Boş Mukavele #17: Göztepe-Fenerbahçe, Direkten Dönen Fenerbahçe by @Burak 11 - Post Details

Boş Mukavele #17: Göztepe-Fenerbahçe, Direkten Dönen Fenerbahçe

Boş Mukavele programında hem Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunu değerlendiriyoruz hem de farklı gündem konuları hakkında görüşlerimizi belirtiyoruz. Abone olmak için --- https://bit.ly/2Z1C2M2 🔔 Zili açıp, videolardan ilk siz haberdar olabilirsiniz! 🔔 Süper Lig'in 13.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe'yle 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin bir türlü ideal 11'iyle oynamaması, direkten dönen toplar ve tabi ki beceriksizlik hakkında yorumlar videomuzda! İyi Seyirler!

Similar Posts!

Boş Mukavele #20: Fenerbahçe-Beşiktaş, "Bu maç spor kamuoyu için bir milat olsun"
Boş Mukavele #20: Fenerbahçe-Beşiktaş, "Bu maç spor kamuoyu için bir milat olsun"

Boş Mukavele programında hem Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunu değerlendiriyoruz hem de farklı gündem konuları hakkında görüşlerimizi belirtiyoruz. Abone olmak için --- https://bit.ly/2Z1C2M2 🔔 Zili açıp, videolardan ilk siz haberdar olabilirsiniz! 🔔 Süper Lig'in 16.haftasında Fenerbahçe son 7 maçta 6 galibiyet alan Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti ve sıralamada rakibinin önüne geçti. Maçla ilgili yorum analiz ve maçın adamı videoda! İyi Seyirler!



Boş Mukavele #19: Sivasspor-Fenerbahçe, Ersun Yanal'a Diamond Değerinde Bir Öneri!
Boş Mukavele #19: Sivasspor-Fenerbahçe, Ersun Yanal'a Diamond Değerinde Bir Öneri!

Boş Mukavele programında hem Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunu değerlendiriyoruz hem de farklı gündem konuları hakkında görüşlerimizi belirtiyoruz. Abone olmak için --- https://bit.ly/2Z1C2M2 🔔 Zili açıp, videolardan ilk siz haberdar olabilirsiniz! 🔔 Süper Lig'in 15.haftasında Fenerbahçe lider Sivasspor'a 3-1 mağlup olarak 25 puanda kaldı. Sivasspor'la puan farkı 8'e çıktı. Maçla ilgili yorum analiz ve maçın adamı videoda! İyi Seyirler!



Boş Mukavele #18: Fenerbahçe-Gençlerbirliği
Boş Mukavele #18: Fenerbahçe-Gençlerbirliği

Boş Mukavele programında hem Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunu değerlendiriyoruz hem de farklı gündem konuları hakkında görüşlerimizi belirtiyoruz. Abone olmak için --- https://bit.ly/2Z1C2M2 🔔 Zili açıp, videolardan ilk siz haberdar olabilirsiniz! 🔔 Süper Lig'in 14.haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Gençlerbirliği'ni iyi futbolla 5-2 mağlup etti. Maçla ilgili yorum analiz ve maçın adamı videoda! İyi Seyirler!



Boş Mukavele #15: Fenerbahçe-Kasımpaşa, Stoperlerin Kritik Golleri
Boş Mukavele #15: Fenerbahçe-Kasımpaşa, Stoperlerin Kritik Golleri

Boş Mukavele programında hem Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunu değerlendiriyoruz hem de farklı gündem konuları hakkında görüşlerimizi belirtiyoruz. Abone olmak için --- https://bit.ly/2Z1C2M2 🔔 Zili açıp, videolardan ilk siz haberdar olabilirsiniz! 🔔 Süper Lig'in 11.haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Kasımpaşa, Fenerbahçe'yi durdurmak ve hızlı hücuma çıkmak için nasıl bir plan hazırlamıştı? Bu planda başarılı oldu mu? Fenerbahçe'nin duran top organizasyonu ihtiyacı ve daha fazlası videomuzda! İyi Seyirler!



Boş Mukavele #11: Fenerbahçe-Antalyaspor, Şampiyonluğun Şifreleri?
Boş Mukavele #11: Fenerbahçe-Antalyaspor, Şampiyonluğun Şifreleri?

Boş Mukavele programında hem Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunu değerlendiriyoruz hem de farklı gündem konuları hakkında görüşlerimizi belirtiyoruz. Abone olmak için --- https://bit.ly/2Z1C2M2 🔔 Zili açıp, videolardan ilk siz haberdar olabilirsiniz! 🔔 Süper Lig'in 7.haftasında Fenerbahçe evinde Antalyaspor'u konuk etti ve rakibine 1-0 mağlup oldu. Maçın hikayesi ve yorumlarımız video içerisinde. İyi Seyirler