Omroep Gelderland's user profile page. Match highlights, posts and more on site!

“”

Report User

Highlights

Vitesse stunt opnieuw tegen Ajax en bewijst zichzelf goede dienst

ARNHEM - Vitesse heeft zondagmiddag weer een stunt uitgehaald tegen Ajax. Net zoals in Amsterdam wisten de geelzwarten de volle buit te halen. In GelreDome werd in een spannende wedstrijd tot het laatst geknokt om de punten, maar uiteindelijk waren de Arnhemmers het sterkste: 3-2. Mede door een uitblinkende Linssen kan Ajax de kans op de titel nu ook wel vergeten. http://gld.nl/91VE

Linssen helpt Vitesse verdiend langs negenkoppig Feyenoord

ARNHEM - Vitesse heeft zondagmiddag een hele knappe overwinning behaald op Feyenoord. De Arnhemmers kwamen in de eerste helft nog op achterstand, maar de Arnhemmers bogen die achterstand om via een uitblinkende Linssen (3-1). Wat ook meehielp waren de twee rode kaarten aan Rotterdamse zijde, maar de winst was meer dan verdiend. http://gld.nl/djVK

De Graafschap doet goede zaken met 2-1 zege thuis tegen Volendam

DOETINCHEM - Na een mindere reeks heeft De Graafschap voor de derde keer op rij gewonnen. Op De Vijverberg werd Volendam met 2-1 verslagen. http://gld.nl/9gSm

Enorme deceptie op Vijverberg; Jong PSV wint met 3-2 van De Graafschap

DOETINCHEM - De Graafschap heeft op knullige wijze een 2-0 achterstand weggegeven tegen Jong PSV. De Achterhoekers gingen na rust alsnog met 3-2 onderuit. http://gld.nl/hCdV

Vitesse verliest onnodig van PSV

EINDHOVEN - Vitesse heeft zaterdagavond het jaar 2017 afgesloten met een nederlaag bij PSV. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar dit verlies was wel onnodig. De Arnhemmers kwamen in de eerste helft nog wel op voorsprong, maar door slecht verdedigen kwam PSV al snel weer langszij. Een van richting veranderd schot van Lozano besliste de wedstrijd (2-1). Daardoor gaat Vitesse als achtste de winterstop in. http://gld.nl/jcQ_