MeridianSport PODKAST #07 LingLong Superliga (analiza prvog kola, Crvena Zvezda i Partizan) by @Meridian Sport TV - Post Details

MeridianSport PODKAST #07 LingLong Superliga (analiza prvog kola, Crvena Zvezda i Partizan)

Dobrodošli u novi MeridanSport Podkast! Današnja tema je Ling Long Superliga, tačnije prvo kolo najjače srpske lige u fudbalu. Naši današnji sagovornici su Časlav Vuković i Aleksandar Knežević. Pogledajte ostale epizode podcasta https://www.youtube.com/watch?v=FPHKNYE3N5c&list=PLaeAcSlJ5NXtXsCPrxkqzfgAIGGrL92z5 Završeno je prvo kolo domaće fudbalske superlige. Da li je Partizan zasluženo dobio penal? Da li će crno-beli i dalje imati više problema sa "manjim" klubovima nego sa Crvenom Zvezdom? Kako se Katai snašao u prvom kolu naše Superlige? Da li će TSC Bačka Toplola i ove sezone nastaviti sa dobrim rezultatima? Hoće li "novajlije" (Zlatibor, Bačka, Metalac Gornji Milanovac i Novi Pazar) napraviti značajan rezultat u Superligi? Ostanite uz ovaj podcast kako biste čuli naše mišljenje, a u nastavku teksta možete videti ostale teme o kojima smo pričali. 0:00 Uvod 0:15 LingLong superliga - pregled rezultata 1:00 Napredak - Partizan 4:01 Crvena Zvezda - Novi Pazar 8:25 TSC Bačka Topola - Vojvodina 10:25 Kako su se "novajlije" snašle u prvom kolu? (Zlatibor, Bačka, Metalac Gornji Milanovac i Novi Pazar) 12:40 Hoće li ove godine najzanimljiviji deo biti borba za opstanak u Superligi? 13:25 Radnik Surdulica iznenadio Voždovac 15:38 Crvena Zvezda i Partizan - šta očekivati u drugom kolu? 18:15 Vojvodina - Čukarički - šta da očekujemo od tog meča? 19:53 Da li će neko od "novajlija" doći do bodova u drugom kolu Superlige? 22:45 Odjava Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti! #MeridianSportTV #MeridianSportPodkast #podcast

Similar Posts!

PANAMA: Delić - Baka Prase je propao finansijski!
PANAMA: Delić - Baka Prase je propao finansijski!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS: https://a.meridianbet.rs/c/LMsWcD Gost nove epizode Panama podkasta bio je poznati jutjuber Stefan Delić. Lux je pripremio sjajna pitanja te možete saznati šta misli o Breskvici i mnogim drugim pevačicama, šta se dešava sa Bakom Prasetom kao i kako mu je u vezi! #sport #meridian #SportMeridian #lux27 #delic 00:00 - Highlights i intro 01:20 - Delic prica kako je dosao na ideju da zeli da se bije sa Vasom 13:39 - Da li je istina da je Baka propao finansijski? 17:35 - Delic prica o Simiju 23:30 - Koliko se generacija yourubera promenilo 29:04 - Najveci problem youtubera su ideje 32:34 - Delic o Janku 37:49 - Delic prica o svojoj vezi 40:19 - Delic kiss,marry,kill 45:06 - Delic o putovanjima MERIDIAN: https://meridianbet.rs/sr/registracija PROMOCIJE: https://promo.meridianbet.rs/ AUDIO PODKAST: https://podcasters.spotify.com/pod/show/meridianbet Instagram: https://www.instagram.com/meridianbet_rs/ Facebook: https://www.facebook.com/MeridianbetRS/ Vesti: https://meridianbetsport.rs/ Youtube: https://www.youtube.com/c/MeridianSportTV/ Disclaimer: „Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana. Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti!. Igraj odgovorno.” Sva prava za muziku i video materijal koji je preuzet sa youtube pripadaju autoru. Ja nisam vlasnik muzike. Svaka povreda prava je slučajna. Video je namenjen isključivo u zabavne svrhe "neprofitno".



PSIHOKAST: Tukao sam se u Top Hillu, slabo izlazim po klubovima!
PSIHOKAST: Tukao sam se u Top Hillu, slabo izlazim po klubovima!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS: https://a.meridianbet.rs/c/LMsWcD Gost nove epizode Psihokasta bio je Toni Der Assi popularni reper. Voditelj i domaćin Vaso Psiho Bakočević je za Tonija spremio puno zanimljivih pitanja pa možete saznati i šta misli o rep sceni, kako su izgledali njegovi nastupi po klubovima ali i kakvi su mu planovi u budućnosti. #sport #meridian #SportMeridian #psihokast #vasobakocevic #toniderassi MERIDIAN: https://meridianbet.rs/sr/registracija PROMOCIJE: https://promo.meridianbet.rs/ AUDIO PODKAST: https://podcasters.spotify.com/pod/show/meridianbet Instagram: https://www.instagram.com/meridianbet_rs/ Facebook: https://www.facebook.com/MeridianbetRS/ Vesti: https://meridianbetsport.rs/ Youtube: https://www.youtube.com/c/MeridianSportTV/ Disclaimer: „Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana. Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti!. Igraj odgovorno.” Sva prava za muziku i video materijal koji je preuzet sa youtube pripadaju autoru. Ja nisam vlasnik muzike. Svaka povreda prava je slučajna. Video je namenjen isključivo u zabavne svrhe "neprofitno".



PSIHOKAST: Mateja Kosanović - Preko MMA i tuča sa Vasom do čuvene Legije stranaca!
PSIHOKAST: Mateja Kosanović - Preko MMA i tuča sa Vasom do čuvene Legije stranaca!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS: https://a.meridianbet.rs/c/LMsWcD Gost nove epizode Psihokasta bio je Mateja Kosanović popularni komičar. Voditelj i domaćin Vaso Psiho Bakočević je za Mateju spremio puno zanimljivih pitanja pa možete saznati i kako je izgledalo njegovo odrastanje, kakve su plate u Legiji stranaca, kao i da li je zadovoljan svojim životnim putem. #sport #meridian #SportMeridian #psihokast #vasobakocevic #legijastranaca MERIDIAN: https://meridianbet.rs/sr/registracija PROMOCIJE: https://promo.meridianbet.rs/ AUDIO PODKAST: https://podcasters.spotify.com/pod/show/meridianbet Instagram: https://www.instagram.com/meridianbet_rs/ Facebook: https://www.facebook.com/MeridianbetRS/ Vesti: https://meridianbetsport.rs/ Youtube: https://www.youtube.com/c/MeridianSportTV/ Disclaimer: „Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana. Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti!. Igraj odgovorno.” Sva prava za muziku i video materijal koji je preuzet sa youtube pripadaju autoru. Ja nisam vlasnik muzike. Svaka povreda prava je slučajna. Video je namenjen isključivo u zabavne svrhe "neprofitno".



PSIHOKAST: Svašta sam rekao Kroati u lice ali su isekli u montaži!
PSIHOKAST: Svašta sam rekao Kroati u lice ali su isekli u montaži!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS: https://a.meridianbet.rs/c/LMsWcD Gost nove epizode Psihokasta bio je Andrija Dabanović popularni komičar. Voditelj i domaćin Vaso Psiho Bakočević je za Andriju spremio puno zanimljivih pitanja pa možete saznati i kako ga je sprdao na stand up nastupu, kako su izgledali nastupi za Dritana Abazovića, kao i šta je po njemu suština humora. #sport #meridian #SportMeridian #psihokast #vasobakocevic #comedy MERIDIAN: https://meridianbet.rs/sr/registracija PROMOCIJE: https://promo.meridianbet.rs/ AUDIO PODKAST: https://podcasters.spotify.com/pod/show/meridianbet Instagram: https://www.instagram.com/meridianbet_rs/ Facebook: https://www.facebook.com/MeridianbetRS/ Vesti: https://meridianbetsport.rs/ Youtube: https://www.youtube.com/c/MeridianSportTV/ Disclaimer: „Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana. Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti!. Igraj odgovorno.” Sva prava za muziku i video materijal koji je preuzet sa youtube pripadaju autoru. Ja nisam vlasnik muzike. Svaka povreda prava je slučajna. Video je namenjen isključivo u zabavne svrhe "neprofitno".



PANAMA: Ema Radujko - Karijera, ali zelim i ljubav!
PANAMA: Ema Radujko - Karijera, ali zelim i ljubav!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS: https://a.meridianbet.rs/c/LMsWcD Gost nove epizode Panama podkasta bila je Ema Radujko. Lux je pripremio sjajna pitanja te možete saznati: da li joj je Teodora uzor, da li voli fudbalere, gde želi da otputuje, kao i kakav je njen tip momaka i da li želi vezu. 00:45 Ko je Ema Radujko 5:05 Koji je bio prvi nastup Eme Radujko 6:12 Sta je presudilo kod Eme Radujko da dodje do svega sto je dosla koji je kljuc bio 7:37 Kako je Ema Raudjko dosla u kontakt sa menadzerkom Sandrom 9:19 Kako Sanra reaguje o svadji Teodore Dzehverovic i Eme Radujko 13:45 Ema prica o lajvu sa Desingericom 24:26 Ema Radujko prica o ljubavi 30:24 Ema Radujko prica kako se saznalo o vezi izmedju nje i Urosa Racica 36:15 Ema Radujko kiss,marry,kill 44:01 Da li bi Ema bila ikad u javnoj vezi 44:11 Sta Ema Radujko misli generalno o javnim vezama 45:11 Ema prica o tome ko treba da plati na prvom dejtu 45:58 Jel beogradjanke vole crnogorce 46:58 Kakvi su planovi Eme Radujko za dalje 49:55 Koja destinacija je Emi ostala kao neostvarena zelja #sport #meridian #SportMeridian MERIDIAN: https://meridianbet.rs/sr/registracija PROMOCIJE: https://promo.meridianbet.rs/ AUDIO PODKAST: https://podcasters.spotify.com/pod/show/meridianbet Instagram: https://www.instagram.com/meridianbet_rs/ Facebook: https://www.facebook.com/MeridianbetRS/ Vesti: https://meridianbetsport.rs/ Youtube: https://www.youtube.com/c/MeridianSportTV/ Disclaimer: „Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana. Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti!. Igraj odgovorno.” Sva prava za muziku i video materijal koji je preuzet sa youtube pripadaju autoru. Ja nisam vlasnik muzike. Svaka povreda prava je slučajna. Video je namenjen isključivo u zabavne svrhe "neprofitno".



PSIHOKAST: Vaso Bakočević - u MMA sam upoznao toliko ološa, toga nema ni u kriminalu!
PSIHOKAST: Vaso Bakočević - u MMA sam upoznao toliko ološa, toga nema ni u kriminalu!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS: https://a.meridianbet.rs/c/LMsWcD Gost nove epizode Psihokasta bio je najpopularniji regionalni borac Vaso Psiho Bakočević. Sjajna pitanja za njega pripremio je Ognjen Radosavljević te možete saznati i šta misli o borbi Janka i Bojkovića, šta očekuje od svoje borbe sa Delićem kao i ko su najveća đubrad MMA sporta! #sport #meridian #SportMeridian #vasobakocevic #psihokast MERIDIAN: https://meridianbet.rs/sr/registracija PROMOCIJE: https://promo.meridianbet.rs/ AUDIO PODKAST: https://podcasters.spotify.com/pod/show/meridianbet Instagram: https://www.instagram.com/meridianbet_rs/ Facebook: https://www.facebook.com/MeridianbetRS/ Vesti: https://meridianbetsport.rs/ Youtube: https://www.youtube.com/c/MeridianSportTV/ Disclaimer: „Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana. Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti!. Igraj odgovorno.” Sva prava za muziku i video materijal koji je preuzet sa youtube pripadaju autoru. Ja nisam vlasnik muzike. Svaka povreda prava je slučajna. Video je namenjen isključivo u zabavne svrhe "neprofitno".



Branko Kljaić Fox - Sremska Mitrovica navija za...
Branko Kljaić Fox - Sremska Mitrovica navija za...

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS: https://a.meridianbet.rs/c/LMsWcD Gost nove epizode Penalty challenga bio je Branko Kljajić - Fox. Uživajte u emisiji i pišite u komentarima koga biste voleli da vidite u nekoj od sledećih epizoda! #penaltychallenge #meridian #SportMeridian #fox #jst400 MERIDIAN: https://meridianbet.rs/sr/registracija PROMOCIJE: https://promo.meridianbet.rs/ AUDIO PODKAST: https://podcasters.spotify.com/pod/show/meridianbet Instagram: https://www.instagram.com/meridianbet_rs/ Facebook: https://www.facebook.com/MeridianbetRS/ Vesti: https://meridianbetsport.rs/ Youtube: https://www.youtube.com/c/MeridianSportTV/ Disclaimer: „Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana. Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti!. Igraj odgovorno.” Sva prava za muziku i video materijal koji je preuzet sa youtube pripadaju autoru. Ja nisam vlasnik muzike. Svaka povreda prava je slučajna. Video je namenjen isključivo u zabavne svrhe "neprofitno".



PSIHOKAST: Dražen Forgač Forgy - Meč Vaso vs Pejić bi napunio Arenu!
PSIHOKAST: Dražen Forgač Forgy - Meč Vaso vs Pejić bi napunio Arenu!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS: https://a.meridianbet.rs/c/LMsWcD Gost nove epizode Psihokasta bio je osnivač najjače regionalne MMA organizacije FNC. Sjajna pitanja za njega je pripremio voditelj i goloruki borac Vaso Bakočević te možete saznati kakvi su planovi na leto, da li ga je iznenadio pun pionir i koji meč vidi kao najveći u Beogradskoj areni. #sport #meridian #SportMeridian #vasobakocevic #forgy MERIDIAN: https://meridianbet.rs/sr/registracija PROMOCIJE: https://promo.meridianbet.rs/ AUDIO PODKAST: https://podcasters.spotify.com/pod/show/meridianbet Instagram: https://www.instagram.com/meridianbet_rs/ Facebook: https://www.facebook.com/MeridianbetRS/ Vesti: https://meridianbetsport.rs/ Youtube: https://www.youtube.com/c/MeridianSportTV/ Disclaimer: „Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana. Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti!. Igraj odgovorno.” Sva prava za muziku i video materijal koji je preuzet sa youtube pripadaju autoru. Ja nisam vlasnik muzike. Svaka povreda prava je slučajna. Video je namenjen isključivo u zabavne svrhe "neprofitno".