A brief glimpse into the past

Tykač? Slavia potřebuje mládež. Klopp zdravil „Czech mafia!“ a první zidanovka | Liga naruby
Tykač? Slavia potřebuje mládež. Klopp zdravil „Czech mafia!“ a první zidanovka | Liga naruby

Proč se ze Slavie nestal český Ajax, ale Manchester City, proč nešlo zastavit Zidaneho, proč byl rozpačitý z příchodu Karla Brücknera k reprezentaci, ale i jak řekl důrazné NE příchodu Ivana Horníka do Edenu. To všechno a mnohem, mnohem víc otevřeně popisuje Vladimír Šmicer ve své nové knize „Můj druhý život“. Spolu s redaktorem deníku Sport a webu iSport.cz a spoluautorem Štěpánem Filípkem ji představil i ve speciálním díle podcastu Liga naruby: „Díky knize jsem si vzpomněl s odstupem na kauzy a příhody, ke kterým se teď vracím z většího nadhledu,“ říká Šmicer. Došlo ale i na aktuální dění v červenobílém klubu: „Pro Slavii by byl příchod Pavla Tykače velice dobré řešení – zůstala by jakoby doma. Klub ale nejvíc ze všeho potřebuje tréninkové centrum pro mládež, Slavia byla vždycky známá svou líhní. Z mého ročníku jsem tam byl já, Bejbl, Blažek, Hunal... A takovýhle ročník z odchovanců by bylo potřeba vidět v Edenu aspoň jednou za pět let,“ míní. Jak probíhají zápasy staré gardy Liverpoolu a jaký vztah má s Jürgenem Kloppem? Co by změnil u fotbalové reprezentace a jak vidí „aféru Belmondu“? 0:00 Úvod 1:10 Kniha, v které se Šmicer poznal 11:00 Jak by dnes vypadala Slavia bez Číňanů 20:50 Vztah s Gerrardem 22:55 Srdcovka jménem Dolní Chabry 30:00 Jak Šmicer razantně odmítl Horníka ve Slavii 35:15 Brazilský Ronaldo a Zizou: fenoméni své doby 37:00 Trvalá součást rodiny Liverpoolu 47:35 Čeho Šmicer v kariéře lituje? 54:50 Proč by viděl nejraději u reprezentace Ivana Haška? 1:05:45 Chytili by dnes Šmicera a spol. v Belmondu? Objednejte si knihu zde https://www.ikiosek.cz/detail/knihy-65410944e4af2b503f97972f-smicer-muj-druhy-zivot Prohlídka v SK Dolní Chabry s Vladimírem Šmicerem https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/440450/tady-je-smicerovo-v-i-p-balkon-brana-na-slepice-i-klubovy-znak-na-zachode.html Reportáž z křtu knihy https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/440486/smicer-krtil-knihu-popsal-jak-ho-kvuli-vizkovi-zarizli-ve-fotbalistovi-roku.html



FK Vysoká - Sokol Dolní Beřkovice
FK Vysoká - Sokol Dolní Beřkovice

FK Vysoká - Sokol Dolní Beřkovice okresní přebor Mělník 14. kolo 17. června 2023.



Team, Place & City Details

Lichkov
Lichkov

Lichkov or Plhy City is a small village in the Ústí nad Orlicí District, Pardubice Region, in the northeastern part of the Czech Republic, at the foot of Orlické Hory, bordering with Poland.

Lichnowsky
Lichnowsky

The House of Lichnowsky or House of Lichnovský is a Czech aristocratic family of Silesian and Moravian origin, documented since the 14th century.

Lochkovian

The Lochkovian is one of three faunal stages in the Early Devonian epoch. It lasted from 416 ± 2.8 million years ago to 411.2 ± 2.8 million years ago.

Michael Luchkovich
Michael Luchkovich

Michael Luchkovich was a Canadian politician. He was the first person of Ukrainian origin to be elected to Parliament.

Lichnov (Bruntál District)
Lichnov (Bruntál District)

Lichnov is a village and municipality in Bruntál District in the Moravian-Silesian Region of the Czech Republic.

Lichnov
Lichnov

Lichnov is a village and municipality in Nový Jičín District in the Moravian-Silesian Region of the Czech Republic.

Lickóvadamos

Lickóvadamos is a village in Zala County, Hungary.