Teo Show (18.11.) - Iancu Sterp, cel mai sexy sef de santier! Ion Smecherul se va muta in casa noua! by @Kanal D Romania - Post Details

Teo Show (18.11.) - Iancu Sterp, cel mai sexy sef de santier! Ion Smecherul se va muta in casa noua!

Teo Show (18.11.2020) - Iancu Sterp, cel mai sexy sef de santier! Ion Smecherul se va muta in casa noua! #TEOSHOW Ne puteti urmari si pe: http://www.kanald.ro/ http://www.wowbiz.ro/ http://www.stirilekanald.ro/ http://www.kfetele.ro/ Copyright © Toate drepturile rezervate.

Similar Posts!

40 de intrebari cu Denise Rifai - Ar mai fi divortat Reghecampf daca nu exista "episodul Alexa"?
40 de intrebari cu Denise Rifai - Ar mai fi divortat Reghecampf daca nu exista "episodul Alexa"?

40 de intrebari cu Denise Rifai (29.05.2022) - Ar mai fi divortat Laurentiu Reghecampf daca nu exista "episodul Alexa"? #40deIntrebariCuDeniseRifai #KanalD #LaurentiuReghecampf #DeniseRifai #AnamariaProdan 00:00 - Intro 01:00 - Ar mai fi divortat Laurentiu Reghecampf daca nu exista "episodul Alexa"? 02:58 - Cine a inselat primul? 04:50 - Si-a sters Laurentiu Reghecampf tatuajul cu Anamaria Prodan? 07:05 - Si-a luat Laurentiu Reghecampf licenta de antrenor la terasa? Duminică, de la 23:00, telespectatorii vor avea parte de o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Laurențiu Reghecampf, renumitul antrenor de fotbal, vine în fata lui Denise Rifai pentru a răspunde tirului de întrebări, menite să facă lumină în diferite aspecte din viața sa, atât în ceea ce privește viața personală, cât și cariera profesională. Laurentiu Reghecampf a debutat în localitatea natală, la echipa de juniori FCM Târgoviște. În 1996 a ajuns jucător la Steaua București, îndeplinind astfel visul cel mare al tatălui său. Laurențiu Reghecampf a fost unul dintre fotbaliștii români care au făcut carieră în Bundesliga. Și-a început cariera de antrenor la 34 de ani, la FC Snagov; după succesul cu Concordia Chiajna a bătut palma cu Gigi Becali și a reușit să ducă Steaua în optimile UEFA Europa League. Succesul financiar l-a obținut în urma contractelor semnate cu echipe din Orientul Mijlociu. În prezent, acesta este antrenor la CS Universitatea Craiova. Laurentiu Reghecampf a fost căsătorit de doua ori și are trei copii, Luca, Laurențiu Junior și Lia. Recentul scandal al separarii de Anamaria Prodan l-a adus puternic sub lumina reflectoarelor. “Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, “Când ați încetat s-o iubiți pe Anamaria?”, “Ați mai fi divorțat dacă nu exista "episodul Alexa"”, “Cine a înșelat primul?”, “Cât contează trecutul persoanei iubite?”, “Câte milioane aveți în conturi?”, “Ce viciu are Laurențiu Reghecampf?”, “Ați urât vreodată fotbalul?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Laurențiu Reghecampf în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 23:00, la Kanal D. Ne puteti urmari si pe: http://www.kanald.ro/ http://www.wowbiz.ro/ http://www.stirilekanald.ro/ http://www.kfetele.ro/ Copyright © Toate drepturile rezervate.



40 de intrebari cu Denise Rifai (16.01.2022) - Razvan Lucescu | Editie COMPLETA
40 de intrebari cu Denise Rifai (16.01.2022) - Razvan Lucescu | Editie COMPLETA

40 de intrebari cu Denise Rifai (16.01.2022) - Razvan Lucescu | Editie COMPLETA #40deIntrebariCuDeniseRifai #KanalD #RazvanLucescu #DeniseRifai Răzvan Lucescu, cunoscut și apreciat antrenor de fotbal la nivel internațional, este invitatul ediției de duminică, 16 ianuarie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D. Răzvan Lucescu duce mai departe, cu onoare, în domeniul “sportului rege”, numele celebrului sau tată, Mircea Lucescu. Timp de 16 ani, a fost portar, și de 17 ani este antrenor de fotbal. La 40 de ani a ajuns selecționerul echipei Naționale de fotbal și este unul dintre puținii antrenori din lume care are în palmares o “triplă istorică”: Cupa, Campionatul și Liga Campionilor Asiei, cu echipa FC Al-Hilal. În plan personal, Răzvan Lucescu e căsătorit de 31 de ani, are doi copii și este bunic. Interviul maraton de la “40 de întrebări cu Denise Rifai” îl va trece pe celebrul sportiv printr-o serie de contexte ale istoriei sale personale și profesionale, aducând astfel în fața publicului mărturiile inedite ale unuia dintre cei mai valoroși sportivi și antrenori ai României. “Îl va depăși antrenorul Răzvan Lucescu pe "Il Duce"?”, “V-a împiedicat înălțimea să ajungeți portar la Naționala mare?”, “A încercat vreodată cineva să vă cumpere?”, “De ce urâți Steaua?”, “Cine este cel mai iubit bărbat din familia Lucescu?”, “Ați ajuns selecționerul României mult prea devreme?”, “De ce este fotbalul românesc în cădere liberă?”, acestea sunt doar câteva întrebări la care celebrul antrenor Răzvan Lucescu va trebui să răspundă duminică, 16 ianuarie, într-o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:15, la Kanal D. Ne puteti urmari si pe: http://www.kanald.ro/ http://www.wowbiz.ro/ http://www.stirilekanald.ro/ http://www.kfetele.ro/ Copyright © Toate drepturile rezervate.



In cautarea adevarului(29.07.2021) - Editia 504 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
In cautarea adevarului(29.07.2021) - Editia 504 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

In cautarea adevarului(29.07.2021) - Editia 504 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D #InCautareaAdevarului #Ernest Ne puteti urmari si pe: http://www.kanald.ro/ http://www.wowbiz.ro/ Copyright © Toate drepturile rezervate.



40 de intrebari cu Denise Rifai(20.04.2021) - Marian Dragulescu | Editie COMPLETA
40 de intrebari cu Denise Rifai(20.04.2021) - Marian Dragulescu | Editie COMPLETA

40 de intrebari cu Denise Rifai(20.04.2021) - Marian Dragulescu | Editie COMPLETA #40DeIntrebariCuDeniseRifai Ne puteti urmari si pe: http://www.kanald.ro/ http://www.wowbiz.ro/ http://www.stirilekanald.ro/ http://www.kfetele.ro/ Copyright © Toate drepturile rezervate.



40 de intrebari cu Denise Rifai - Casnicia cu Larisa Dragulescu, un regret? De ce a batut-o acesta?
40 de intrebari cu Denise Rifai - Casnicia cu Larisa Dragulescu, un regret? De ce a batut-o acesta?

40 de intrebari cu Denise Rifai(20.04.2021) - Regreta Marian Dragulescu casnicia cu Larisa Dragulescu? De ce a batut-o? #40DeIntrebariCuDeniseRifai Ne puteti urmari si pe: http://www.kanald.ro/ http://www.wowbiz.ro/ http://www.stirilekanald.ro/ http://www.kfetele.ro/ Copyright © Toate drepturile rezervate.