Fastelavn hos BMX Limfjord by @Skive Folkeblad G/S - Post Details

Fastelavn hos BMX Limfjord

BMX Limfjord, som holder til ved Tøndering - tæt på Roslev - gav lørdag børn og unge en anderledes tøndeslagning i anledning af den kommende fastelavn. Og det har de nu gjort i et par år. Klubben er rejst af en række forældre, som syntes at der fortsat skulle være BMX-aktiviteter efter at den tidligere klub ophørte. Hans Balle, som både er hjælpende træner, aktiv BMX-rytter og far til 2 piger i klubben kommer gerne fra Mors for at holde gang i klubben. - Vi er en 5-6 stykker som skiftes til at afholde træningerne, så det giver lidt mere frihed på det personlige plan. Og det er gået familien i blodet, så døtrene deltager også aktivt i såvel træning som hjælp.

Similar Posts!

Stort DGI stævne i Freja Arena i Skive
Stort DGI stævne i Freja Arena i Skive

Der var gang i Freja Arena i Skive hele lørdagen fra 09.30 til godt kl. 19.00. DGI havde inviteret til gymnastikforårsopvisning for hold i alle aldre og niveauer. Og der var deltagere fra alle foreninger i Salling, og også opvisningshold fra såvel Thy, som Midt-og-Vestjylland. Og oveni det - et veloplagt publikum :)



Skive Folkeblads gadeløb 2015
Skive Folkeblads gadeløb 2015

Skive Folkeblads gadeløb 2015 løb af stablen fredag under solskin og skyhøj himmel, der havde bestemt sig for, at den manglende sommerstemning skulle indhentes. Det trak i den grad publikum til de 3 løb for U-15, U-17 og A og B-herreryttere, med deltagelse af lokale håb på klingerne - og der var såvel fest som drama lige fra starten.