A brief glimpse into the past

GBW Podcast EP 32: CANUCKS VS PREDATORS Game 6 Recap Stanley Cup Playoffs Round 1
GBW Podcast EP 32: CANUCKS VS PREDATORS Game 6 Recap Stanley Cup Playoffs Round 1

GreenBlue & W's Podcast Episode 32: Vancouver Canucks Vs Nashville Predators Game 6 recap Stanley Cup Playoffs Round 1 ...



Beyaz Futbol 5 Mayıs 2024 1.Kısım / Galatasaray 6-1 Sivasspor
Beyaz Futbol 5 Mayıs 2024 1.Kısım / Galatasaray 6-1 Sivasspor

rendyol Süper Lig 35. hafta maçında Galatasaray evinde konuk ettiği Sivasspor'u 6-1 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini Mertens, İcardi ve Ziyech kaydetti. #galatasaray #sivasspor #galatasaraysivasspor Yeni Head & Shoulders Günlük kepek koruma* formülü. Head & Shoulders kepeği yok eder ve geri gelmesini engeller. *Düzenli kullanımda, gözle görülür kepeklerde https://www.trendyol.com/sr?wb=104588&sst=SCORE&os=1&prc=40-300



Game 7 Highlights | Maple Leafs vs. Bruins – May 4, 2024 (w/Joe Bowen)
Game 7 Highlights | Maple Leafs vs. Bruins – May 4, 2024 (w/Joe Bowen)

Thank you all for the support this season! Means a lot! JOE BOWEN MERCH: https://bowenjellythreads.etsy.com/ For Business ...



Galatasaray 6-1 Sivasspor Maç Sonu | Bışar Özbey, Ümit Özat, Evren Turhan ve Oktay Derelioğlu
Galatasaray 6-1 Sivasspor Maç Sonu | Bışar Özbey, Ümit Özat, Evren Turhan ve Oktay Derelioğlu

Lider Galatasaray, sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek, Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 7'ye çıkardı. Sözde Futbol'da Galatasaray'ın Sivas zaferini konuşuyoruz. İyi seyirler dileriz. ​​Yeni kanalımız B'Haber TV'ye abone olarak bize destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/@Bihabertvonline 🛎️BTV kanalına abone olmak için: https://bit.ly/Bitvonline #galatasaray #sivasspor #bışarözbey #ümitözat #evrenturhan #oktayderelioğlu #sözdefutbol Diğer sosyal medya hesaplarımız: 🔹Instagram ➤ https://instagram.com/sozde_futbol 🔹X ➤ https://twitter.com/bitvonline 🔹Tiktok ➤ https://tiktok.com/sozdefutbol 🔹Facebook ➤ https://facebook.com/sozdefutbol Galatasaray - Sivasspor Maç Sonu | Bışar Özbey, Ümit Özat, Evren Turhan ve Oktay Derelioğlu- videomuzu izledikten sonra beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın. Türkiye’nin en hızlı büyüyen Dijital Kanalından Merhaba! BTV, birbirinden iddialı programları ve güçlü yorumcu kadrosuyla Türkiye'de futbol gündemine yön veriyor. BTV kanalının amiral gemisi Sözde Futbol, Süper Lig maçlarından hemen sonra Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Bışar Özbey, Evren Turhan, Ümit Özat ve Okan Koç ile karşınızda. It's in The Game'de, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi maçlarından hemen sonra fikstüre göre Salı veya Çarşamba ve Perşembe günleri, iddialı kadrosu Bışar Özbey, Ahmet Çakar, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı ile hafta içinde sizlerle. The Football'da Bışar Özbey ve Ümit Özat Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'ndeki maçların hemen önünde ve devre aralarında teknik-taktik konuşarak sizi futbola doyuruyor. Haftanın Özatı'nda Bışar Özbey ve Ümit Özat haftanın değerlendirmesini yapıyor. Abone olarak ve like atarak bize destek olabilirsiniz. Reklam & İş Birliği için: btviletisim@gmail.com ** BTV resmi YouTube sayfasıdır. The official YouTube channel of BTV.



Galatasaray - Sivasspor | Maç Sonu Değerlendirmesi | Türkiye ve Dünyadan Liglere Bakış
Galatasaray - Sivasspor | Maç Sonu Değerlendirmesi | Türkiye ve Dünyadan Liglere Bakış

Twitter(Kişisel): https://twitter.com/hakasikci Twitter(İçerik): https://twitter.com/HTalksMoments Instagram: https://www.instagram.com/hasanardakasikci Discord: https://discord.gg/WB9v48nDES



"ŞAMPİYONLUK HAVASI ESİYOR" | Galatasaray 6-1 Sivasspor, Mertens, Icardi, Ziyech, Okan Buruk
"ŞAMPİYONLUK HAVASI ESİYOR" | Galatasaray 6-1 Sivasspor, Mertens, Icardi, Ziyech, Okan Buruk

Sports Digitale'den herkese merhaba! Ersin Düzen, Serhat Akın, Hikmet Pınarbaş, Berkay Tokgöz ; Süper Lig'in 35. haftasında oynanan ve Galatasaray'ın Sivasspor'u 6-1 yendiği maçın ardından mücadeleyi değerlendirdi. İyi Seyirler! #galatasaray | #sivasspor | #sportsdigitale 🙏 Sports Digitale içerikleri sizler sayesinde var. Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👉 https://bit.ly/2FEMOz5​​​ 👍 Videomuzu beğendiyseniz diğer videolarımıza da göz atabilirsiniz. 📱 #SportsDigitale​ sosyal medya hesaplarımızı aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile takip edebilirsiniz. ➡️ https://twitter.com/SportsDigitale ➡️ https://www.instagram.com/sportsdigitale/ Sports Digitale, dijital dünyanın spor kanalı olarak sporun ve YouTube'un ruhuna uygun şekilde hem taraflı hem tarafsız ancak her zaman sporla ilgili yeni nesil yayınlar yapan bir YouTube kanalıdır. Kendine özgü, dinamik, eğlenceli ve güncel haber odaklı içeriklerle oluşturduğumuz programları taraflı-tarafsız yorumcular eşliğinde sporseverlerin beğenisine sunan Sports Digitale kendi alanında en önde gelen medya kuruluşlarından biri olmayı sürdürüyor.



Galatasaray 6 - 1 Sivasspor Maç Sonu | Nihat Kahveci, Nebil Evren | Gol Makinası
Galatasaray 6 - 1 Sivasspor Maç Sonu | Nihat Kahveci, Nebil Evren | Gol Makinası

https://www.youtube.com/c/NutSpor?sub_confirmation=1 NutSpor'a abone olmak için tıklayınız... Trendyol Süper Lig 35. hafta mücadelesinde Galatasaray evinde Sivasspor’u 6-1 mağlup etti. Sarı kırmızılar gollerine 11. dakikada Hakim Ziyech’in ceza sahası içinde bitirdiği vuruş ile başladı. Dakikalar 38’i gösterdiğinde Mertens’in golü ile 2-0’lık skoru yakalayan Galatasaray ilk yarıyı bu skorla bitirdi. 54. dakikada Caner Osmanpaşa’nın golüne engel olamayan sarı kırmızılar dakikalar 59’u gösterdiğinde Icardi ile 3-1’lik üstünlüğü yakaladı. Golden yalnızca bir dakika sonra Hakim Ziyech’in maçtaki ikinci golü ile skor 4-1’e geldi. Gollerine devam eden Galatasaray’da bu kez de sahneye Mertens çıktı ve 73. dakikada kendisinin ikinci takımının beşinci golünü attı. Maçın son anlarına girilirken ikinci kez sahneye çıkan Arjantinli golcü Mauro Icardi ile skoru 6-1’e getirerek şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Fenerbahçe’ye maç fazlasıyla 7 puanlık bir fark atan Galatasaray, rakibi Fenerbahçe’nin Konyaspor ile oynayacağı maçını beklemeye başladı. Karşılaşmanın hemen ardından Nihat Kahveci ve Nebil Evren ile NutSpor'da canlı yayındayız. Ak Yatırım İştiraki olan Stablex ile Bitcoin ve kripto para yatırımlarını kolayca yapabilirsin. Üstelik Demo Hesap özelliği ile hesabına tanımlanan sanal bakiyeyi kullanarak, gerçek piyasa koşullarında kripto para işlemlerini risk almadan deneyimleyebilirsin. Doğru Zamanda Doğru Adres: Stablex Keşfet 👉 https://www.stablex.com.tr Hemen indir 📲 https://www.stablex.com.tr/mobil Sosyal Medya Hesaplarımız: 📲 Twitter - https://twitter.com/nutspor 📲 Instagram - https://www.instagram.com/nutspor/ 📲 Facebook - https://www.facebook.com/nutspor 📲 Podcast - https://anchor.fm/nutspor 📲 Whatsapp - https://whatsapp.com/channel/0029VaNFyPF6hENsCPAO1j1C #NutSpor #Galatasaray



Galatasaray - Sivasspor Maç Sonu | Serdar Ali Çelikler, Mehmet Ayan, Emek Ege
Galatasaray - Sivasspor Maç Sonu | Serdar Ali Çelikler, Mehmet Ayan, Emek Ege

Serdar Ali Çelikler, Mehmet Ayan ve Emek Ege; NEO Spor Maç Sonu yayınında Galatasaray - Sivasspor maçını CANLI yayında değerlendiriyor. NEO Spor'a abone olmak için 👉 https://www.youtube.com/@neo_spor Canlı Skor uygulaması SPORTZ'u indirmek için! 👉🏻 https://onelink.to/sportz #NEOSpor #Galatasaray #Sivasspor #SerdarAliÇelikler #MehmetAyan #EmekEge



Team, Place & City Details

Galatasaray Women's Basketball Team past rosters
Galatasaray Wheelchair Basketball Team past rosters
Galatasaray Women's Volleyball Team past rosters
Galatasaray women's water polo team

Galatasaray Women's Water Polo Team is the water polo team of the Turkish sports club Galatasaray S.K.. In 2012, Galatasaray Men's Water Polo Team won Turkish Water Polo Championship Cup.

Galatasaray S.K. (football)

Galatasaray Spor Kulübü , is a Turkish professional football club based on the European side of the city of Istanbul in Turkey. It is the association football branch of the larger Galatasaray Sports Club of the same name, itself a part of the Galatasaray Community Cooperation Committee which includes Galatasaray High School where the football club was founded in October 1905 consisting entirely of student members.

Galatasaray S.K. (women's basketball)
Galatasaray S.K. (women's basketball)

Galatasaray is the women's basketball section of Galatasaray S.K., a major sports club in Istanbul, Turkey.Galatasaray women's basketball team play matches in Abdi İpekçi Arena which has a seating capacity for 12,270 spectators. The team recently won the 2013–14 EuroLeague Women and the Turkish Women's Basketball League title after beating Fenerbahçe Women's Basketball in the finals.

Galatasaray S.K. (women's volleyball)
Galatasaray S.K. (women's volleyball)

Galatasaray Daikin is the women's volleyball section of Galatasaray S.K., a major sports club in Istanbul, Turkey. The section is sponsored by Daikin.

Galatasaray S.K. (wheelchair basketball)
Galatasaray S.K. (wheelchair basketball)

Galatasaray Wheelchair Basketball Team is the wheelchair basketball section of Galatasaray SK, a major sports club in Istanbul, Turkey. Galatasaray play matches in 2.200-seat arena, called the Ahmet Cömert Sport Hall.

Galatasaray men's water polo team

Galatasaray Men's Water Polo Team is the water polo team of the Turkish sports club Galatasaray S.K.. In 2011, Galatasaray Men's Water Polo Team won Turkish Water Polo Championship Cup.

Galatasaray High School
Galatasaray High School

Galatasaray High School is a high school in Turkey. Established in 1481, it is the oldest high school in Turkey and the second-oldest Turkish educational institution after Istanbul University, which was established in 1453.