Aserap   

Aserap 

@mraezajohan
RESPECT ALL. FEAR NONE.
39254 Tweets, 406 Friends & 676 Followers
CCTV IDIOTS CCTV IDIOTS
@cctvidiots
by Aserap

I wasn’t expecting that
gugun anjenggg gugun anjenggg
@Ologunsyko
by Aserap

Selama hidup kalian pernah liat ayam berenang gak?
creepyposta 🥶 creepyposta 🥶
@creepyposta
by Aserap

Beginilah rupa wajah kita ketika diimbas oleh mesin MRI.
Published By : @creepyposta 🥶
Life Of Weebs Life Of Weebs
@LifeOfWeebs
by Aserap

Who’s kid is this
Published By : @Life Of Weebs
MauKerja MauKerja
@MauKerjaMY
by Aserap

Ha siap yang jenis mood cepat sangat berubah2 tu 😂?
Published By : @MauKerja
CCTV IDIOTS CCTV IDIOTS
@cctvidiots
by Aserap

Quality shot 👍🏼 😂😂
CCTV IDIOTS CCTV IDIOTS
@cctvidiots
by Aserap

Meanwhile in Turkey hahahahahahaha 👍🤣
mak cik I’m skek🥺
Aserap Aserap
@mraezajohan
Baca ni @kamalasyari
Wahed Invest Inginkan cara mudah untuk melabur? Kurang pengetahuan dalam pelaburan? Modal yang rendah? Dengan Wahed Invest, tiada masalah. Investments patuh Syariah & syarikat pengendali diluluskan oleh Securities Commission Malaysia. Ref code: ABDABD44 Ini ialah thread👇
Published By : @Aserap
Aserap Aserap
@mraezajohan
Mcm nak burger king leiii
Aserap Aserap
@mraezajohan
♥️♥️♥️😍😍😍
70E 70E
@benygtersakiti_
Betul ke kalau bilik macam ni menjadi idaman kebanyakan lelaki?
Published By : @Aserap Published By : @Aserap Published By : @Aserap
Mind blowon Mind blowon
@tahilalats
by Aserap

09122019 -
Published By : @Mind blowon
Lukas-Podolski.com Lukas-Podolski.com
@Podolski10
by Aserap

Prince meets Prince 👑 #goodvibesonly
Published By : @Lukas-Podolski.com
Aserap Aserap
@mraezajohan
IDOLA
Goal Goal
@goal
Andres Iniesta was too much 👏
KKMPutrajaya KKMPutrajaya
@KKMPutrajaya
by Aserap

Pengambilan air kosong yang terlampau banyak boleh menyebabkan Hyponatremia (water intoxification) yang memberi kesan kepada keseimbangan elektrolit (kepekatan garam) dalam badan. Ia membahayakan kesihatan kerana boleh menyebabkan sawan, koma dan maut.
Aserap Aserap
@mraezajohan
Apa beza hari minggu dengan hujung minggu ?
Aserap Aserap
@mraezajohan
Waduduhhhhh cepatnya masa
Aserap Aserap
@mraezajohan
Nak buat apa jer hari ni ?
Rnggt Rnggt
@1Rnggt
by Aserap

TERKINI: Iran melepaskan beberapa roket berpandu ke Kem tentera AS
Watch People Die Inside Watch People Die Inside
@DEADINSlDEE
by Aserap

Aserap Aserap
@mraezajohan
Pahal entah nangis2 😭😭😭
Published By : @Aserap
Ansara Pontian Ansara Pontian
@AnsaraPontian
by Aserap

Yang berminat nak dapatkan baju #ansarapontianhomecoming2019 yg lepas boleh DM kami. Size adalah terhad!
Published By : @Ansara Pontian Published By : @Ansara Pontian Published By : @Ansara Pontian Published By : @Ansara Pontian
Fazz Ahmad Young Rapper Fazz Ahmad Young Rapper
@FazzAhmad2
by Aserap

Tahun Baru2020 Telah Tiba,terimala Lagu baru saya Bawak Motor🛵
Aserap Aserap
@mraezajohan
Mcm nak upgrade cpu dgn gpu lah 🤔
アイ アイ
@ai_nurul_
by Aserap

I did style my hijab as these kunoichi trio~! 🥰💕💕 #hijabcosplay #cosplayhijab #hijabcosplayer #narutoshippuden #harunosakuracosplay #hyuugahinatacosplay #yamanakainocosplay #NARUTO #narutoshippuden #narutocosplay #kunoichi #sakuraharuno #hinatahyuuga #inoyamanaka @twtNarutoMY
Published By : @アイ
Aserap Aserap
@mraezajohan
Ingatkan HR salah kira aku punya AL. Rupanya mmg dieorg betul. Nasib baik tak serang sv 😂😂😂
Mind blowon Mind blowon
@tahilalats
by Aserap

13122019 -
Published By : @Mind blowon
Aserap Aserap
@mraezajohan
Ayuhhh pubg lite
MauKerja MauKerja
@MauKerjaMY
by Aserap

Selamat Tahun Baru! 2020, masih ada rakyat Malaysia yang memilih bangun seawal 4 pagi untuk pergi kerja di Singapura. Mengapa? Ini pengalaman & realiti sebenar dari mereka yang "cari makan" di sana. Apa pendapat korang pulak? 😄
Aserap Aserap
@mraezajohan
Damn Vissel Kobe bakal jumpa JDT. Wajib pergi ni. Tgk idola Iniestaaaaaaa
Fazz Ahmad Young Rapper Fazz Ahmad Young Rapper
@FazzAhmad2
by Aserap

Diatas Permintaan Anda di reply.Saya Tunaikan jugak yang request untuk Saya cover lagu Monkey Dance..Dengan ini, terimalah.Semoga Tahun Baru anda lebih Ceria🎊🎊
Aserap Aserap
@mraezajohan
Hari ni mcm nak keluar berjalan la
Weather Malaysia Weather Malaysia
@WeatherMalaysia
by Aserap

Johor Bahru(Forecast) Status: rain Time: 1577203200 Temperature Min: 23.03°C Temperature Max: 31.82°C Summary: Possible drizzle in the evening. #jbtu #jb #johorbahru #cuaca #malaysia
Aserap Aserap
@mraezajohan
Nampak gaya macam lebih 12 jam ni keras dalam bas
Aserap Aserap
@mraezajohan
Pasir Gudang 🚌 Alor Star
femme fatale femme fatale
@eliesaaab
by Aserap

Brown eyes thread✨ ROMANTICIZE BROWN EYES!
Published By : @femme fatale Published By : @femme fatale Published By : @femme fatale Published By : @femme fatale
Harian Metro Harian Metro
@hmetromy
by Aserap

#pasirgudang Seramai 12 pekerja sebuah kilang di Jalan Nibong, Kawasan Perindustrian Tanjung Langsat di Pasir Gudang, melecur pada badan akibat kebakaran, semalam.
Aserap Aserap
@mraezajohan
Main PES2018 tapi install smokepatch 19/20 fuhhhh seronok juga
Tahukah Anda ? Tahukah Anda ?
@AndaTahu
by Aserap

Wah keren benar-benar terlihat seperti di sebuah planet bukan? 😁 . . . @WOWFAKTA #wowfakta #wowfaktaviral #viral
Published By : @Tahukah Anda ?
Aserap Aserap
@mraezajohan
Perghhh Mane duduk luar, Origi dah jual. Perghhh perghhhh
RAP Harian Metro RAP Harian Metro
@myhmrap
by Aserap

#rap #subangjaya Penyanyi popular era 1980-an, Datuk Nassier Wahab meninggal dunia di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Kuala Lumpur, jam 12.45 tengah malam tadi.
Farhan Mazlan Farhan Mazlan
@farhanmzln
by Aserap

18 orang perempuan mintak nak jadi isteri saya, senang-senang je saya tolak. Tapi wanita yang ke-19 ni, saya takde kekuatan nak tolak, memang aura dia masyaAllah.. #paansem
Published By : @Farhan Mazlan
UEFA Champions League UEFA Champions League
@ChampionsLeague
by Aserap

🔵🔴 Congratulations Leo Messi, #BallonDor2019 winner! 🥇🏆 #UCL | #ballondor
Published By : @UEFA Champions League
Aserap Aserap
@mraezajohan
Hujan lebat mencurah kini
Aserap Aserap
@mraezajohan
Alhamdulillah, semoga semuanya baik2. 😊😊😊
Keputusan UEFA Champions League pagi ini #UCL
Published By : @Berita Bola Sepak 🇲🇾
FC Barcelona Femení FC Barcelona Femení
@FCBfemeni
by Aserap

📸 Official team photo @FCBarcelona and @FCBfemeni 2019-2020 🔵🔴 #WeAreFootballers
Published By : @FC Barcelona Femení
Aserap Aserap
@mraezajohan
Terkilan gila kurang ajar sampai mcm tu. Takpa sabar.
Aserap Aserap
@mraezajohan
Nak main ke tak eahh 9-side nanti ni. Lutut jahanam dah ni. Adeiii
Ekcelli supporter Malaysia dgn supporter Indo ni mcm adik beradik. Kalau jumpa je mesti bergaduh. Bagai anjing dgn kucing. Supporter Malaysia kucing, dan supporter Indo sebaliknya.

Next »
This website is using cookies. More info. That's Fine