VHK - HK S-hof (38-29) by @VHK-TV - Post Details

VHK - HK S-hof (38-29)

Vinslövs fina form håller sig. Hemma mot topplaget S-Hof kom lagets fjärde raka seger vilket förde VHK upp på kvalplats. (Kristianstadsbladet)

Vinslövs HK - HP Skövde (35-26)

Handboll med finess i gulröd dress. Det är så sanningen har sett ut när Vinslövs HK spelat matcher under den sista tiden. Lördagens match mot Skövde var inget undantag trots att starten av matchen inte var den bästa, men med ett grymt flow i andra halvlek lyckades man bärga seger nummer nio på rad. Detta gladde den välbesatta Furutorpshallen där det som vanligt var liv i luckan. Norra Skåne

VHK - Kärra HF (25-27)

Vinslöv gjorde en helt okej match. Men Kärra var helt enkelt lite för bra. Det är insatsen som vi far ta med oss. Det är ett fall framåt spelmässigt, säger Peter "Cassa" Jönsson efter 25-27 i Furutorpshallen. (Norra Skåne)

Höör 65 - Vinslövs HK

det var en match som jag gick in och filmade utan att dokumentera matchen, mitt mål var att fånga i handbollens känslor.

Vinslövs HK- IF Kristianstad (21-24)

I 50 minuter höll Vinslövs HK jämna steg med IF Kristianstad. Då gjorde gästerna fem raka mål och avgjorde derbyt som slutade 21–24. (Norra Skåne)

IFK Tumba - Vinslövs HK  (30-21)
IFK Tumba - Vinslövs HK (30-21)

Vinslövs HK får ladda för en tredje och direkt avgörande match i Tumba kommande onsdag. Detta efter förlust på lördagen där hemmalaget kunde vinna med klara 29–21, halvtid 14–10.

Vinslövs HK - Silwing Troja (29:24)

Vinslövs HK klarade första hindret i kampen om en plats till allsvenskan då Silwing/Troja besegrades hemma i Furutorpshallen med 29–24. Vilket gjorde att Stockholmslaget förlorade dubbelmötet med två bollar. Vinslöv kommer nu att möta Tumba med start hemma på lördag om en plats i landets näst högsta serie.

Vinslövs HK - Kroppskultur (24-24)

De vägrade förlora! Vinslöv kvitterade i sista sekunden och räddade poäng mot Kroppskultur. Vinslövs högernia Adrian Brljevic gjorde bara ett mål i matchen mot Kroppskultur. Men detta kom i matchens absolut sista sekund och betydde att hemmalaget fortfarande år obesegrat i ettan och på bra gång med sitt återtåg mot allsvenskan. (Norra Skåne)