Çaykur Rizespor’umuz Kadın Futbol Takımını Kurdu by @Çaykur Rizespor Kulübü - Post Details

Çaykur Rizespor’umuz Kadın Futbol Takımını Kurdu

Çaykur Rizespor’umuz, Kadın Futbol Takımı’nı kurdu Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 20.09.2021 tarihli toplantısında, kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla kadın liglerinin yeniden yapılandırılmasına ilişkin alınan karar doğrultusunda, Çaykur Rizespor’umuz da kadın futbol takımını kurdu. FIFA ve UEFA'nın çok önemsediği ve yeni düzenlemeler getirdiği bu branşta yeni bir yapı oluşturulması kapsamında, Süper Lig ve TFF 1. Lig'de yer alan kulüplerimize sorulan kadın futbolu branşı açma planları, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Altay ve Hatayspor ile birlikte kulübümüz de Başkanımız Tahir Kıran’ın talimatlarıyla Çaykur Rizespor’da da hayata geçirildi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla büyük önem verdiği branşta, Çaykur Rizespor’umuz da en üst Kadınlar Ligi’nde yer alacak.

Similar Posts!

BÜLENT KORKMAZ TUZLASPOR MAÇINI DEĞELENDİRDİ
BÜLENT KORKMAZ TUZLASPOR MAÇINI DEĞELENDİRDİ

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz bugün sahamızda karşılaştığımız ve 4-2 galip ayrıldığımız Tuzlaspor maçı sonrası ...



BÜLENT KORKMAZ BASIN TOPLANTISI
BÜLENT KORKMAZ BASIN TOPLANTISI

Spor Toto 1. Lig'in 21. Haftasında, Çaykur Rizespor'umuz Altaş Denizlispor'u 3-1 yendiği maçın ardından düzenlenen basın ...



✅ Kazanmak Zorundayız!
✅ Kazanmak Zorundayız!

Çaykur Rizespor-Göztepe maç hikayesi..



ÜNAL KARAMAN BASIN TOPLANTISI
ÜNAL KARAMAN BASIN TOPLANTISI

Süper Lig’in 26. haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybeden takımımızda teknik direktör Ünal Karaman, maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.



İSMAİL KARTAL BASIN TOPLANTISI
İSMAİL KARTAL BASIN TOPLANTISI

Süper Lig’in 9. haftasında MKE Ankaragücü ile sahasında oynadığı maçtan 2-0 galip ayrılan takımımızda teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunarak soruları yanıtladı.



MEHMET ALİ KARACA
MEHMET ALİ KARACA

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Bursaspor ile sahasında 1-1 berabere kalan takımımız antrenörü Mehmet Ali Karaca maç sonu değerlendirmede bulundu.