JAG SPELAR MOT BELA & SANYO - VLOG41 by @Patric Persson - Post Details

JAG SPELAR MOT BELA & SANYO - VLOG41

Blev inbjuden att spela på nya Every Arena med Bela & Sanyo och massa andra världsstjärnor. Jag hade en chans att slå en perfekt stoppboll mot Bela men om jag löste det? Det får du se! Tack till Hajper och Skilling.se som sponsrar kanalen så att vi kan göra mer videos framöver. Skilling.se är ett Skandinaviskt ägt fintech-bolag med ett enkelt mål: att göra trading enkel och tillgänglig för alla i en transparent och säker miljö. Vi tror inte att trading är bara för traders. Vi tycker att trading är för alla. Vill ni testa 4on Total Grip så använd min rabattkod PP10 på https://4on.se Besök gärna Padelbollar.nu där du kan beställa min låda eller bygga en egen med min rabattkod PP10 för 10% på allt. Ta del av alla mina rabattkoder här: https://shor.by/patricpersson​ Är du ny här så prenumerera gärna och säg hej till mig på instagram www.instagram.com/patric.persson Mina aktuella erbjudande: https://shor.by/patricpersson​ 10% RABATT PÅ PADELBOLLAR.NU Tack till padelbollar.nu som sponsrade denna video och också ger er 10% rabatt om ni använder koden: PP10 https://padelbollar.nu/​ - Sveriges första prenumerationstjänst för padelbollar och lindor. De har även en webbshop där du kan beställa styckvaror och deras prenumeration är helt utan bindningstid och går att sägas upp eller pausas när du vill. Fördelen är att du får hem precis de bollarna du vill, när du vill och med riktigt bra rabatt. Tack padelbollar! HYPERICE 15% RABATT PÅ MASSAGEPISTOL & ÖVRIG PRODUKTER Hyperice och massagepistolen som jag använder finns på rabatt på deras e-handel https://bit.ly/2JFxip4​ Rabattkod: PP15 (15% RABATT) 12% RABATT PÅ NORDIC PADEL https://shor.by/oQE9 Är du på jakt efter nytt rack eller övrig utrustning kolla in Nordic Padel som har ett brett utbud. Använder du min länk får jag en liten kickback på ditt köp som hjälper mig att utveckla min kanal.

Similar Posts!

FIASKOT PÅ GOTLAND! ** JAG KAN INTE TRO DET **
FIASKOT PÅ GOTLAND! ** JAG KAN INTE TRO DET **

En sista minuten show up blev det för mig när Studio Padel ringde och frågade om jag kunde agera speaker under helgens tour på Gotland! Island invitational som den hette verkade väldigt lovande och själva "the beast from middle east" skulle inta arenan och ställa till med scener i vanlig ordning! Hami var oerhört uppskattad både av publiken på läktaren och de som såg live streamen. Dessvärre i efterhand fick både spelare, personal och samtliga inblandade beskedet att touren gått i konkurs. Faktumet stod sig och ersättning samt vinstpengar var som borta med vinden. Glöm inte att prenumerera på kanalen för att vara med i kommande 20K-tävlingen. @patric.persson på instagram



PP Invitational - För Musikhjälpen 2021
PP Invitational - För Musikhjälpen 2021

Årets viktigaste tävling PP-Invitational för Musikhjälpen är en tävling med 32 spelare, många profiler och namn du känner igen. Tillsammans ska vi tävla i Padel och samla in pengar till musikhjälpen och det som är unikt är att Hajper dubblar allas insättningar tills dess att bössan nått en miljon. Från 14.00 dubblar Hajper dina bidrag så missa inte den möjligheten och vi kommer ha ett lyckohjul under sändningen där alla ni som skänker är med och kan vinna fina priser. Alla bidrag räknas. Tillsammans gör vi det möjligt. 💚 Skänk till bössan här: https://bossan.musikhjalpen.se/pp10



UTMANAR PIERRE BONFRÉ & VIKTOR STJERN
UTMANAR PIERRE BONFRÉ & VIKTOR STJERN

Detta är första avsnittet av en ny liten serie jag tänkte köra parallelt med mina träningsvideos. PP UTMANAR. Utmanar olika padelprofiler i olika saker, ofta padel men kanske något helt annat. Kom gärna med input om vad och med vem jag ska hitta på. Och om du gillade detta så gilla gärna videon och sprid lite kärlek, det blir så mycket roligare att lägga ner så mycket tid som man gör då. Om ni vill kontakta Filip (han som körde båten) så maila på filip@adventuresaro.se och ange PP10 för 10% GIVETVIS!!! Tack till Hajper och Skilling.se som sponsrar kanalen så att vi kan göra mer videos framöver. Vill ni testa 4on Total Grip så använd min rabattkod PP10 på https://4on.se/produkter/tillbehor/4on-totalgrip Besök gärna Padelbollar.nu där du kan beställa min låda eller bygga en egen med min rabattkod PP10 för 10% på allt. Ta del av alla mina andra rabattkoder här: https://shor.by/patricpersson​ Är du ny här så prenumerera gärna och säg hej till mig på instagram www.instagram.com/patric.persson Skilling.se är ett Skandinaviskt ägt fintech-bolag med ett enkelt mål: att göra trading enkel och tillgänglig för alla i en transparent och säker miljö. Vi tror inte att trading är bara för traders. Vi tycker att trading är för alla. Mina aktuella erbjudande: https://shor.by/patricpersson​ 10% RABATT PÅ PADELBOLLAR.NU Tack till padelbollar.nu som sponsrade denna video och också ger er 10% rabatt om ni använder koden: PP10 https://padelbollar.nu/​ - Sveriges första prenumerationstjänst för padelbollar och lindor. De har även en webbshop där du kan beställa styckvaror och deras prenumeration är helt utan bindningstid och går att sägas upp eller pausas när du vill. Fördelen är att du får hem precis de bollarna du vill, när du vill och med riktigt bra rabatt. Tack padelbollar! HYPERICE 15% RABATT PÅ MASSAGEPISTOL & ÖVRIG PRODUKTER Hyperice och massagepistolen som jag använder finns på rabatt på deras e-handel https://bit.ly/2JFxip4​ Rabattkod: BENDYOURKNEES15 (15% RABATT) eller testa ange PP10 12% RABATT PÅ NORDIC PADEL https://shor.by/oQE9 Är du på jakt efter nytt rack eller övrig utrustning kolla in Nordic Padel som har ett brett utbud. Använder du min länk får jag en liten kickback på ditt köp som hjälper mig att utveckla min kanal.



SIMON & GALAN KROSSAR ALLT - VLOG 35
SIMON & GALAN KROSSAR ALLT - VLOG 35

Resan på M3 har kommit till sin ände och vi gör vår sista dag på M3. Simon får helt okej sparring med Galan och jag kör mina sista pass innan vi åker hem och äventyret fortsätter på hemmaplan. Missa inte att beställa en burk Total Grip från 4on.se och ange PP10 för 10% rabatt! Ta del av alla mina rabattkoder här: https://shor.by/patricpersson​ Är du ny här så prenumerera gärna och säg hej till mig på instagram www.instagram.com/patric.persson Aktuella erbjudande: 4on Total Grip 10% rabatt ange "PP10" för 10% https://shor.by/patricpersson​ 10% RABATT PÅ PADELBOLLAR.NU Tack till padelbollar.nu som sponsrade denna video och också ger er 10% rabatt om ni använder koden: PP10 https://padelbollar.nu/​ - Sveriges första prenumerationstjänst för padelbollar och lindor. De har även en webbshop där du kan beställa styckvaror och deras prenumeration är helt utan bindningstid och går att sägas upp eller pausas när du vill. Fördelen är att du får hem precis de bollarna du vill, när du vill och med riktigt bra rabatt. Tack padelbollar! HYPERICE 15% RABATT PÅ MASSAGEPISTOL & ÖVRIG PRODUKTER Hyperice och massagepistolen som jag använder finns på rabatt på deras e-handel https://bit.ly/2JFxip4​ Rabattkod: BENDYOURKNEES15 (15% RABATT) 12% RABATT PÅ NORDIC PADEL https://shor.by/oQE9 Är du på jakt efter nytt rack eller övrig utrustning kolla in Nordic Padel som har ett brett utbud. Använder du min länk får jag en liten kickback på ditt köp som hjälper mig att utveckla min kanal.



JAG TRÄNAR MED M3-AKADEMIN I MADRID - VLOG 34
JAG TRÄNAR MED M3-AKADEMIN I MADRID - VLOG 34

Resan på M3 fortsätter och denna gången får jag vara med och träna lite även om det var svårt att få någon att filma. Hoppas ni har förståelse för att det tar lite tid nu när jag är ensam men att det kommer bli ändring på det snart då jag anlitat en klippare som börjar om två veckor. Missa inte att beställa en burk Total Grip från 4on.se och ange PP10 för 10% rabatt! Ta del av alla mina rabattkoder här: https://shor.by/patricpersson​ Är du ny här så prenumerera gärna och säg hej till mig på instagram www.instagram.com/patric.persson Aktuella erbjudande: 4on Total Grip 10% rabatt ange "PP10" för 10% https://shor.by/patricpersson​ 10% RABATT PÅ PADELBOLLAR.NU Tack till padelbollar.nu som sponsrade denna video och också ger er 10% rabatt om ni använder koden: PP10 https://padelbollar.nu/​ - Sveriges första prenumerationstjänst för padelbollar och lindor. De har även en webbshop där du kan beställa styckvaror och deras prenumeration är helt utan bindningstid och går att sägas upp eller pausas när du vill. Fördelen är att du får hem precis de bollarna du vill, när du vill och med riktigt bra rabatt. Tack padelbollar! HYPERICE 15% RABATT PÅ MASSAGEPISTOL & ÖVRIG PRODUKTER Hyperice och massagepistolen som jag använder finns på rabatt på deras e-handel https://bit.ly/2JFxip4​ Rabattkod: BENDYOURKNEES15 (15% RABATT) 12% RABATT PÅ NORDIC PADEL https://shor.by/oQE9 Är du på jakt efter nytt rack eller övrig utrustning kolla in Nordic Padel som har ett brett utbud. Använder du min länk får jag en liten kickback på ditt köp som hjälper mig att utveckla min kanal.



TRÄNAR MED ALÉ GALAN - VLOG33
TRÄNAR MED ALÉ GALAN - VLOG33

Resan på M3 fortsätter och även om det är en vecka gammalt så kommer jag klippa ihop några fler videos från vår tid på M3. Hoppas ni har förståelse för att det tar lite tid nu när jag är ensam men att det kommer bli ändring på det snart. Missa inte att beställa en burk Total Grip från 4on på 4on.se och ange PP10 för 10% rabatt! Ta del av alla mina rabattkoder här: https://shor.by/patricpersson​ Är du ny här så prenumerera gärna och säg hej till mig på instagram www.instagram.com/patric.persson Aktuella erbjudande: 4on Total Grip 10% rabatt ange "PP10" för 10% https://4on.se/produkter/tillbehor/4o...​ HYPERICE 15% RABATT PÅ MASSAGEPISTOL & ÖVRIG PRODUKTER Hyperice och massagepistolen som jag använder finns på rabatt på deras e-handel https://bit.ly/2JFxip4​ Rabattkod: BENDYOURKNEES15 (15% RABATT) 10% RABATT PÅ PADELBOLLAR.NU Tack till padelbollar.nu som sponsrade denna video och också ger er 10% rabatt om ni använder koden: PP10 https://padelbollar.nu/​ - Sveriges första prenumerationstjänst för padelbollar och lindor. De har även en webbshop där du kan beställa styckvaror och deras prenumeration är helt utan bindningstid och går att sägas upp eller pausas när du vill. Fördelen är att du får hem precis de bollarna du vill, när du vill och med riktigt bra rabatt. Tack padelbollar! 12% RABATT PÅ NORDIC PADEL https://shor.by/oQE9 Är du på jakt efter nytt rack eller övrig utrustning kolla in Nordic Padel som har ett brett utbud. Använder du min länk får jag en liten kickback på ditt köp som hjälper mig att utveckla min kanal.



DRAR TILL MADRID - VLOG 31
DRAR TILL MADRID - VLOG 31

Från Studio Padel med världsstjärnor till Madrid med världsstjärnor. Det går bra nu. Följer med Simon till M3-akademin och det kommer komma fler avsnitt från Madrid men här kommer första. Missa inte att beställa en burk Total Grip från 4on på 4on.se och ange PP10 för 10% rabatt! Ta del av alla mina rabattkoder här: https://shor.by/patricpersson Är du ny här så prenumerera gärna och säg hej till mig på instagram www.instagram.com/patric.persson Aktuella erbjudande: 4on Total Grip 10% rabatt ange "PP10" för 10% https://4on.se/produkter/tillbehor/4on-totalgrip HYPERICE 15% RABATT PÅ MASSAGEPISTOL & ÖVRIG PRODUKTER Hyperice och massagepistolen som jag använder finns på rabatt på deras e-handel https://bit.ly/2JFxip4 Rabattkod: BENDYOURKNEES15 (15% RABATT) 10% RABATT PÅ PADELBOLLAR.NU Tack till padelbollar.nu som sponsrade denna video och också ger er 15% rabatt om ni använder koden: PP10 https://padelbollar.nu/ - Sveriges första prenumerationstjänst för padelbollar och lindor. De har även en webbshop där du kan beställa styckvaror och deras prenumeration är helt utan bindningstid och går att sägas upp eller pausas när du vill. Fördelen är att du får hem precis de bollarna du vill, när du vill och med riktigt bra rabatt. Tack padelbollar! 12% RABATT PÅ NORDIC PADEL Är du på jakt efter nytt rack eller övrig utrustning kolla in Nordic Padel som har ett brett utbud. Använder du min länk får jag en liten kickback på ditt köp som hjälper mig att utveckla min kanal.