '89Highlights: Llapi - Trepça'89 2:1
Highlights: Llapi - Trepça'89 2:1

Ndeshja Llapi - Trepça'89 2:1, java e 30-te e Superliges. www.ffk-kosova.com.Highlights: Gjilani - Llapi 0:2
Highlights: Gjilani - Llapi 0:2

Gjilani - Llapi (0:2) - Java e 29-të e Superligës. www.ffk-kosova.com.Kf Llapi  2-4 Fc Drita  -- Golat Dhe Rastet
Kf Llapi 2-4 Fc Drita -- Golat Dhe Rastet

Llapi 2-4 Drita 3°,68° Xh.Shabani 29°F.Alidema 78°E.Priestly Fb ; https://www.facebook.com/dritafcoffic...​ Instagram : https://www.instagram.com/fc_dritaoff​​ .KF Llapi – Drita, formacionet zyrtare

KF Llapi – Drita, formacionet zyrtareHighlights: Llapi - Arbëria 4:3
Highlights: Llapi - Arbëria 4:3

Kronika e ndeshjes Llapi - Arbëria 4:3, java e 26-të e Superligës. www.ffk-kosova.com.Team, Place & City Details

FC Ballkani

FC Ballkani is a professional football club based in Suva Reka, Kosovo. The club play in the Football Superleague of Kosovo, which is the top tier of football in the country.

KF Llapi

Klubi Futbollistik Llapi , commonly known as Llapi, is a professional football club based in Podujevo, Kosovo. The club play in the Football Superleague of Kosovo, which is the top tier of football in the country.

KFF Llapi

KFF Llapi is a women's football club based in Podujevë, Kosovo. The club competes in Kosovo Women's Football League which is the top tier of women's football in the country.