Emre Belözoğlunun yaptığı üç önemli hamle ?Fenerbahçe Başakşehir Avrupa Süper lig by @EFSANE ÇUBUKLU 1907 - Post Details

Emre Belözoğlunun yaptığı üç önemli hamle ?Fenerbahçe Başakşehir Avrupa Süper lig

Fenerrbahçe liğde başakşehir ile karşılaştı bu maçın degerlendirmesi ayrıca teknikdiröktör Emre Belözoğlunun takımda yaptığı üç önemli hamle neler tüm bunlar bu videoda iyi seyirlerr....#fenerbahçe , # #başakşehir , # #emrebelözoğlu , # Değerli arkadaşlar EFSANE ÇUBUKLU 1907 youtube kanalımızda sizler için yayınladığımız bu videoyu beğendiniz ise desteginizi göstermek amacı ile beğenide bulunmayı ve kanalımıza abone olmayı unutmayın. Diger videolar için takipde kalın.Teşekkür Ederim mail(contact)fb292316@gmail.com Facebok sayfamız:EFSANE ÇUBUKLU 1907 Merhaba degerli arkadaşlar yıllardır FENERBAHÇEMİZİ çok yakından takip eden bir tarftar olarak FENERBAHÇEMİZLE ilgili transfer, maç öncesi ve sonrası yorumları, analizleri, transfer değerlendirmeleri, FENERBAHÇE gündemi ve FENERBAHÇEMİZLE ilgili bir çok içeriği, aynı zamanda sizlerin hoşuna gidecek farklı konularda farklı içerikleri bu kanlada sizlerle paylaşmak istiyorum sizlerde kanala abone olarak bana katılırsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz hepinize çok teşekür ederim.

Similar Posts!

Fenerbahçede yeni teknikdiröktör ve Mesut Özil gerçeği.....?Yabancı kuralı sonrası transfer..?
Fenerbahçede yeni teknikdiröktör ve Mesut Özil gerçeği.....?Yabancı kuralı sonrası transfer..?

Fenerbahçede teknik diröktör ve yeni transferlerle ilgili bilgiler bu video da ...İyi Seyirler.. #fenerbahçe , # #fenerbahçeteknikdiröktör , # #fenerbahçetransfer ...



Fenerbahçe Erzurumspor maçı nasil sonuçlanır ? Mesut Özil, Di Maria, Sosa ?
Fenerbahçe Erzurumspor maçı nasil sonuçlanır ? Mesut Özil, Di Maria, Sosa ?

Fenerbahçe ligde Erzurumspor ile karşılaşacak bu maçtan nasıl galip gelir. Mesut Özil, Di Maria , Sosa transferleri ve daha fazlası bu videoda . iyi Seyirler.



Mutlaka İzleyin...Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasarayın şampiyonluk yarışındaki şansları ne kadar ?
Mutlaka İzleyin...Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasarayın şampiyonluk yarışındaki şansları ne kadar ?

Değerli arkadaşlar Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasarayın şampiyonluk yarışındaki şansları ne kadar. Liğde oynanan maçlara bakarak Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasarayın istatistiksel verilerini çıkarıp degerlendirme yaptık verimli bir video oldu .İyi Seyirler #fenerbahçe, # #beşiktaş, # #galatasaray, # Değerli arkadaşlar videoyu beğendiniz ise desteginizi göstermek amacı ile beğenide bulunmayı ve kanalımıza abone olmayı unutmayın. Diger videolar için takipde kalın.Teşekkür Ederim mail(contact)fb292316@gmail.com Merhaba degerli arkadaşlar yıllardır FENERBAHÇEMİZİ çok yakından takip eden tarftar olarak tüm düşüncelerimi yorumlarımı aynı zaman da FENERBAHÇEMİZLE ilgili her şeyi ve sizlerin hoşuna gidecek farklı konularda farklı içerikleri bu kanlada sizlerle paylaşmak istiyorum sizlerde kanala abone olarak bana katılırsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz hepinize çok teşekür ederim.