A brief glimpse into the past

🎙 TISKOVKA | Trenér Saňák po utkání FORTUNA:LIGY s týmem Mladé Boleslavi
🎙 TISKOVKA | Trenér Saňák po utkání FORTUNA:LIGY s týmem Mladé Boleslavi

Záznam tiskové konference s trenérem Jiřím Saňákem po utkání 25. kola FORTUNA:LIGY Sleduj nás na našem webu a sociálních ...



ROZHOVOR | Patrik Poulíček po svém dvougólovém večeru v Mladé Boleslavi
ROZHOVOR | Patrik Poulíček po svém dvougólovém večeru v Mladé Boleslavi

Jsem rád, že jsem zapsaný v týmu, který dokázal ten bodový zisk navýšit a jednou na to budu určitě vzpomínat,” říká o překonání ...



Ohlasy | ELH, 44. kolo, Energie - Mladá Boleslav | Tomáš Bartejs
Ohlasy | ELH, 44. kolo, Energie - Mladá Boleslav | Tomáš Bartejs

Poslední utkání před zápasem pod širým nebem proti Mladé Boleslavi energetici zvládli na výbornou. Hned po devíti vteřinách ...



TELH 2023/2024: Vítkovice - Mladá Boleslav 0:1 PP, ohlasy - Radek Jeřábek
TELH 2023/2024: Vítkovice - Mladá Boleslav 0:1 PP, ohlasy - Radek Jeřábek

ROZHOVOR | Obránce Radek Jeřábek působil v utkání proti "své" Mladé Boleslavi aktivně. Možná měl na holi rozhodující gól, ...



Jan Eberle po utkání Mountfield HK vs. BK Mladá Boleslav 2:3p
Jan Eberle po utkání Mountfield HK vs. BK Mladá Boleslav 2:3p

Hradci to doma poslední dobou proti Mladé Boleslavi příliš nejde. Tentokrát to dlouho vypadalo jen na smutné potvrzení teze, ...



Návrat Holoubka? Boleslav ho chce vykoupit z FAČR. Pod kým se houpe židle? | Liga naruby speciál
Návrat Holoubka? Boleslav ho chce vykoupit z FAČR. Pod kým se houpe židle? | Liga naruby speciál

V české nejvyšší soutěži si kromě krátké epizody ve Spartě vyzkoušel post hlavního kouče už jen v Liberci, teď by se po pěti letech mohl dočkat repete. „Mladá Boleslav dělá maximum pro to, aby se jejím trenérem stal David Holoubek,“ říká ve speciálním díle Ligy naruby redaktor deníku Sport a webu iSport.cz Michal Koštuřík. Má to jen jeden háček: 43letý kouč aktuálně vede reprezentaci U19 a jeho výstupní klauzule údajně činí zhruba milion a půl korun… „Boleslav je ale připravena do něj investovat a během několika příštích hodin a dnů ho od FAČR vykoupit,“ říká Michal Kvasnica. Jaké další možnosti Boleslav zvažovala a proč se rozhádala s Kuličem? Kdy konečně přijde na řadu Hyský? Proč mají nejistou pozici dvě třetiny ligových koučů? Co Kozel a Liberec? A proč teď nebude zrovna velký zájem o Zápotočného? 0:00 Úvod 0:15 Taškařice s Kuličem: proč ho Trunda vyhodil a šlo to udělat lépe? 4:35 „Hele, nemysli si, že když se znáš s majitelem, tak jsi nevyvoditelný.“ 9:50 Holoubek do Mladé Boleslavi: klub do něj chce investovat 16:05 Kováč a jeho neodchod z Pardubic: co Liberec? 21:15 Kdo z ligových koučů nemůže být v klidu 28:15 Zůstane nakonec Svědík ve Slovácku i dál? Co Hyský? 33:10 Tomáš Zápotočný a jeho alibistický pohled na Dynamo Pravidelný pondělní podcast s detailním zaměřením na dění ve FORTUNA:LIZE? Pořad Liga naruby, v níž se střídají jednotliví fotbaloví redaktoři deníku Sport a webu iSport.cz, sledujte a poslouchejte každé pondělí v 18.00 iSport.cz, na YouTube a ve všech podcastových aplikacích.



OHLASY: Robin Hranáč po výhře v Mladé Boleslavi
OHLASY: Robin Hranáč po výhře v Mladé Boleslavi

Sledujte #FCVP i na dalších frontách ⤵️ WEB: https://www.fcviktoria.cz FB: https://www.facebook.com/fcviktoria.cz TW: ...



Team, Place & City Details

Mladen Kovačevič

Mladen Kovačevič 3 May 1980 in SFR Yugoslavia) is a retired Slovenian football player, who played as a striker. He played 10 seasons with Gorica.

Mladen Krstajić
Mladen Krstajić

Mladen Krstajić is a Serbian professional football manager and former player who played as a centre-back. He was most recently the head coach of the Serbia national team.

Mladen Petrić
Mladen Petrić

Mladen Petrić is a retired Croatian professional footballer who played as a forward or striker. During his career, he played for Grasshopper, Basel, Borussia Dortmund, Hamburger SV, Fulham, West Ham United and Panathinaikos, as well as internationally for the Croatian national team.

Mladen Markač

Mladen Markač is a Croatian retired general. He was a Commander of Croatian Special Police during Operation Storm during the Croatian War of Independence (1991–1995), and afterwards held the rank of Colonel General.

Mladen Brestovac

Mladen Brestovac is a Croatian Super Heavyweight Muay Thai kickboxer, fighting out of Spartan Gym in Zagreb. He is a former Croatian Muay Thai champion.

Mladen Brkić
Mladen Brkić

Mladen Brkić is a Serbian professional footballer who plays as a striker for Šumadija Aranđelovac in the Serbian League West.

Mladen Bartolović

Mladen Bartolović is a retired football player. Although he spent almost his entire career in Croatia, he is part of the Bosnia and Herzegovina national football team.

Mladen Božović
Mladen Božović

Mladen Božović is a Montenegrin retired professional footballer who played as a goalkeeper for the Montenegro national team.

Mladen Ivančić

Mladen Ivančić is a Croatian former professional football defender. As a player, he spent seven seasons with HNK Rijeka in Croatia’s Prva HNL. He also spent a season playing for Austria Wien.

Mladen Kovačević

Mladen Kovačević is a Serbian footballer currently playing as a forward for Nantong Zhiyun.

Mladenovac
Mladenovac

Mladenovac is a municipality of the city of Belgrade. According to the 2011 census results, the municipality has a population of 53,050 inhabitants, while the urban area has 23,314 inhabitants.

Mladenovac (village)

Mladenovac is a village situated in Mladenovac municipality in Serbia.

Mladenovac railway station

Mladenovac railway station is a railway station on Belgrade–Niš railway. Located in Mladenovac, Belgrade, Serbia.