Bučovický region: Volejbal Bučovice - Nivnice by @regionalnitelevize - Post Details

Bučovický region: Volejbal Bučovice - Nivnice

Similar Posts!

LOVOSICE: Lovosická házená slaví 60 let
LOVOSICE: Lovosická házená slaví 60 let

Zní to až neuvěřitelně, ale letos je to již šedesát let, co se v Lovosicích začala hrát házená a bylo tedy třeba tuto skutečnost řádně oslavit. V sobotu 9. září 2017 se centrem dění Lovosické házené stal zimní stadion.



LOVOSICE: Bazén párty na koupališti
LOVOSICE: Bazén párty na koupališti

Lovosické koupaliště v pátek 23. června zahájilo sezónu. Sportoviště, jehož návštěvnost se loni pohybovala okolo sto šedesáti lidí denně, do léta oficiálně vstoupilo již druhou Bazén párty. Na první letošní návštěvníky koupaliště tak čekal den plný zábavy s atrakcemi a živou muzikou.



ÚSTÍ NAD LABEM/ LITOMĚŘICKO: Blok reportáží 23. 6. 2017
ÚSTÍ NAD LABEM/ LITOMĚŘICKO: Blok reportáží 23. 6. 2017

Č. KAMENICE/ DĚČÍN: Mezinárodní hudební festival ÚSTÍ NAD LABEM: Sportovní hry postižených TEREZÍN: Dětský den LOVOSICE: MS WBHF jde do finále. Přijďte fandit na play off! ÚSTÍ NAD LABEM: Pozvánka na koncert v Národním domě - Jackie Venson



Mariánské Lázně: Mistr světa Jiří Žák vedl workshop pro thai boxery (TV Západ)
Mariánské Lázně: Mistr světa Jiří Žák vedl workshop pro thai boxery (TV Západ)

Již druhý workshop pro milovníky bojových sportů se uskutečnil v Mariánských Lázních. Se svými technikami přijel sedminásobný mistr světa v thajském boxu Jiří Žák. „My jsme škola thajského boxu, takže jsme samozřejmě zase zaměřeni na techniky Muay Thai, ale s rozdílem od minulého semináře. Klučina, co byl minule, tak je to víceméně kickboxer a thaiboxer dohromady. Kdežto dneska je tady sedminásobný mistr světa Jiří Žák z Chomutova. To je vyloženě ortodoxní thaiboxer. Samozřejmě přichází na ty styly kickboxu – K1, protože to je dneska takový fenomén. Boxuje se to všude ve světě. Takže prostě boxuje i tyto zápasy. Srdcem je to ale thajský boxer. Takže dnešek je zaměřený na opravdu takové ty jeho knokautové záležitosti. Ten klučina minule, výborný boxer, vyhrává na body, kdežto tento klučina vyhrává na knokauty, většinou v prvním, druhém kole. Dneska nás učí vychytávky z thajského boxu. Druhá část bude zaměřena hlavně na to, v čem my jsme kovaný, na lokty a na kolena,“ vysvětlil trenér a pořadatel akce Jaroslav Švehla. Podobně jako minule do Mariánských Lázní přijela řada zájemců z celého kraje. „I přestože nás je teď méně, protože jsme se datem trefili do různých zápasů v Žebráku, v Kadani, takže spousta lidí tady není, i tak ale lidé přijeli. Jsou tu z Plzně, z Tachova, ze Stříbra, dokonce z Hazlova či kluci z Chebu. Takže je tady široký rádius zase z toho Západočeského kraje. Ale většina jsou naši lidi,“ přiblížil Švehla. Akci uspořádal Klub Thajského boxu Ravána gym s pomocí města Mariánské Lázně. „Město nám stojí za zády a pomáhá nám, jak může na všech možných akcích, včetně tohoto workshopu. Takže městu Mariánské Lázně patří moje dík,“ poděkoval Švehla. Na podzim chtějí uspořádat třetí akci, na kterou by rádi získali špičkového trenéra Petra Macháčka.