“”

Report User

Highlights

UE Sant Andreu - Girona FC B: el partit | betevé (Tercera Divisió grup 5.A)

El Sant Andreu ha empatat a 2 amb el Girona B. Els gironins s’han avançat; després, Llamas i Serramitja han aconseguit capgirar el marcador, i en el tram final del partit, el filial ha empatat. És el segon empat dels jugadors de Mikel Azparren. Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix betevé a: Instagram: https://goo.gl/rkU4S2 Twitter: https://goo.gl/HdKjiy Facebook: https://goo.gl/rpKwYv Web: https://goo.gl/VEqMo8

CE Europa - UE Valls: el partit | betevé (Tercera Divisió grup 5.A)

L’Europa ha empatat a un davant el Valls. Els graciencs, líders, han deixat escapar el primers punts de la temporada contra el Valls, que arribava al Nou Sardenya com a cuer. Alberto ha avançat els escapulats, però en temps de descompte han empatat els vallencs. Els de David Vilajoana han fet un partit fluix, que mai no han acabat de tenir controlat. Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix betevé a: Instagram: https://goo.gl/rkU4S2 Twitter: https://goo.gl/HdKjiy Facebook: https://goo.gl/rpKwYv Web: https://goo.gl/VEqMo8

UE Sant Andreu - UE Sants: el partit | betevé (Tercera Divisió grup 5.B)

El protocol de la covid-19 mana i com ja és habitual es fa la típica presa de temperatura amb el termòmetre digital, el rentat de mans amb el gel hidroalcohòlic i, un cop dins, es busquen les cadires tot mantenint les distàncies, sobretot quan els assistents no són del mateix nucli familiar. Els socis amb el nou carnet de la temporada 2020-21, se’ls ha fet passar amb la lectura del codi QR que ja incorporen, com ha estat el cas també dels socis de l’Europa al Nou Sardenya. La gent ha entrat a l’estadi andreuenc de manera ordenada i ha començat a omplir els espais. El públic congregat se l’ha pogut veure gaudint del partit amb la mascareta posada i seguint les indicacions del personal de la UE Sant Andreu. L’aforament màxim s’ha estipulat en 2.000 persones, aproximadament un terç de la capacitat del Narcís Sala i les portes han tancat una vegada el derbi ha començat.

UA Horta - CE Banyoles: el partit | betevé (Tercera Divisió grup 5.B)

L’Horta de Víctor Valdés ha sumat els tres primers punts a la Lliga. Els hortencs han debutat amb una victòria per la mínima, 1 a 0, davant el Banyoles. L’únic gol del partit ha arribat a la segona part. Pedro Astray n’ha estat l’autor, de penal. Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix betevé a: Instagram: https://goo.gl/rkU4S2 Twitter: https://goo.gl/HdKjiy Facebook: https://goo.gl/rpKwYv Web: https://goo.gl/VEqMo8

FC Martinenc - FE Grama: el partit | betevé (Tercera Divisió)

El Martinenc empata davant la Grama i té molt difícil la salvació. El Martinenc i la Fundació Esportiva Grama han empatat a un gol, un resultat que no beneficia cap dels dos conjunts, que continuen en zona de descens directe. El partit ha estat força igualat durant la primera meitat, però en la segona els del Guinardó han tingut ocasions per fer-se amb la victòria. Amb aquest resultat, cada vegada sembla més difícil que l’equip de Manel Moya pugui salvar la categoria. Primera part igualada i gol de la Grama El partit ha estat força igualat durant la primera meitat amb un Martinenc que volia tenir la pilota, però que no ha inquietat gaire la porteria de la Grama. El conjunt visitant ha tingut una molt bona ocasió als peus d’Omar que s’ha quedat sol davant del porter Juanmi, que ha estat capaç de refusar la pilota. Quan no ha pogut fer res ha estat en el 0 a 1 gràcies a un gol de Padilla després d’una passada de Buba. Era el minut 40 i no hi ha hagut temps per a res més. Empat i ocasions a la represa A la represa, ben aviat el Martinenc ha aconseguit el gol de l’empat. Ramon Rovira ha engaltat un xut potent des de fora de l’àrea que ha significat l’1 a 1 en el minut 54. Els diables vermells ho han intentat i han pogut gaudir de diverses ocasions com per desfer la igualada. Joel, amb un xut massa creuat, l’ha tingut en el 73 i Kilian ha enviat per sobre el travesser en el 78. Els de Manel Moya ho han intentat fins a l’últim segon, però no ha estat possible aconseguir un triomf que semblava imprescindible per tenir alguna opció de salvació.

UA Horta - UE Llagostera: el partit | betevé (Tercera Divisió)

L’Horta guanya el Llagostera en el temps afegit. L’Horta ha guanyat al Llagostera al Feliu i Codina en un molt bon partit els locals que s’ha decidit en el temps afegit. A la mitja part, el Llagostera guanyava gràcies a un gol de Moussa just abans del descans. En la segona part, els hortencs han capgirat el marcador amb gols de Narcís i Guillem en el temps afegit, ha fet embogir l’estadi. Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix betevé a: Instagram: https://goo.gl/rkU4S2 Twitter: https://goo.gl/HdKjiy Facebook: https://goo.gl/rpKwYv Web: https://goo.gl/VEqMo8

CE Júpiter - CF Gavà: el partit | betevé (primera catalana)

St Andreu - FC Barcelona B (1/4 Copa Catalunya.Partit únic) des del Narcís Sala | betevé

El Sant Andreu és semifinalista de la Copa Catalunya. El conjunt quadribarrat ho ha aconseguit després de desfer-se del Barça B en un matx igualat des dels primers minuts. Cap dels dos conjunts ha aconseguit imposar-se amb claredat, però els andreuencs han estat els més llestos. L’equip de Mikel Azparren ha estat el primer en avisar, al minut 1, amb una jugada ràpida que Josu ha culminat des de la frontal, però el xut del davanter ha marxat massa alt.