ΞΑΝΘΗ vs ΛΑΡΙΣΑ -Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Ξάνθη by @enzoferrari65 - Post Details

ΞΑΝΘΗ vs ΛΑΡΙΣΑ -Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Ξάνθη

To πέναλτι με το οποίο η Ξάνθη νίκησε την ΑΕΛ Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Αλέξης Κούγιας, μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Ξάνθη. Κούγιας: «Αυτό τον τύπο από την Εύβοια τον έφερε ο Μελισσανίδης! Ζούμε την παράγκα του Θωμά Νο 2» «Είμαι μπραρουτοκαπνισμένος. Τόσα χρόνια που δέχομαι αυτή την κτηνωδία, από τα χρόνια του Άρη Πετρούπολης, τα έχω υποστεί. Ανέβαιναν όλες οι ομάδες της παράγκας, εκτός από τη δική μου, μέχρι και την Α’ Εθνική. Έπρεπε να έρθουν οι κασέτες της ΕΥΠ και εγώ ήμουν ο γραφικός. Μετά ήρθε η δεύτερη παράγκα όταν ήμουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ανέβαιναν ομάδες τύπου Βέροια, Αγροτικός Αστέρας, Πανθρακικός, Λεβαδειακός κλπ. Μετά πήρα την Παναχαϊκή και όλοι ξέρουμε τι έγινε με άλλες ομάδες, όπως ο Πλατανιάς, η Καλλονή, η Ρόδος κλπ. Είπα θα βρω την υγειά μου στην ΑΕΛ, αλλά δεν θέλουν μια ομάδα ανεξάρτητη, που δεν παίρνει δανεικούς, που μπορεί να γεμίσει γήπεδο 17.000 θέσεων».

Similar Posts!

ΞΑΝΘΗ vs ΛΑΡΙΣΑ«Σφαγή» κατά της ΑΕΛ, Νίκησε με δύο αποβολές και πέναλτι εκτός περιοχής η Ξάνθη!
ΞΑΝΘΗ vs ΛΑΡΙΣΑ«Σφαγή» κατά της ΑΕΛ, Νίκησε με δύο αποβολές και πέναλτι εκτός περιοχής η Ξάνθη!

Χαμός έγινε της Ξάνθης με την ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουνς μια σημαντική νίκη (1-0) χάρη σε πέναλτι του Γέντρισεκ, αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Λάμπρου!