Escola Les Aigües   

Escola Les Aigües's user profile page. Match highlights, posts and more on site!

“Una escola de tothom , per a tothom”

 Report User

Highlights

Els grups de 3r han explicat un ofici artesà: han presentat murals i materials diferents...També han fet una petita maqueta on han representat amb plastilina a l'artesà i els estris i materials que necessita per poder elaborar els seus productes.A 6è calculen l'àrea i el perímetre d'alguns espais de l'escola.Els grups de P3 surten al Parc de la Serreta a observar la #PrimaveraEls grups de 5è gaudint d'una activitat del Pla Català de l'Esport: una xerrada i unes activitats pràctiques sobre l'esport i la discapacitat intel·lectual, treballant l'empatia i la sensibilització. Molt interessant i molt profitós!Els grups de 6è treballen la tècnica de l'aquarel•la i pengen les seves fantàstiques produccions.Després d'una nit de pluja els grups de P3 experimenten amb el fang.Música de la #RepúblicaDominicana:De colores de @MILLY_QUEZADA, Ojalá que llueva café de @JuanLuisGuerra El amor que tuve de @maridaliah Santo Domingo de @MannyCruzRD #MúsicaLesAigüesEl pare de la Maria de 2n A ens ha portat una carbassa gegant, un dia d'aquests la tastarem 😋A causa de la previsió de pluja per avui queda ajornada l'activitat de la Biblioteca Les Aigües al pati pel proper divendres 16 d'abril.

A causa de la previsió de pluja per avui queda ajornada l'activitat de la Biblioteca Les Aigües al pati pel proper divendres 16 d'abril.Els grups de 3r han fet tallers matemàtics: han practicat amb €uros i multiplicacions i ho han passat genial!
Next »


User Detail Page

You can find user latest posts and related content on the page. Friends, comments for events / matches are also available on the page. Even you can find users who are same pleasure with current user.

#Travel, #SupportYourTeam, #AllAboutSports