A brief glimpse into the past

Ohnivec Městečko - Tatran Rakovník "B"
Ohnivec Městečko - Tatran Rakovník "B"

groundhopping grounds Rakovnicko Okresní přebor fotbal foootball tour fans.



Sokol Předín - FK Opatov
Sokol Předín - FK Opatov

Sestřih zápasu 4. kola III. třídy sezóna 2021/22 Foto z utkání: https://www.zonerama.com/sokolpredin/Album/7552992.



FK JESENÍK – OPATOVICE 5 : 1, 17.8.2019
FK JESENÍK – OPATOVICE 5 : 1, 17.8.2019

JESENÍK – OPATOVICE 5 : 1 17.8.2019 Jeseník napravil klopýtnutí z prvního kola a na domácím stadionu tentokrát nezaváhal. Soupeř z dalekých Opatovic odjížděl s debaklem. Vynikající vstup do zápasu. V 5. minutě Plhák zatočil přímý volný kop k bližší tyči, gólman vyrazil k volnému Janíčkovi, jeho hlavičkový pokus zastavilo břevno, ale další odražený míč přistál na noze volného Vavrače, který z blízka do prázdné branky otevřel skóre. Rozruch a zmatky v opatovické defenzivě pokračovaly a v 8. minutě kopal Jeseník penaltu za hraní rukou. Bříza, na rozdíl od předchozího utkání v Želatovicích neproměnil, napálil míč do gólmana Vinklárka. K následné dorážce se dostal Kysela a trefil nebesa. Ve 14. se domácí přece jen radovali a byli tak odměněni za aktivní útočnou hru: Minkův přetažený centr hlavičkoval Bříza, obrana odvrátila k Cundrlovi, jehož rána se odrazila k Plhákovi a ten už se nemýlil. Po pasivních patnácti minutách Opatovice ukázaly, že to dopředu také umějí a výsledkem jejich vydařené herní pasáže byl kontaktní gól Veselky, který se protlačil do šance a křížnou střelou nedal Pastuchovi šanci. Do kabin se přesto šlo s dvoubrankovým jesenickým náskokem, když Kyselův centr obrana odvrátila znovu jen k Plhákovi, který poslal míč po zemi k tyči. Jeseník i ve druhé půli několikrát mohl potrestat špatné opatovické bránění, navíc hostům se zranili dva hráči a na hřišti se několikrát pořádně zajiskřilo. V rozmezí jedenácti minut rozdal rozhodčí šest žlutých karet. Žduchanice a nervozní atmosféra provázely i závěr utkání. V něm už domácí tým výsledkově jasně dominoval. V 70. minutě Jeseník potrestal rohový kop soupeře rychlým protiútokem, výborný Minka utekl přes půlku hřiště a před brankou předložil gólovou nabídku sprintujícímu Bráblíkovi, který do prázdné dával na 4:1. A poslední slovo měl Bříza, který přece jen prolomil střeleckou smůlu, obešel dva soupeře a tvrdou střelou uzavřel gólovou bilanci. Jeseník po dobrém výkonu slaví jasné vítězství a za týden se představí opět doma, když na náš stadion přijede Slovan Černovír i se svým fanouškovským kotlem. Branky: 5. Vavrač, 14. Plhák, 31. Plhák, 70. Bráblík, 86. Bříza – 19. Veselka. FK Jeseník: Pastucha (86. Jurčák) – Bráblík, Janíček, Vavrač, Zrník – Kysela, Cundrla, Plhák, Minka (77. Krézek), Červeňák (62. Planý) – Bříza. TJ Sokol Opatovice: Vinklárek – Sigmund, Rolinc, Chrastina (46. Zela), Gerhard, Veselka, Klvaňa P., Janásek (74. Vymětalík), Klvaňa T., Kurfürst (25. Durčák), Strnadel. Žluté karty: Minka, Bráblík, Cundrla, Vavrač – Klvaňa P., Sigmund. Rozhodčí: Štětka – Slota, Čampišová. Diváci: 145



Opatovice - Medlov 2:1 (1:0) Pen: 5:4
Opatovice - Medlov 2:1 (1:0) Pen: 5:4

Opatovice - Medlov 2:1 (1:0) Pen: 5:4 Tým Opatovic hájil proti Medlovu od 40. minuty těsné vedení, až do závěrečného hvizdu však domácí celek čisté konto neudržel. Hosté z Uničovska srovnali čtvrt hodiny před koncem a rozhodnout musela penaltová loterie. V ní získaly Opatovice bod navíc proti silnému soupeři.



Velké Losiny - Opatovice 4:0 (2:0)
Velké Losiny - Opatovice 4:0 (2:0)

Velké Losiny - Opatovice 4:0 (2:0) Z lepší pozice v tabulce vyrazili k zápasu ve Velkých Losinách hráči Opatovic, ale domácím se vedlo výrazně lépe. Losinští udeřili dvakrát už v prvním poločase a další dva góly přidali také ve druhém dějství. Naopak Opatovice obranu soupeře překonat nedokázaly, a když už se to podařilo, byla proti branková konstrukce. Velké Losiny se tak radovaly z jasné výhry a čistého konta inkasovaných branek.



Opatovice - Litovel 5:1 (1:1)
Opatovice - Litovel 5:1 (1:1)

Opatovice - Litovel 5:1 (1:1) Už od úvodních minut zaměstnávali defenzivu Litovle hráči Opatovic. Domácí celek několikrát Tatranu zahrozil, ostře pálili Opatovičtí po půlhodině hry. V první půli dokázali hosté ještě výsledkově držet krok, deset minut po pauze už ale Opatovice vedly o dvě branky a navíc neproměnily penaltu. To ale domácí celek mrzet nemuselo, trefili se ještě dvakrát a Litovel odjížděla s pětigólovým přídělem.



Amix Team na tréninku v Olympia Fitness Opatov
Amix Team na tréninku v Olympia Fitness Opatov

Milan Šádek IFBB Pro a Olivia Pohanková: trénink paží a zadečku během EVLS PRAGUE PRO víkendu v Olympia Fitness Opatov.



Team, Place & City Details

Opatovská Nová Ves
Opatovská Nová Ves

Opatovská Nová Ves is a village and municipality in the Veľký Krtíš District of the Banská Bystrica Region of southern Slovakia.

Velké Opatovice
Velké Opatovice

Velké Opatovice is a small town and a commune in the Moravian region of the Czech Republic. Velké Opatovice is situated in Blansko District, about 260 km southeast of Prague and 120 km north of Vienna.

Opatovice nad Labem
Opatovice nad Labem

Opatovice nad Labem is a village in the Czech Republic, in Pardubice Region. It lies between the city of Pardubice and Hradec Králové.

Městečko Trnávka
Městečko Trnávka

Městečko Trnávka is a village and municipality (obec) in Svitavy District (northwestern Moravia) in Pardubice Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 50.27 square kilometres (19.41 sq mi), and has a population of 1,406 (as of 2019).

Opatovice

Opatovice refers to the following places in the Czech Republic:

Opatovice I

Opatovice I is a village and municipality in Kutná Hora District in the Central Bohemian Region of the Czech Republic.

Opatovice (Přerov District)
Opatovice (Přerov District)

Opatovice is a village and municipality in Přerov District in the Olomouc Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 7.97 square kilometres (3.08 sq mi), and has a population of 791 (as at 3 July 2006).

Opatovice (Brno-Country District)
Opatovice (Brno-Country District)

Opatovice is a village and municipality in Brno-Country District in the South Moravian Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 6.15 square kilometres (2.37 sq mi), and has a population of 988 (as at 3 July 2006).

Opatovce nad Nitrou
Opatovce nad Nitrou

Opatovce nad Nitrou is a village and municipality in Prievidza District in the Trenčín Region of western Slovakia.

Opatovce
Opatovce

Opatovce is a village and municipality in Trenčín District in the Trenčín Region of north-western Slovakia.

Opatowice

Opatowice may refer to the following places in Poland:

Opatowice, Lower Silesian Voivodeship
Opatowice, Lower Silesian Voivodeship

Opatowice [ɔpatɔˈvit͡sɛ] is a village in the administrative district of Gmina Borów, within Strzelin County, Lower Silesian Voivodeship, in south-western Poland. Prior to 1945 it was in Germany.

Opatowice, Kuyavian-Pomeranian Voivodeship
Opatowice, Kuyavian-Pomeranian Voivodeship

Opatowice [ɔpatɔˈvit͡sɛ] is a village in the administrative district of Gmina Radziejów, within Radziejów County, Kuyavian-Pomeranian Voivodeship, in north-central Poland. It lies approximately 6 kilometres south-east of Radziejów and 49 km (30 mi) south of Toruń.