A brief glimpse into the past

Team hvězd - reportáž z utkání TJ Prakšice vs. TJ Březolupy 6.5.2012
Team hvězd - reportáž z utkání TJ Prakšice vs. TJ Březolupy 6.5.2012

Počasí tak akorát, divácká účast dobrá a na hřišti v Prakšicích team domácích a team hostů z Březolup. Takže pojďme to rozjet a podívat se zpět v čase na zápas na kterém náš team nesměl chybět. Diváci měli opět možnost hlasovat pro nejlepšího hráče z každého teamu, kterými se stali Martin Marášek a Petr Kundrt - gratulujeme! Osobně blahopřál a dárky předal i náš patron František Hubáček - starosta Luhačovic. A na zbytek se už podívejte sami...



Team, Place & City Details

Stříbrnice (Přerov District)
Stříbrnice (Přerov District)

Stříbrnice is a village and municipality in Přerov District in the Olomouc Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 2.26 square kilometres (0.87 sq mi), and has a population of 285 (as of 2019).

Stříbrnice (Uherské Hradiště District)
Stříbrnice (Uherské Hradiště District)

Stříbrnice is a village and municipality in Uherské Hradiště District in the Zlín Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 6.08 square kilometres (2.35 sq mi), and has a population of 420 (as of 2019).

Stříbrnice

Stříbrnice may refer to the following places in the Czech Republic:

Brezolupy
Brezolupy

Brezolupy is a village and municipality in Bánovce nad Bebravou District in the Trenčín Region of north-western Slovakia.

Březolupy
Březolupy

Březolupy is a village and municipality in Uherské Hradiště District in the Zlín Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 15.79 square kilometres (6.10 sq mi), and has a population of 1,606 (as at 3 July 2006).