A brief glimpse into the past

LÉKAI MÁTÉ: RAMIVAL A HUMOR A KAPCSOLATUNK ALAPJA / Szóló / Palikék Világa by Manna
LÉKAI MÁTÉ: RAMIVAL A HUMOR A KAPCSOLATUNK ALAPJA / Szóló / Palikék Világa by Manna

A családjáról is mesélt Lékai Máté a Szóló című sorozatunk legújabb epizódjában. A válogatott kézilabdázó Palik Lászlónak elárulta, hogy a humor rendkívül fontos a kapcsolatukban feleségével, Lékai-Kiss Ramónával, sőt, már ötéves fiuk is érti és szereti a tréfát. Máté a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosaként nemrég olimpiai kvótát szerzett, ennek kapcsán pedig elmondta mennyi időt tud együtt tölteni családjával. A profi sport természetesen áldozatokkal jár, de Máté elárulta, hogy boldogok feleségével, minden jó az életükben. Palikék Világa by Manna Iratkozz fel a csatornára: https://bit.ly/3oWmnci Facebook: https://bit.ly/3oXgewA Instagram: https://bit.ly/3O3EoiQ TikTok: https://bit.ly/3xtggRa Műsorvezető: Palik László Szerkesztők: Dombovári Vanda, Wágner Tamás Médiaajánlat: hello@palikekvilaga.hu



KOVÁCS KOKÓ ISTVÁN: A FELESÉGEMNEK KELL MOST SZURKOLNI / Szóló / Palikék Világa by Manna
KOVÁCS KOKÓ ISTVÁN: A FELESÉGEMNEK KELL MOST SZURKOLNI / Szóló / Palikék Világa by Manna

Szóló című sorozatunk legújabb epizódjában Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó volt Palik Laci vendége. Kokó az elmúlt néhány évet Svájcban töltötte családjával, ahol a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség főtitkáraként tevékenykedett, majd derült égből jött a hír, hogy már nem tölti be a pozíciót. Kokó hosszasan beszélt a váltás okairól, de mesélt feleségéről is, aki kétgyermekes anyukaként, 43 évesen bejutott a világ élmezőnyébe maraton futásban. A család élete így most fenekestül felfordult és Kokó is megtapasztalja, milyen egy élsportoló párjának lenni, hiszen mindenben támogatja felesége felkészülését a budapesti atlétikai világbajnokságra. Palikék Világa by Manna Iratkozz fel a csatornára: https://bit.ly/3oWmnci Facebook: https://bit.ly/3oXgewA Instagram: https://bit.ly/3O3EoiQ TikTok: https://bit.ly/3xtggRa Műsorvezető: Palik László Szerkesztők: Dombovári Vanda, Wágner Tamás Médiaajánlat: hello@palikekvilaga.hu



2018.05.27. U14 Dombóvári Kosársuli KE – Zsíros Akadémia Kőbánya/A
2018.05.27. U14 Dombóvári Kosársuli KE – Zsíros Akadémia Kőbánya/A

U14 Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság Döntő 2018. május 24–27. Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok 2018.05.27. (vasárnap) 09:00 Dombóvári Kosársuli KE – Zsíros Akadémia Kőbánya/A (7. helyért)



Team, Place & City Details

Dombóvár
Dombóvár

Dombóvár is a town in Tolna County, Hungary.

Dâmbova

The Dâmbova is a left tributary of the river Jiu in Romania. It flows into the Jiu near Rovinari.

Dombóvár District
Dombóvár District

Dombóvár is a district in south-western part of Tolna County. Dombóvár is also the name of the town where the district seat is found.

Sárbogárd
Sárbogárd

Sárbogárd is a town in Fejér county, Hungary. The town is at the intersection of important railroad routes in Hungary: this is where electrified routes from Balaton and Pécs merge with non-electrifed railways from Baja and Szekszárd.

Sárbogárd District
Sárbogárd District

Sárbogárd is a district in southern part of Fejér County. Sárbogárd is also the name of the town where the district seat is found.