Ik Testte 100 Voetbal Lifehacks! (en werd veel beter) by @FrankVD - Post Details

Ik Testte 100 Voetbal Lifehacks! (en werd veel beter)

Ik ga 100 lifehacks testen en laat jullie daarvan de beste zien die jij kan gebruiken tijdens het voetballen om binnen no time beter te worden.. denk aan de hot water trick van ronaldo of jude bellingham die zijn sokken kapot knipt.. waarom doen deze voetballers dit? en werkt dit daadwerkelijk? dat is precies wat je gaat ontdekken in deze video xx frank VOLG MIJ OP INSTAGRAM: https://www.instagram.com/frankvd/ ✘ Zakelijk contact: teamfrank@scooperz.nl ✘ Info: Hey, ik ben een 21 jarige jongen uit Friesland genaamd Frank van Dam. Ik houd ervan om geinige video's te maken. Mijn video's bewerk ik in Premiere Pro en After Effects.

Similar Posts!

Ik Trainde 30 Dagen Als Een Pro Keeper!
Ik Trainde 30 Dagen Als Een Pro Keeper!

hoe goed kan je worden in keepen binnen 30 dagen? ✘ Zet het belletje aan om op de hoogte te zijn van een nieuwe vid! ✘ Zakelijk contact: teamfrank@scooperz.nl ✘ Info: Hey, ik ben een 18 jarige jongen uit Friesland genaamd Frank van Dam. Ik houd ervan om geinige video's te maken. Mijn video's bewerk ik in Premiere Pro en After Effects.



30 Dagen Trainen Als Pro Keeper!
30 Dagen Trainen Als Pro Keeper!

Ik ga een maand lang trainen als een professionele keeper om te kijken hoeveel progressie ik kan boeken als totale beginner. Ik heb getraind met een proftrainer, meegedaan met een wedstrijd en nog veel meer dus check zeker de hele video xx frank ✘ Instagram: https://www.instagram.com/frankvd/?hl=en ✘ Zet het belletje aan om op de hoogte te zijn van een nieuwe vid! ✘ Zakelijk contact: teamfrank@scooperz.nl ✘ Info: Hey, ik ben een 18 jarige jongen uit Friesland genaamd Frank van Dam. Ik houd ervan om geinige video's te maken. Mijn video's bewerk ik in Premiere Pro en After Effects.



Ik Leerde 8 Onmogelijke Voetbal Skills In Een Halfjaar!
Ik Leerde 8 Onmogelijke Voetbal Skills In Een Halfjaar!

8 onmogelijke voetbal skills leren in een half jaar is niet niks... met bloed, zweet en tranen probeerde ik elke skill te perfectioneren ondanks dat ik een echte 'veldspeler' ben.. veel kijk plezier iedereen! ✘ Instagram: https://www.instagram.com/frankvd/?hl=en ✘ Zet het belletje aan om op de hoogte te zijn van een nieuwe vid! ✘ Zakelijk contact: teamfrank@scooperz.nl ✘ Info: Hey, ik ben een 20 jarige jongen uit Friesland genaamd Frank van Dam. Ik houd ervan om geinige video's te maken. Mijn video's bewerk ik in Premiere Pro en After Effects.



Ik Trainde 7 Dagen Net Zoals Zlatan Ibrahimovic!
Ik Trainde 7 Dagen Net Zoals Zlatan Ibrahimovic!

Een week trainen als zlatan ibrahimovic is niet geheel makkelijk.. deze man beoefend taekwondo en heeft de meest leipe gym oefeningen die ik ooit bij een voetballer heb gezien. kijk tot het einde om te zien wat voor resultaat ik heb geboekt lol ✘ Instagram: https://www.instagram.com/frankvd/?hl=en ✘ Tiktok: https://www.tiktok.com/@frankvd_yt?lang=en ✘ Zet het belletje aan om op de hoogte te zijn van een nieuwe vid! ✘ Zakelijk contact: teamfrank@scooperz.nl ✘ Info: Hey, ik ben een 18 jarige jongen uit Friesland genaamd Frank van Dam. Ik houd ervan om geinige video's te maken. Mijn video's bewerk ik in Premiere Pro en After Effects.



Ik Trainde 7 Dagen Lang Net Zoals Frenkie De Jong!
Ik Trainde 7 Dagen Lang Net Zoals Frenkie De Jong!

Een week lang trainen en eten als frenkie de jong is een flinke uitdaging.. maar een nog grotere uitdaging was om op dag 7 in 35 graden te voetballen en een assist proberen te geven aan @EnzoKnol gaat het mij lukken? dankjewel @CreatorsFC voor de invite! (De wedstrijdvideo's van Creators FC worden gefilmd, gemonteerd en van commentaar voorzien door Edward, van EVC Multi Media) ✘ Instagram: https://www.instagram.com/frankvd/?hl=en ✘ Zet het belletje aan om op de hoogte te zijn van een nieuwe vid! ✘ Zakelijk contact: teamfrank@scooperz.nl ✘ Info: Hey, ik ben een 18 jarige jongen uit Friesland genaamd Frank van Dam. Ik houd ervan om geinige video's te maken. Mijn video's bewerk ik in Premiere Pro en After Effects.



Ik Trainde 7 Dagen Lang Net Zoals Erling Haaland!
Ik Trainde 7 Dagen Lang Net Zoals Erling Haaland!

Een week lang trainen als Erling Haaland klinkt als een prima idee om beter te worden in voetbal. Deze reusachtige noor eet namelijk runderlever en hart als lunch en vuurt schoten af als kanonskogels. Ga vooral effe de video checken want ik heb er veel te veel tijd ingestopt lol. ✘ Instagram: https://www.instagram.com/frankvd/?hl=en ✘ Discord: https://discord.gg/Etstffnb ✘ Tiktok: https://www.tiktok.com/@frankvd_yt?lang=en ✘ Zet het belletje aan om op de hoogte te zijn van een nieuwe vid! ✘ Zakelijk contact: teamfrank@scooperz.nl ✘ Info: Hey, ik ben een 18 jarige jongen uit Friesland genaamd Frank van Dam. Ik houd ervan om geinige video's te maken. Mijn video's bewerk ik in Premiere Pro en After Effects.



Ik Train Een Week Net Zoals Kylian Mbappé!
Ik Train Een Week Net Zoals Kylian Mbappé!

Ik Train Een Week Net Zoals Kylian Mbappe! #shorts #mbappe ✘ Instagram: https://www.instagram.com/frankvd/?hl=en ✘ Discord: https://discord.gg/Etstffnb ✘ Tiktok: https://www.tiktok.com/@frankvd_yt?lang=en ✘ Zet het belletje aan om op de hoogte te zijn van een nieuwe vid! ✘ Zakelijk contact: teamfrank@scooperz.nl ✘ Info: Hey, ik ben een 18 jarige jongen uit Friesland genaamd Frank van Dam. Ik houd ervan om geinige video's te maken. Mijn video's bewerk ik in Premiere Pro en After Effects.