Latest Posts

SEGONA DIVISIÓ B // REAL MADRID CASTILLA - AT. BALEARS

SEGONA DIVISIÓ B // UD EIVISSA - CF NUNCIA

FUTBOL AMISTÓS // UCAM MÚRCIA - AT. BALEARS

Victòria del Poblense contra l’At. Balears en el primer derbi mallorquí del nou curs

La vint-i-sisena edició del Trofeu Casa Miss-Jotul va enfrontar a l’Atlètic Balears, campió del grup I de Segona B la temporada 2019-2020, i al Poblense, nouvingut a la categoria de bronze. Els d’Óscar Troya, que continuen amb gran part del bloc de la temporada passada, varen ser superiors al conjunt de Jordi Roger, que segueix adaptant-se a la nova filosofia del tècnic català. Al minut 21 Lucas Gilardoni va posar una centrada per Miky Femenías, un dels fitxatges per aquest nou curs. El nou futbolista pobler va afusellar el porter Juan Carlos per marcar l’1 a 0 pels d’Óscar Troya. L’Atlètic Balears va cercar el gol de l’empat al minut 30 amb un llançament de falta d’Alberto Gil que s’estavella al pal. Al segon temps els balearicos varen poder fer l’empat des del punt de penal al 50. El xut de David Haro el va aturar el meta Tomeu Pocoví, un altre de les noves incorporacions pobleres. Ja a les acaballes del partit, al 83, Pep Vidal va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per sentenciar l’enfrontament amb el 2 a 0 definitiu.

FUTBOL AMISTÓS // POBLENSE - AT. BALEARES

El Mallorca tanca la pretemporada amb una victòria per 0-1 davant el Lugo

Era la darrera prova de foc del Mallorca abans de començar la lliga i l’equip ha resolt el partit amb bona nota. Els homes de Luis García Plaza han estat efectius en defensa i han creat ocasions de gol. La primera ha arribat al minut 24 de les botes d’Stoickhov. Més clara l’ha tenguda l’andalús al minut 34, després d’una treta de córner. La posa dins l’àrea Dani Rodríguez, la toca de cap Baba i Stoichkov envia l’esfèric per damunt del travesser. I quan es complien els primers 45 minuts del primer temps, Ivan Bravo ha enganxat un xut des de fora de l’àrea, i amb l’ajuda d’un defensa del Lugo, la pilota ha acabat dins la porteria de Cantero. Primer gol del futbolista del filial mallorquinista amb el primer equip. El juvenil ha demostrat al tècnic madrileny que pot confiar amb ell per a la posició de lateral esquerre. A la segona meitat, Dani Rodríguez ha pogut fer el 0 a 2 al 57 després d’una centrada de Febas. La rematada ha sortit massa alta. El Lugo també ha tengut les seves oportunitats per fer gol. La primera en aquesta rematada que treu la defensa mallorquinista i la segona en una doble ocasió que desbarata Manolo Reina. Luka Romero ha tengut la seva al 90, però la perla mallorquinista ha xutat massa forçat. El lateral dret Alberto Redondo també ha fregat al gol després d’un bon xut que ha passat a prop del pal. Al final, zero a un. Tercer partit consecutiu amb la porteria a zero i victòria contra els tres equips de Segona Divisió a qui s’ha enfrontat aquesta pretemporada. Diumenge que ve arriba l’hora de la veritat. Primera jornada de lliga contra el Rayo Vallecano.