“”

Report User

Highlights

eSuperliga: Udebanemål blev afgørende mod Silkeborg | brondby.com

Vi har rundet halvvejsmærket for dette års eSuperliga, og i 8. runde var modstanderen Silkeborg IF, der inden kampen endnu ikke havde noteret sig for en sejr. Men det blev to tætte kampe for Dingo og Fredberg, og i sidste ende skulle det hele afgøres på udebanemål. Se alle højdepunkterne i videoen ovenfor.

eSuperliga: Højdepunkterne fra første kamp | brondby.com

eSuperligaen er i gang igen efter en vinterpause, og første kamp stod mellem de to finalister, Brøndby IF og Vejle BK. Og ligesom i 2018 trak Dingo og Fredberg sig sejrrigt ud af opgøret med en samlet sejr på 4-2. Se højdepunkterne fra kampene her.

Højdepunkter fra årets første træningskamp | brondby.com

2019 er i fuld gang, og nu er året også blevet fløjtet i gang med første træningskamp. Modstanderen var BSF på Brøndby Stadion, og her sejrede Brøndby IF med hele 8-0. Mikael Uhre stod for den første scoring efter blot to minutters spil, og i første halvleg blev det også til scoringer til Jesper 'Jobbe' Lindstrøm, Josip Radosevic og debutanten Simon Hedlund. I anden halvleg fortsatte de blågule scoringer, og her åbnede Dominik Kaiser ballet med sin scoring til 5-0, hvorefter Kamil Wilczek fuægte trop med to mål, inden 'Jobbe' igen kom på måltavlen og fuldendte sejren med hjemmeholdets ottende mål. Her kan du se alle målene fra træningskampen.

eSuperliga: Højdepunkter fra sejren over Hobro | brondby.com

Det blev til en komfortabel sejr, da Fredberg og Dingo samlet kunne vinde med 10-3. Dingo vandt det første opgør 5-0, så Fredberg kunne sikkert cruise sejren hjem med en 5-3-sejr.

Sejren over BK Marienlyst set fra sidelinjen | brondby.com

Vi spillede os videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen efter en sejr på 4-1 på udebane over BK Marienlyst. Vi havde et kamera med på sidelinjen - se kampen fra en ny vinkel.

Se Piet og Hjalte fejre sejren med holdet | brondby.com

Gårsdagens sejr over AGF gav anledning til fejring på Brøndby Stadion, som Piet og Hjalte var en del af. Se drengene juble med spillerne.

Kom med på sejlturen til Helsingør | brondby.com

Kom med til søs, da de blågule indtog Helsingør med manér. Mange af de medrejsende fans havde valgt en lidt alternativ rute til søndagens kamp i det nordsjællandske, da Brøndby-holdet besejrede FC Helsingør med 1-0.

Transfer Timelapse | brondby.com

Sportsdirektør Troels Bech havde en lidt længere arbejdsdag end normalt, da transfervinduet smækkede i ved midnat. Vi har kogt de to sidste timer af sommerens transfervindue ned til en video på 60 sekunder, som du kan se her.